stlaking u on my space..haha :]
L level 27th New member 23/5/05 #13 i dont have a user there and honstlly billy is right it is evil dont go near it unless its your freind or somthing and your a 100% sure its him
i dont have a user there and honstlly billy is right it is evil dont go near it unless its your freind or somthing and your a 100% sure its him
B brody armstrong New member 23/5/05 #18 אה? אוקי אז אצלי זה בסיידר, וזה הייה לאייל,חשבתי ששירשרתי נכון! :\ לא חשוב
Y yardenbm New member 23/5/05 #14 אייל אתה שקסע אבל לא יפה לפתוח סתם הודעות אחרי שמתעצבנםי פה על סתם אנשים כמו זאת שפרסמה על ההופעה שלה שבוע שעבר ואז באים אנשים אחרים ופותחים הודעות של סתם. בבקשה לנצל"ש פעם הבאה
אייל אתה שקסע אבל לא יפה לפתוח סתם הודעות אחרי שמתעצבנםי פה על סתם אנשים כמו זאת שפרסמה על ההופעה שלה שבוע שעבר ואז באים אנשים אחרים ופותחים הודעות של סתם. בבקשה לנצל"ש פעם הבאה
B below the bed New member 23/5/05 #21 אני.. משעמם לי משעמם משעמם משעמם משעמם משעמם משעמם משעמם משעמם משעמם משעמם
S SAMAR New member 24/5/05 #25 אייייייייייייייייל!!!! שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, גם אני לא הייתי פה שנים.....
G Glory For Death New member 26/5/05 #30 אייל אייל אייל...;] הרבה סיפורים שמעתי עליך.. ועכשיו הדבר האמיתי;] שאלום;]