נושא אחר...

lviae

New member
נושא אחר...

אמרתי שעדיף לפתוח חדש בשביל מה שאני רוצה לכתוב (מקווה שזה בסדר למנהלת שפה ולא עושה בלגן)...

אז ככה:
היום הבן זוג מתקשר ואומר שאין לו בגדים בסיסים כי הכל מצריך כביסה, ואני על מנת לעשות כביסה
צריכה לעשות שימניות, הכביסה נמצאת בחוץ אז אם אשאיר ילדים בבית זה בלחץ כי איך שהם נשארים
האחות מציקה לקטן, הקטן בוכה, ואם נשאיר את הקטן בבית הוא בוכה, ואם אני יוצאת עם עגלה בכל זאת עדיין בוכה וזה לעשות בלחץ, בגלל שהולך ברגל ומתלהב אז ברגע שלא גוחפים עגלה הוא עושה את המוות בכדי לרדת וזה ממש לא כיף
להתחיל עם כביסה וכן לסיים את הכביסה, נשמע הכל תירוץ, אבל באמת לא כיף.
בגלל סיבה זו הייתי עושה כביסה בלילות, אבל ככל שהילד גדל ומתרוצץ הכוחות אפסו ורואה הזדמנות לישון ולנוח יחד איתם - כי הכביסה מסתיימת אחרי שעתיים...וזה גם לתלות....
לי זה סיוט. כל שנייה להסתכל מה עושים. זה מטלה על מטלה.

אז אחרי שחפרתי על הקושי ולהתנהל בנחת...
התקשר ואמר שצריך כביסה, ולו יש ערימות על ערימות כביסה, ועייפתי לעשות פעמיים, שלוש פעמים כביסות (כשהייתה בגן היה קל יותר), הוא לא יעשה כביסה ויתלה וידאג לזה, אז אחרי שאמר לי חשבתי על אמא שלו שהיא בקושי עושה כביסות כי היא גרה בגפה, וכן עוד שהיה לנו כביסה היא הייתה מכבסת לו (את שלי הייתי מכבסת בעצמי יחד עם הילדים), וכן גם הייתי מכבסת ביד את הבגדים הדחופים לו לעבודה...

אז היום לקחתי שקית ודחסתי את כל הבגדים שלו, לא אמרתי לו כי משום מה הוא לא שש ליזום דבר כזה, אז אני לקחתי ושמתי ליד הבית שלה, היא ראתה מאוחר יותר והתקשרה אליו לברר למה יש שקיות של הבגדים שלו, הוא לא יידע כמובן כי ידעתי שיסרב, אז ביקש אם יכולה לכבס, קיבל חיובי ואז אמר ככה: ״את רוצה שתלכלכך עוד עליך, לא מספיק מה שהיא אומרת עלייך״?

כאילו נראה שלא ילך לבקר כי ברור לו שתתנפל עליו כי יש סיבה עסיסית, והוא התרגז עליי ממש...מה אתם מניחים מזה? שהוא מפחד ממנה?:)

בכל אופן, אני לא הפסקתי לצחוק, ורק הבהרתי לו שאם היא מרעילה אותו, וכן עם המקרה הזה יגרום לה עוד יותר לדבר רע עליי בפניו - אז מצידי לשלוח לך כלים מלוכלכים שהיא שולחת לו עם אוכל מבלי שנבקש במקום שאשטוף אני כאילו חסר לי..!

אני באמת לא הבנתי את התגובה שלו, כאילו איזו אמא גורמת לחוסר נוחות לבן שלה??
הוא בבאסה ממני כי נתתי לה לתפוס טרמפ...אני מה איכפת לי, זה מוריד לי מעמסה.

תודה שקראתם

אני לא מבינה

הלכת ושמת שקיות עם בגדים מלוכלכים שלו ליד הבית שלה?
מה היא, משרתת שלכם, שאת שמה לה ליד הבית, בלי לבקש בנימוס, לשאול רשות, משהו?
היא לא חייבת לכם כלום. תמצאו דרך לעשות כביסה בעצמכם, אתם מבוגרים!

