נושא דיבורים מ"ס 1!!!

Just Hippo

New member
נושא דיבורים מ"ס 1!!!

כי בכל פורום יש - למה לנו אין? תתחילו לקשקש על כל דבר D:

אתה מתכוון "אוף"?

ואי אפשר להגיד שאנחנו כבר לא מקשקשים פה על כל דבר בחופשיות XD אבל רעיון נחמד #.#

Lust chan

New member
אם הוא לא בא מחר../images/Emo135.gif

אני פשוט אבכה. אני מקווה שהיא תפסיק לשנוא אותי עד מחר, אחרת אני באה עם דמעות, ולא יודעת איך יוצאת. אמהות. לכו תבינו.

Just Hippo

New member
גל! ><

הבטחת לי שאם הוא לא יבוא מחר - יהיה בסדר. תעמדי בהבטחות שלך >> ומזתומרת " שונאת אותך "? אי אפשר לשנוא אותך D: חוצמזה - אימהות לא שונאות את הצצאצאים שלהן. אפילו אמא של יגאל עמיר לא שונאת אותו. אפילו אמא של בני סלע לא מתביישת בו. אל תדאגי D:

Lust chan

New member
אני מנסה../images/Emo135.gif

אבל גם היא שמוציאה עליי את העצבים שלה וגם זה שרוב הסיכויים שהוא לא יבוא.. אני לא יודעת איך לעמוד בזה. א..אני לא יודעת. ואפשר, תתפלא. היא צרחה עליי כ"כ הרבה היום, ואח"כ עוד צרחה עליי כי אני בוכה, חושבת שזה כי אני מנסה להכעיס אותה. עכשיו אני במחשב רק כי היא חושבת שאני עושה את העבודה בהסטוריה, היא לא מרשה לי לגעת בו חוץ מעבודות עד ליום ראשון. פשוט לא נורמלית.

Mana Sama

New member
גלצ'אן..בבקשה אל תבכי..

וזה לא נורא אם הוא לא יבוא,כי את יודעת שהוא ככה. וראית שפעם הקודמת ציפית שהוא יבוא והוא סתם איכזב והכל.. פשוט אל תחשבי על זה כל כך,ואם הוא יבוא זה יעשה לך הפתעה נעימה ^^ ואם לא,אז יש לך אותנו,ואנחנו (או לפחות אני) בחיים לא ניתן לך להיות עצובה! תשתחררי קצת,הולך להיות מקסים מחר! מחכה למחר כדי לתת לך חיבוק ענקענק,ושתדעי שאת חשובה לי,אחרת לא הייתי מתקשרת בהסטריה.. אוהבת מלא! 3333333333333333333>

NoAmItA ChAn

New member
לא... אל תבכי בגללו...

את לא צריכה לבכות בגלל אף אחד. אל תתבאסי אם הוא לא יבוא, כי כבר קרה שחיכית לו והוא לא בא, נכון? ובקשר לאמא שלך, כמו ששחר אמר, אמהות לא יכולות לכעוס על הצאצאים שלהם. עשית לאמא שלך משהו? לא? אז כנראה שזה לא בגללך. ואם זה לא בגללך את לא צריכה להיעלב מזה. אל תבכי בגלל זה. ובכל זאת, למרות כל זאת, נסי למצוא נקודות אור, משהו שיחזק אותך למרות הרגעים הקשים שאת חווה. כולנו פה בשביל לתמוך בך.

Lust chan

New member
מותק ../images/Emo23.gif תודה../images/Emo135.gif

אני רק מקווה שאני לא אתחיל לבכות מחר.

mikokikyo

New member
בטוח לא תראי את זה, אבל:

אל תבכי בגללו. את יודעת שהוא יחזור מתישהו, ומי יודע, אולי הוא יבוא. אבל אל תתאכזבי יותר מדי אם לא, טוב?3> ואל תבכי בגללה. אני יודעת שזה דבר אפילו יותר קשה לביצוע, בגלל שאני יודעת איך זה כשאמא שלך מתעצבנת עליך וצועקת עליך ואז כועסת כי את בוכה. אבל... זה באמת נרגע אחר כך. יש ברוגזים והכל (לפחות לי, אינפנטילית שכמותי), אבל זה באמת מסתדר יופי אחר כך, ואם האם טעתה והיא יודעת את זה, היא בדרך כלל מתנצלת כי היא מרגישה שהיא פגעה בנו סתם, ואם היא חושבת שהיא צודקת, היא בדרך כלל מנסה להסביר את זה בשקט מאוחר יותר, ואז אפשר להשמיע גם את גירסתך. בכל מקרה, אל תשכחי מה שאמא שלי תמיד אומרת לי, אפילו סתם: אמהות כועסות בגלל שהן דואגות לנו (ולפעמים כי אנחנו מעצבנים אותן, אהממאיואהמP:) אבל זה שהן כועסות עלינו אף פעם לא אומר שהן לא אוהבות אותנו יותר, ולא משנה מה. הן תמיד יאהבו אותנו^O^ אני מקווה שעזרתי לך קצת^^" ונו, תתעודדי, זה יהיה בסדר^^ אל תשכחי שהכל תמיד יהיה בסדר^^ דאייסקי33333333333333333333>

MomijiSan

New member
געע ;; ../images/Emo215.gif../images/Emo118.gif[וגם יובע]

את בטח לא תספיקי לראות את זה, אבלע.. אנחנו כמעט בטוחות שאנחנו יודעות על מי את מדברת.. ^^; אל תהיי עצובה, גם אם הוא לא יבוא זה לא יהיה סוף העולם, את תראי אותו פעם אחרת לא? [: וכמו שהיפו אמר, אמהות לא יכולות לשנוא את הילדים שלהן! >.< אני לא יודעת מה קרה, אבל היא בטח סתם כועסת עלייך וזה יעבור לה 333> אזאזאז תרגישי טוב ותהני בקון D: באאבה, יובע, שקד ופאקו [:

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאל תיבכי../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

אותך אי אפשר לישנוא את ילדה טובה מידי אל תיבכי תיגללו יהיו עוד מיפגשים והוא יבוא ואת תיראי אותו הכול יהיה בסדר אל תיאגי

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif זה כבר לר רלוונטי לגבי

אתמול.. אבל אני בטיוחה שאמא שלך לא ש'ונאת אותך. אחרי הכל תמיד יש ריבים ואחרי זה משלימים.. ומי כמוך יודעת.. 3>

נצל"ש

שאלה ואני יודעת שזו שאלה מפגרת אבל כבר שבועיים אני שוברת את הראש כדי להגיע לתשובה אוקיי אז... מתי אינויאשה הופך לבנאדם א)בירח מלא ב) כשאין ירח בורחת!!!!......

למעלה