נושאים שונים ב - UCLA

tomersbar

New member
נושאים שונים ב - UCLA

שלום לכולם. כרגע נראה שאני הולך ללמוד במוסד לעיל בשנה הקרובה ( מדעי המחשב, תואר שלישי ).

רציתי לדעת, אם יש לכם המלצות ל:
1. איפה כדאי לגור + עלות שכרות. האם כדאי לגור במגורים שמספקת האונ' ( Weyburn Terrace Apartments ), שיש אופציות יותר טובות. הבנתי שהרוב ה- grad students גרים שם בשנתיים הראשונות, ואח"כ עוברים למקומות יותר רחוקים כמו Culver city. הערת שוליים: מדובר במוגרים ל- single.
2. איזה עוד עליות כדאי לקחת בחשבון במעבר.
3. יש קשיים מיוחדים או נושאים שכדאי לקחת בחשבון לאלה הלומדים ב- UCLA ?
4. כמה זמן לפני המעבר כדאי להגיע על מנת לעשות את הסידורים השונים?

Philip Jr

New member
תשובה

אהלן,

מכיוון שאני לא לומד ב - UCLA, אענה רק על השאלות הכלליות יותר:

1. איפה כדאי לגור תלוי במצב הכלכלי שלך ובתמיכה הכלכלית שאתה מקבל בעיקר אם תשאל אותי.. אשתי ואני לא רצינו לגור בקמפוס, והיו לנו שיקולים נוספים כמו חיות וכדומה, אבל אנחנו משלמים על כך מכיוון שאנחנו גרים בבית פרטי. אם המגורים של האונ' מתאימים למסגרת הכספית שלך ולאיזור שבו תרצה לחיות אז מצוין.. וממליץ להתייעץ עם סטודנטים נוכחיים במחלקה לעצות יותר ספציפיות לגבי זה.

2. יש הרבה מאד עלויות במעבר, במיוחד אם תגור בדירה שבה תצטרך לשלם חשבונות בנפרד. בנחיתה בארה"ב אין לך היסטוריית אשראי ולכן תצטרך כנראה להשאיר פקדונות שונים מול חברות החשמל/גז, מים, כבלים, לקנות טלפון סלולרי, אולי רכב (LA בלי רכב נשמע לי בעייתי), ריהוט אם הדירה לא מרוהטת, אבזור לבית...

3. כאמור לא יודע..

4. אנחנו סגרנו דירה בביקור מקדים באפריל, אבל אנשים רבים סוגרים מקום מגורים עם ההגעה לפני הלימודים. אנחנו נחתנו 3 שבועות לפני תחילת הלימודים שלי, זמן מספיק להתאקלם, לסיים את הסידורים הבסיסיים ולהכיר קצת את האזור לפני שהלחץ של הסמסטר מתחיל.

למעלה