קראתי

ואני עדיין חושבת שאתם מפונקים.
אגלה לך סוד: גם לי יש שתי בנות.
לא סתם, תאומות.
בנות שנתיים תכף.
כשהן היו קטנות יותר, הן היו פגות.
כל שלוש שעות האכלה, החתלה, כמו שעון.
ואת יודעת משהו: גם עשיתי כביסה תוך כדי. ואם לא אני, האישלי.
וגם בישלנו. בעצמנו, בחיי.
לא היתה לנו עזרה, ואין לנו עזרה. בחודשיים הראשונים, כשכל הבגדים של הקטנות רק הגיעו והצטברו, חברה עזרה לי לקפל פעם בשבוע. זהו. זו כל העזרה שהיתה לי. ואת יודעת מה? לא קרה כלום. הכל כובס. גם היום, אגב, כששתיהן מתרוצצות והולכות ומטפסות - כל הבגדים מכובסים. כל יום כביסה שונה. וגם מקופלים. וגם נכנסים לארון. ולא, אין לי גמדים קטנים.
אז קונים בגדים שלא מצריכים גיהוץ והם בכל זאת יסודיים, או שגם מגהצים או שהולכים למכבסה.
אבל להפעיל את חמותך, ואז להתפלא שהיא מתלכלכת עליך? את אומרת לה, במילים פשוטות, שאת והבן-יקיר-לה לא מסתדרים בעצמכם עם הפעולות של תפעול בית. היא חושבת שזו עבודה שלך, אז היא מלכלכת עליך. נורא פשוט.

lviae

New member
תראי, אם הכביסה שלנו הייתה בבית המיין

היה קל, אבל הכביסה נמצאת בחוץ...בחצר.
תדמייני לך...זה קשה לי עם המצב.
הוא עושה לי הרבה כביסה, את מה שנוצר קשה לסיים בכביסה אחת.
וגם לפני עד שנה היא הייתה מכבסת לו כי לא היה לנו כביסה, את שלי ואת הילדים אני הייתי מכבסת, אז כך שאני לא מכירה את המיחה ״מפונקים״! יש קושי, ואת זה אני מכירה.

לי אין שום עזרה, כלום, אפילו לא שכנה או חברה. זה אני והילדים.
הוא לא נותן יד כי התרגל וכן גדל בתחושה שעושים לו לכן הצטבר ים של כביסה...והכל שלו רק.
רק בשביל לדלל כאשר הייתה בגן היה לי יותר פחות לחץ והייתי מםעילה שלוש פעמים כביסה בכדי לסיים את הבגדים...אבל בתקופה האחרונה זה קשה כי אנחנו בתהליך לעבור דירה עד סוף החודש הזה...אז במילה אחת: קשה!!!

לגדל ילדים באותו גיל זה קצת נוח, כי כשיש ילדים שונים בגיל זה עוד יותר קשה, בייחוד בגילאים שיש לי (4, ו-שנה וארבע חודש)...
וכל ילד הוא שונה.

לאמא שלו אין בעיה של קושי, ואם היא תשמע שאין לו בגדים/יבקש ממנה כי אני באמת לא אוכל לכבס ולסיים אז הייתה אומרת לו עדייין...זה ממש לא משנה.
על הגיהוץ היא כל םעם מעירה לו: למה אני לא עושה את זה.
ואין דבר כזה לקחת למכבסה, אכי אם היא תדע את זה אוי ואבוי...יותר גרוע. ״למה לא הבאתה לי״... ״ולמה יש לך כביסה בבית״! ועוד ועוד.

זה יפה

"תאומים זה יותר קל מיחידאים" זה משפט נפלא, שאני מאמצת לי לימים שבהם אצטרך בדיחה טובה...
בכל מקרה, כן, אתם מפונקים. כי יש לך המון עזרה, בעצם העובדה שהיא מכבסת לו או מגהצת לו. צר לי, אבל עד שלא תחווי מה זה 0 עזרה, אבל ממש 0, לא תביני.

יש דרך ארץ ואני ממליצה לך ללמוד אותה

אם לאמא שלו אין בעיה לכבס עבורו אז תבקשי ממנה!!!! בנימוס, בחביבות. היא עושה לכם טובה. היא לא חייבת לכם את זה.

את בבית עם הילדים עד כמה שאני מבינה, והוא בעבודה. מה קרה שתפעילי מכונה?
כשאת כותבת " לא היתה לנו כביסה" אני מניחה שאת מתיחסת למכונה? (את יודעת שמכונת כביסה עולה 1000 שקלים בסך הכל נכון?)

ככל שאני קוראת אותך יותר אני מצטערת לומר שאני די

lviae

New member
באמת עדיף:)

כי יש דברים שצריכים לראות ולהכיר באמת!
אני מכירה ויודעת - אז לא נכנס לזה.
מקבלת גם שלילי, בעיקר דיעות שליליות כי זה מעורר.
אבל לא השערות וניתוחים שיגויים. לא יוביל לכלום.

