נושא היום- מכניקה

SHARON 103

New member
נושא היום- מכניקה

שלום, האם מכניקה זה באמת משהו חשוב ללמידה לקראת התיאוריה? אם אני יודע את התמרורים וחוקי הדרך / תנועה בצורה טובה מאוד.. המכניקה יכול להפריע לי להצלחה אם אני לא לומד אותו? ועוד שאלה, איפה אני יכול למצוא תרשימים ואנימציות לכל התהליכים וחלקי הרכב המכניים? תודה לכולם

recoil

New member
הממ

יהיו לך שאלות בודדות על מכניקה אם בכלל.... לי היו 2 שאלות, הכי הרבה ששמעתי שהיה למישהו זה 4 שאלות.. תלמד את זה באופן כללי זה כיף לדעת דברים כאלה, גם בשביל עצמך.. לך תדע מתי תתקע עם האוטו איפושהו.

kangaroos

New member
לי היו 5 או 6 שאלות

אבל זה רק על טיפול תקלות ברכב, גלגלים וכאלה ועוד משהו - הייתה לי שאלה בתיאוריה מהי הסכנה בכתם שמן על הכביש - החלקה, אובדן שליטה ברכב, שלא תבחין בו על הכביש או כל התשובות נכונות מישהו יודע אולי מה התשובה? תודה מראש

Gal isr

New member
לי לא היו בכלל...

היה רק "מה בודקים לפני תחילת נסיעה" ו"על מי חלה חובת חגירת חגורת בטיחות ברכב ששנת יצורו לפני 1987"..

liad2003

New member
וואי למרות שאני יודע את התשובה

(רק על מי שמקדימה לא?כי לפני לא היו חגורות למי שישב מאחורה) אני מזה שונא את השאלות האלה לי התמזל המזל והיה לי 20 שאלות על תמרורים והשאר חוקי תנועה+שאלות מפגרות כמו האם נהג יכול לקחת סם הרגעה חחח

Gal isr

New member
מאיפה אתה שואל אותי? אני ניחשתי את

זה, וזו הטעות היחידה שלי בתיאוריה ההיא (ראשונה).

SHARON 103

New member
שאלה על מפלג וסליל הצתה

שלום, מה התפקיד של המפלג וסליל ההצתה .. ואיך הם עובדים במערכת ההצתה והחשמל? יש הדגמות לזה?

למעלה