נושא הגיל

נושא הגיל

קראתי את כתבתו של מייקי..ורציתי באמת לשאול את הגברים: עד כמה עניין גיל האשה חשוב בעיניכם...כשאתם מכירים מישהי? אני ישבתי אתמול ליד איש מאד מפורסם בן 75 בארוע... ותוך כדי שיחה מרתקת...הוא שאל לגילי, אמרתי לו "נחש...,," כמו כל אשה בגילי...שמרגישה-נראת נפלא.. הוא אמר לי 36........ איזו חגיגה.....!!!!!!!!!צחקתי לי בלב (הלוואי) עברו מאז יותר מעשור שנים... אז מה דעתכם? הגיל או התרגיל? חחחחח שלכם
מקסימה-אחת

נעמי 1

New member
הגיל והתרגיל...

אם את בגילך יכולה לעשות פליק פלק מהמנורה אז את עדיין צעירה... חחחחחחחחחח

כנראה שהתרגיל והתירגול

כי כשאני מנסה להבריח קרציה בצ´ט ואומרת לו שאני בת חמישים - פעם חשבתי שזה ירתיע אותם - היום אני יודעת שזה רק מדליק אותם יותר (ותהרגו אותי, לא מצליחה להבין את זה). רק כששואלים מה אני מחפשת ואני אומרת: "מאהבת לבעלי" - הם אומרים בהצלחה ומתחפפים. - בנות, מומלץ ביותר - אמצו את זה.

את יודעת מה מקסימה...

לפני עשר שנים שהייתי שומעת חמישים הייתי אומרת ואוו איזה גיל מבוגר זה והיום בתחילת השלושים שלי אני מסתכלת על אמא שלי שהיא בת 52 ואומרת איזה צעירה היא היא רק באמצע חייה בחיי (היא חולת סרטן סופנית), מה זה חמישים רק אמצע הדרך, אני חושבת שבהחלט לא חשוב הגיל. חשוב מה מרגישים עמוק פנימה.

חס וחלילה להעליב,

התכוונתי לבחורים בני 20 שממשיכים לנסות לפתות נשים, גם שאומרים להם שמדובר באחת שיכולה להיות אמא שלהם. את זה אני לא מצליחה להבין.

את צודקת

מה הקטע שלהם..איתנו...המבוגרות..עם הנסיון? כל הצעירים האלה.. ולי ממש לא בא עליהם..והם לא מבינים "מה......איך...צעיר מתחיל איתך ואת לא מתלהבת?" כל פעם מחדש...... חושבת שבני גילנו..עם הנסיון...והראש הדומה.. הרבה יותר אתגריים בשבילי....

חס וחלילה להעליב,

התכוונתי לבחורים בני 20 שממשיכים לנסות לפתות נשים, גם שאומרים להם שמדובר באחת שיכולה להיות אמא שלהם. את זה אני לא מצליחה להבין.

אתה חושב כך?

אם היית יושב לידי...עוור..מטושטש..או בכל מצב אחר היית מגיע למצב של רעידות....חחחח

כל הכבוד על האומץ......

אני בחיים לא אגיד לגבר נחש בת כמה אני... (הפחד שהוא יגיד אפילו שנה מעל... חבל"ז יהיה מסכן הבחור...)

למעלה