נושא חדש לדיון!

רינת4

New member
נושא חדש לדיון!

הגיע הזמן שנדון גם בדברים אחרים חוץ מבריאן וג´סטין. אז ככה: כפי שזה נראה,השוטר ההומופוב שלנו החליט להשתנות תוך פרק שינוי שלקח לבריאן עונה שלמה(נו,מה? לפחות להזכיר אותו...):התהפך לגמרי. פתאום הנושא של הנער ההומו המת נוגע לליבו. מדוע זאת? האם בכוונת הכותבים לשדך בינו לבין דבי? אולי. בכל מקרה-זה מה שנראה לי הולך לקרות. השאלה הנשאלת:מה אתם חושבים על זה? האם היא צריכה להיות איתו או לא?

meirav1

New member
אני דיי יודעת מה הולך

לקרות , זותמרת כל מי שקרה ספולרים או משהו כזה כבר יודע אבל השאלה אם את רוצה לדעת מה יהיה איתי ? או שאת מעדיפה לראות בבו הזמן

רינת4

New member
זה לא קשור-

זה דיון. ללא קשר למה שהולך לקרות או לא. לדעת מה אתם חושבים. אבל אם את מתכוונת לרשום בהודעה משהו שעוד לא קרה,פשוט שימי סימן של ספויילר לפני זה,ומי שירצה לדעת-יקרא. אבל אני רוצה לדעת מה אתם חושבים שצריך לקרות, לא מה יקרה.

סילביא

New member
לדעתי

אין שום פסול בכך שדבי תהיה איתו. בן אדם יכול להשתנות, ובטח בשביל דבי אין דבר מספק יותר מאשר לקחת הומופוב ולהפוך אותו לךמעריץ הומואים. הוא לא רצח אף אחד.. בסך הכל יש לו דעות קדומות כמו לרוב האוכלוסייה וזה מראה שניתן לשנות דעות כאלה.. אבל זו שאלה מסוכנת , תוך כמה הודעות זה יגלוש לספויילרים

מור 007

New member
אני דוקא לא חושבת שזה יתפתח....

למשהו רציני.....לא יודעת......זה לא מתאים לדבי.....

יש פסול אם.....

הוא לא ישתנה... הרי בסך הכול אם היא תיצא איתו הרבה זמן אז תהיה בעיה עם מייקל, כי זה ייצור מצב שהוא ידחה את מייקל. ואני מקווה שדב תשנה את זה, יש לה את זה.

סילביא

New member
לאו דווקא

חש סיכוי שהשוטר ישתנה לטובה חוץ מזה שמייקי כזה פסיבי ואוהב לסבול שאןם אמא שלו תצא עם הומופוב , הוא יהיה מבסוט

סוף סוף גם לדבי יש אהבה.. מגיע לה!!

אני חושבת שאם הוא כבר לא הומופוב, או שדבי שינתה\משנה אותו... אז למה לא?? שיהנו להם!!... גם לדבי מגיע קצת ****.... מה לא??

למעלה