נושא - איש וחמותו

הוא טוב

New member
אצטרך להגדיר נושא אחרת

תרומה של חמות- נו אימה של בנ/בת זוג- בשלום בית והופכו

הוא טוב

New member
צודק אחי הגזמתי קצת

נו כבר אמרתי שאני אוהב לשמועה ביקורת ולהישמע לה. היה נחמד איתך , ביייייייי

touti

New member
כמה מילים על חמות וחימה:)

לא סתם המושגים מתלבשים זה בזה:) כל נושא החמות אם היא טובה או לא, תלוי בתגובה של הבעל. בעל שיודע לשים את האשה במקום שלה, ואת אמא שלו במקום שלה יהנה משלום בית. אבל כשאמא שלו מקטרת והוא לא ממש מגיבה או אפילו מחייך או שותק , ואצל האשה שתיקה כהודאה...זה חרבון מוחלט. אבל אם הבעל יענה, אני אוהב אותה, זו אשתי או שתבואי ותהני או שלא תבואי כדי לריב..יהנה משלום בית. האשה רוצה להיות תמיד במקום הראשון, היא לא אוהבת להרגיש משנית לעבודה, משנית לכדורגל, משנית לאמא שלו, משנית לחברים שלו. כך שההגה בעניין הזה לפחות הוא לא בידיים של אגד אלא בידיים של הבעל:)

touti

New member
לעניות דעתי,

ולא חייבים להסכים איתי:) כל נושא האווירה בבית הוא בידיים של האשה.

touti

New member
אני עדיין לא בונה:)

העובדה שאני גרושה מועידה שלא הצלחתי לבנות, לא מנטרלת את החלק שלי בסלט. לכשאהיה בזוגיות ואצליח, נוכל להגיע שאני בונה. :)

פארדון1

New member
הכוונה במשפט

היא שאם אתן מתמרנות אותנו נכון אנחנו נעשה בדיוק מה שרציתן. כנראה לא תימרנת אותו מספיק.

לא ב 100% נכון

יש מקרים בהם השריטה שלנו הגברים עמוקה מכדי לתקן ע"י תמרון ,ראה מקרה נסיכה במגדל

touti

New member
לא בוכה על חלב שנשפך:)

מאידך, אני אומרת שאם הוא היה מתאזר בסבלנות ומחזיק ראש מעל המים , היה מרוויח. אך מאחר והוא לא ראוי לי זה לא הלך... חוץ מזה שלפעמים בן אדם נעול בתבנית מסוימת, מקובע ושום תמרון לא יזיז אותו משם. מי שנעול על להתגרש, בית דין לא יזיז אותו משם...

זה לא מדויק ...

הואיל ויש שהאחד דומינאנטי וגורר את השני ומביא אותו לנסיון ולמצבים שאינו יכול להבליג ... ומה יעשה או תעשה ולא תחטא ??? זו מערכת מורכבת מאין כמותה , ולכן שלום הבית אינו יציב בהרבה בתים טובים ובמיוחד בזמנינו . תודה לתותי על גילוי הלב שרק יחידים מסוגלים לזה ...אשרייך

למעלה