נושא בפני עצמו.

jack ace

New member
נושא בפני עצמו.

היתי חייב לכתוב את זה כנושא בפני עצמו. לא חייבים להגיב. גם לא רוצה לפגוע בחילונים שפה. אז ככה: הבנות האלה ברבה יותר תמימות, וזה דבר טוב בהרבה מובנים, רק אם לא מכינים אותן לנט, ולאסון שיגרם שם, אז הן נופלות בגדול. ואין חיוב להאשים אותן. למרות שכן זה שהן תמיד (אולי לא כולן) חוזרות לפה זה על הפנים, מתגעגעות למה? לפה? למה? לא ניסיתי לפגוע,בך אישית אבל קצת מבט חיובי, בזמן האחרון רובם פה שליליים, זה משגע. כל הבנות על הפנים, כל החרדים על הפנים, גם הכללות תיפשיות של צרי מוח ואנשים קטנוניים גם מראה על נחיתות, סתם מה אנחנו פה (אמנם מעשינו לא הכי נקיים) אז זה עושה אותנו? (בנט) או את כולנו (הציבור החרדי) על הפנים? גם אם עשינו עבירות , אז מה ניפול ונהיה חילונים? למה אי אפשר לקום ולחזור בתשובה? מה יש? אז אני נופל עם החליפה והכובע אז מה, "נפלתי קמתי". וב"נ אני לא אוריד את המדים שמשיכים אותי לבורא עולם, לא יוריד בע"ה אף פעם. וחוץ מזה גם הבנים פה הם מאוד תמימים שמאמינים ל..... כמה נושרים או מיזרוחניקס או חילונים שמעורבים פה איתנו יכניסו לנו שטויות לראש. בואו גם אנחנו מי שמשתדל להיות חרדי (אפילו אם הוא נפל לגמרי) ולא נהיה תמימים לאמין שכולם פה נוער חרדי וישפיעו עלינו לרעה. שוב לא באתי לפגוע במי שנשר או פרק בזעם או מסיבה של תאווה. או חילונים שפה גם לא מזרוחניקים. אמכם הסליחה.

למעלה