אמא שלו צבועה! תמיד תגיד משהו רע על הזוגיות שלו. תמיד!
אין לי מה לפנות כי היא ילדה אותו וחינכה אותו לעצלנות ולתירוצים.
אני חונכתי אחרת.

אני אמרתי לו בפנים: ״אני אזרוק את הבגדים שלו אם תבקש ממני מעבר למה שיכולה/שאשלח לאמא שלך״ ולא מוצא פיתרון לדברים הדחופים שלו.

ואין לי אוטו או רישיון, זה היה כאשר חזר מעבודה והלכנו לראות דירות.
לזה התכוונתי כאשר ציינתי : השערות.

בואי נעמיד דברים על דיוקם

את כותבת בפורום, את תחת כינוי ואנחנו לא מכירות. אף אחת פה עד כמה שאני יודעת לא מכירה אותך ואת מצבך. כולנו מגיבות אך ורק על סמך ההכרות עם הסיטואציה שאת מתארת, עם הכרות של העולם סביבנו ועם הכרות של הסיטואציות שאנחנו מתמודדות איתן.

זה שאמא שלו צבועה. או מדברת סרה עליך ועל הזוגיות שלכן תמיד ממש לא אישיו פה.
האישיו הוא אחד- את בחרת להתנהג בצורה מאוד לא מכבדת, מזלזלת ומאוד לא מתאימה לסיטואציה. לא אם אתן החברות הכי טובות ובטח ובטח ובטח אם אתן לא מסתדרות.

אותך לא חינכו לעצלנות ותירוצים? יקירתי, ממליצה לך לבדוק למה חונכת!
יש לך בעל שעובד מחוץ לבית. את בבית. למה לא לעשות לו כביסה לא ברור לי.
רובנו פה בפורום מפעילות מכונות כביסה עם ילדים ומכבסות גם עבור הבעלים שלנו.
בעלי היה חוזר הביתה אחת לשבועיים עם ערמות של מדים מסריחים ומגעילים (שצריך לגהץ אחר כך חלק מהם) עם גרביים שהית יכולה להעמיד מרב שהיו קשות, וכן הלאה... נכנס למיטה אחרי שהיה בשטח ימים שלמים ולא ישן ואין עם מי לדבר. והיתי עם תינוקת, אז מה? אז שלחתי לאמא שלו את הכביסה שהיא תכבס ותגהץ לו?

אם אין לך אוטו או רשיון איך הגעת מהמושב שאת גרה לעיר ליד שחמותך גרה בה לשים אצלה את הכביסה?
הלכת איתו? והוא לא שם לב שאת מעלה לרכב שקיות שננטשות אצל חמות?
לא הבנתי בכלל את הפסקה האחרונה שלך אז זה באמת השערות.

זה מה שוקרה כשמתחילים להסתבך עם שקרים

בהודעה אחת היא כותבת שעשתה את כל זה בשושו (כלשונה)שלא ידע מכלום
בהודעה אחרת היא כבר היתה איתו באותו אבל היא כנראה שמה לא מטפחת על העיניים כדי שהוא לא יראה שהיא מעמיסה על הוטו שקיות,עוצרת אצל אימו שלו בבית וכו'..............
בהודעה אחת היא כותבת שהם כבר בתהליך של מעבר דירה בסוף החודש(עוד 10 ימים) בהודעה אחרת הוא בא והם נסעו לראות דירות

lviae

New member
אין שקרים

אכן הכל בשושו...כשאני רוצה להסיב תשומת לב כשאני רוצה - אני יכולה.
כנראה כישרון שאין לכולם, בגלל זה קשה להבין:)

בגלל כל הלחץ - שכבר יש לי (ולא מריכה לספר הכל, זה שחשפתי יותר לא אומר שקרים, לא מכירה אף אחד שאני מריכה לשקר, אז קצת שיקול דעת בבקשה).

איזה קשקשנית

את סוחבת בשקית גדולה את הבגדים שלו עוצרת בבית של אמא שלו והוא לא רואה?
אז הוא כנראה לא רק שובניסט אלא גם עיור וקצת מוגבל

ואני לא מכירה אף אחד שמספר שתוך פחות עשרה ימים הוא עובר דירה אבל עוד אין לו בכלל לאן לעבור

אולי כל פעם תקראי את ההודעות שלך מחדש שתוכלי לדייק בפרטים

lviae

New member
מכירה את צירוף המילים...

