נושא חדש

Nerade

New member
נושא חדש../images/Emo12.gif

למרות שכולנו אוהבים פה את טראוויס, בטח יש לכם שירים פחות אהובים שלהם.
ובבקשה אל תקפצו ישר ותגידו "אבל אני אוהב/ת את כולם", כי בטוח יש שירים שאחרי ששמעתם אותם 5 פעמים ברצף אתם רוצים להעביר אותם כבר, ויש שירים שגם אחרי 20 פעמים שתשמעו אותם ברצף לא ימאס לכם.
אז, מה השירים הפחות אהובים של טראוויס?

The Girl Who

New member
היהי../images/Emo3.gif

*מרגישה אשמה* אבל אני משערת שאחד השירים של דאגי. *נסקלת קשות* אני לא בטוחה אבל נדמה לי שזה Back in the day. אני תמיד מבלבלת את השם של זה.
סורי דאגי.>_< o_O

scoobysnax

New member
המממ..

נראה לי Walking In The Sun כי פשוט שמעתי אותו הרבה ואני מעביר לפעמים כשיש אותו..
הממ.. לאיודע

Nerade

New member
נמנמנמנמ

אממ... במשך תקופה די ארוכה פחות אהבתי את Re-Offender ואת Mid-life Krysis משאר הדיסק 12 ממוריז. עכשיו אני יותר אוהבת את Re-Offender, אבל עדיין יש לי בעיה עם Mid-Life Ktysis... נמ.
וכמו שטל אמרה - השירים של דאגי לא משהו.
אהה, ואני לא ממש מבינה את המילים של The last laugh of the laughter כי זה בצרפתית, אז... לא יודעת, אני אוהבת את השיר, פשוט לא יכולה לשמוע אותו הרבה יותר מדי פעמים. זה משגע אותי שאני לא מבינה יותר מחצי שיר.

The Girl Who

New member
מה? Midlife krysis?../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

זה שיר גאוני.
וזה לא שהשירים של דאגי לא משהו, הם ממש נחמדים, אבל עדיין הקול של פראן הרבה יותר טוב. הממממ... לול!
לגבי TLLOTL (היהיהי...
*בורחת*) דווקא אין הרבה שורות בצרפתית.
הוא שר סה לאבי (סליחה על האיות אפרת. את מוזמנת לעזור לי כאן.
) שזה אלו החיים, וטוט מאבי (בלה.
) שזה כמו הדף האחרון...

FuNnY ThInG

New member
לול

היהיהי טל!
ma vie tout ma vie --החיים שלי, כל החיים שלי sur la dernier page du chaptir --בעמוד האחרון של הפרק (נראה לי שאייתי נכון
)

The Girl Who

New member
*מתפקעת* אהההה...

התבלבלתי. בלהה...ידעתי את זה!
היהי
אבל כל הכבוד על הצרפתית! "ז'ה סווי בלה בלה חם מאוד".
*מצחקקת*

FuNnY ThInG

New member
פפפפט

טל באמת!
את יודעת מה זה Je נכון? aime? ן- mon amie זה חברה שלי....
יכולה כבר לתרגם?

FuNnY ThInG

New member
טוב אולי זה לא כל כך ברור...

אז בעברית זה אני אוהבת אותך חברה שלי... לול זה נשמע רע!! אבל בצרפתית זה לא ככה...
*נסקלת*

The Girl Who

New member
איך הייתי אמורה להבין את זה??../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה.
איי לאב יא טו!! ^^
אוף. אני לא יודעת להגיד את זה בשפות אחרות.:\

FuNnY ThInG

New member
חחח לא יודעת../images/Emo6.gif

חשבתי שהרבה מכירים את המילים האלו..
Bon soir! ('ערב טוב', אני לא יודעת איך אומרים לילה היהי
)

Nerade

New member
לא מאוד התחברתי לכל המילים.

למשל יש איזה משפט שפראן שר "Maybe then You'll have some children Maybe you'll have none" וזה נשמע לי קצת מוזר... ז"א, זה ברור שאולי יהיו לו ילדים ואולי לא...
לא יודעת.
ז"א, ברגע שהוא שר "מייבי ד'ן יול האב סאם צ'ילדרן", אז ברור שיכול להיות שגם לא, לא יודעת, השורה האחרונה נשמעת לי מיותרת (גם מבחינת הליריקס וגם מבחינת השיר העצמו). אני מאוד אוהבת את הליריקס של השיר (חוץ מהקטע שציינתי למעלה), אבל אני לא כ"כ אוהבת את המוזיקה, לא יודעת, יש במוזיקה משהו שלא מסתדר לי כ"כ רוב הפעמים.

The Girl Who

New member
המממ...

יש שירים שאני באמת יותר מתחברת אליהם נניח בגלל המילים, ויש שירים שאני מאוווד אוהבת אותם, אבל לאו דווקא בגלל המילים. למשל מידלייף קריסיס (
), קשה לי להגיד שאני מאוד מתחברת למילים. אבל השיר פשוט טוב. הוא מעולה...
וחוץ מזה פראן הסתכל עליי ועל אפרת בשיר הזה בהופעה.
*בורחת* המממ אני חושבת שמראש השיר הזה נשמע קצת שונה, יש בו קטעים יותר דיסונאנסים (מה?
), למשל עם הקול של דאגי בליווי, אבל זה כ"כ מיוחד. זה למה אני חושבת שהשיר גאוני.^_^ בלה עניין של טעם.

FuNnY ThInG

New member
ארררג

סורי אבל אני ממש לא יכולה לחשוב על אף אחד...
באמת שלא, זה כל כך תלוי במצב רוח ואיך אני מרגישה באותו הרגע..... אני באמת אוהבת את כולם, ואין פה ממש עניין של יותר או פחות אלא אני אוהבת כל כך אחד מהם בצורה קצת אחרת. (כן כן אני יודעת שזה נשמע נדוש אבל זו האמת לאמיתה
)

Nerade

New member
זאת בדיוק מטרת השרשור.../images/Emo3.gif

ברור, גם אני אוהבת את כולם, וברור, זה גם אצלי תלוי במצב רוח, אבל בכל זאת, מכל האינסוף שירים שלהם (
) חייבת להיות אחד, שבשני מצבי רוח את פחות אוהבת אותו.
לא, ברצינות. זה לא אומר שאת לא אוהבת את טראוויס אם את חושבת על שיר אחד שאת פחות אוהבת אותו מאחרים... או משהו כזה. ואת יודעת מה? אם זה תלוי במצבי רוח, אז תכתבי את השירים שאת פחות אוהבת כשאת שמחה/עצובה/לא ידועת מה, זה באמת חשוב.

למעלה