נושא חיזוי העתיד

tilayo

New member
נושא חיזוי העתיד

לכל חברי הפורום שלום. קראתי הודעה בקשר לנושא של חיזוי עתיד, אני אישית מאד נגד כי לפי דעתי היחידי שיודע את עתידנו זה הקדוש ברוך הוא וגם ידוע כי אנחנו בתור יהודים מעל הגורל ויש בכוחנו לשנות את גורלנו. כל הנושא של חיזוי העתיד מאד מלחיץ ועצם החיזוי יכול לגרום לנו עקב מחשבותינו שלהם כוח רב לגרום להם לקרות מתוך כוחו של התת מודע. מה גם שלפי הדת אסור לבצע דברים מסוג זה. אז עם הרבה אור ואהבה ואופטימיות אין סופית אייל

יופיאל

New member
נתיבי הגורל

חיזוי העתיד יכול להיות דבר מסוכן בהחלט! במיוחד כשאדם שאנחנו לא סומכים עליו מנסה לגלות את עתידנו. העתיד הוא לא דבר קבוע , הוא משצנה בהתאם לבחירות שאנחנו עושים בחיים. אפשר לפעמים לראות עתיד אפשרי , כלומר אם לא תשנה שום דבר בדרך חייך תגיע לנקודה מסויימת. אם תבחר לשנות תגיע לנקודה אחרת. יש הרבה נתיבי שבהם אתה יכול לבחור , ואם אמרו לך נתיב אחד זה לא אומר שזה אכן מה שיקרה , אלא אם אתה מאמין במה שאמרו לך , וכתוצאה מכך גם אם אתה לא רוצה שזה יקרה אתה עלול לתת כח לנבואה ולגרום לה להגשים את עצמה. העתיד הוא פוטנציאל , מה תעשה עם הפוטנציאל הזה זה הבחירה שלך. יש הרבה סיפורים על נבואות שהגשימו את עצמן , והדרך שהן הגשימו את עצמן היא בכך שאנשים עשו דווקא , ושינו את מערך חייהם כדי למנוע את העתיד , אפילו שזה לא היה הגיוני לפעול כך אם לא היו שומעים את אותה נבואה. בקיצור לקחת הכל ברבון מוגבל , וגם אם כבר מתעסקים עם עתידות לדעת שזה לא קבוע בכלל , וצריך להמשיך לחיות כרגיל ולפעול ממודעות ולא מפחד. באור ואהבה , יופיאל המלאך

שני.ר

New member
אני מרשה לעצמי לחשוב שהכוונה היתה

אלי. לחילופי הדברים שלי עם מיכל. אז לא רציתי, פגשתי את האדם הזה במקרה, הוא סיפר לי דברים על עצמי, פשוט הכל הוא ידע ורצה לגלות לי את העתיד (כדי למנוע ממני רצון לנסות להתאבד) סירבתי והוא הכריח אותי לשמוע. אם היתה לו ``רוח הקודש`` אמיתית אז הוא היה יודע שאני כבר לא רוצה לעשות את זה יותר, זאת ההוכחה שמשהו בו היה שלילי. יותר מזה אני לא רוצה להגיד כי אני עדיין כועסת על עצמי שדיברתי איתו.

אתה צודק מאד B-)

אייל ידידי!!! אתה כרגיל צודק מאד. גם אני קוראת לכל אנשי הפורום להתרחק מכל הקוראים בקפה הקןראים בקלפים המתקשרים למיניהם וכל רואי הנסתר... שרוצים כביכול לשפר את חיינו... אין מה להתעסק בגילוי עתידנו. אנשים תנסו להבין שעם ישראל נמצא מעל המזלות. זכות הבחירה תמיד בידנו. רק אנחנו יכולים לשנות את גורלנו... התחברו אל עצמכם, אל תת המודע שלכם באופן עצמאי. אל תתנו לאף אחד לחדור אל מחשבותיכם ולנסות לנווט אתכם. תהיו אתם הנווטים של ספינתכם. ראשית עליכם לזהות את תפקידכם על היקום, מעצם בחירתכם להיות אנשים בשר ודם. כולכם בחרתם להיות כאן למען איזה שהוא תפקיד. אנא מצאו את תפקידכם והתרכזו למלא אותו בצורה הטובה ביותר. מהו אותו תפקיד? אווו את זה תצטרכו לגלות בעצמכם או ע``י מורה/מדריך שתמצאו בדרככם. הרמז היחיד שאני מוכנה לספק לכם הוא שתפקידכם רמוז בפרשת השבוע בה נולדתם. אם מי מכם ירצה ממני הפניה לאיזה מורה רוחני תוכלו להכנס לדואר האלקטרוני שלי להשאיר לי פרטים מזהים כמו שם ומס` טלפון ואני בלי נדר אחזור אליכם עם ההצעות שברשותי. אם החלטם לחפש את המורה בעצמכם אנא הזהרו... משרלטנים, התבוננו באדם טוב טוב, בדקו אם הוא מכוחות האור. איך עושים את זה? אינטואיציה ידידיי, היכולת להבחין בין טוב לרע. זהוא שעור קשה בחיים. שתהיה לכם הצלחה בכל מה שתבחרו. אוהבת אתכם באהבת אמת ללא תנאי. מיכל

למעלה