הסחת דעת? אם כן, אז את בכיוון להבין.

מעניין איך הסחת דעתו מהעובדה שהוא נהג לבית של

אמא שלו,עצר שם ואת יצאת מהאוטו עם שקית בגדים

lviae

New member
כישורים..כנראה לא תביני

עזבי, אל תנסי:)
משימה קשה עבורך

כן,ברור,כישורים,רק יודעת מה

אם יש לך כישורים לגרום לבעלך לא לראות לאן הוא נוסע כנראה היה לך כישורים לגרום לא לראות מי עם מי הוא מתחתן

ועוד דבר,כנראה כשמתחילים לשקר זה לא נגמר
כי לאחר שראיתי שאת משקרת פה בדקתי את הודעותיך ונתקלתי באחת דומה לזו בפורום אחר רק שם סיפרת שאת מכבסת אחת לחודש(WTF) בעוד שפה אחת לשבוע שלוש מכונות וכו......

אולי בפעם הבאה תגבשי סיפור,תכתבי לך אותו על דף וככה תוכלי לקרוא את הפרטים ולא לשקר?

ועוד קטנה אחת
כשבחורה בוחרת להיות עקרת בית מרצונה החופשי אז היא בוחרת בעבודות הבית,לכבס אחת לחודש או אחת לשבוע זה להיות עצלנית ולא לקיים את המוטל עליך במסגרת העבודה ואם היה לך בוס הוא מפטר אותך(בעצם,יש לך בוס,הרי הוא מתייחס אליך כהשקעה כספית,אולי הוא יפטר אותך? לא הייתי מתפלאה)

lviae

New member
אסתי, עיצה, תורידי איזה ״קול״ ווירטואלי

שיקריא לך מלל מסויים! חבל.
שום שקר!!!!!
אני עושה כביסה פעם בחודש - כן!
אבל....ברצף ביום שאני עושה.
אני מקווה שאת מבינה את זה.

אם פספסת איזה שיעור בהבנת הנקרא - זה בעיה שלך,
רק אל תמציאי דברים לפי קו ההבנה השגויה שלך:)

חג שמח

חחחחחחחחח את כתבת

שהכשהילדה בגן היית עושה 3 פעמים כביסות.......אדם נורמלי יבין שזה לפחות בשבוע,
הילדה לא בגן בסך הכל מתחילת השבוע וכבר אין לבעלך בגדים?
ששוב אני אומרת
את או שקרנית
או עצלנית

כי אין משק בית מתפקד עם שני ילדים ושני מבוגרים שיכול לתפקד עם כביסה פעם בחודש
ואם את שולחת את הכביסה של בעלך לאמא שלו את גם נצלנית

lviae

New member
פעם אחרונה...מקווה שכמה תאים במוח

התעוררו לך שיעזרו לך להבין...כי אני לעומתך -עייפתי.

אז ככה:
כאשר הילדה בגן ויש ערימת כביסה רגילה (לא לבן) אז בבוקר אחרי
שאני הייתי שמה אותה לוקחת סל מכניסה הכל בלי למיין כי זה צבעוני,
יוצאת עם זה בחוץ, מכניסה הכל לכביסה, הכביסה מסתיימת אחרי שעתיים וחצי, תולה, אחרי זה מכניסה שוב פעם למכונה עוד כביסה, מפעילה וממשיכה לתלות את הראשון שהוצאתי מהכביסה ואחרי שסיימתי
אני בבית, התינוק בלול משחק לו...אחרי שעתיים וחצי שוב יוצאת לתלות...ואם נישאר עוד בגדים ממתינה שיהיו עוד בגדים כי אם חמי בגדים אי אפשר להפעיל מכונה.
בנתיים יש מספיק לחודש בגדים נקיים כי עשיתי מה שהיה נחוץ.
את הלבן צריך חודש כי יש לו ״הר״ של בגדי אילגנט לעבודה, וביום שהוא אמר לי שהוא צריך בגדים - לא היה הזמן הנכון.
לכן הגיע לאן שהגיע.
ואת יודעת מה, אני שמחה שאני נצלנית, שמחה שאני עצלנית...אם זה עצלנות - כנראה זה באמת ״פיקניק״.
מעניין מה את עושה! אם שלי זה עצלנות - את בטח מתפקדת עם שלט לכל דבר ועודך יושבת על איזה כורסה...חיים טובים יש לך.

טוב, עשיתי מאמץ, אז מקווה שמשהו ״נספג״ לאחד התאים וזה יעביר הלאה:)

למעלה