נורת A/T temp oil

NiRo18

New member
נורת A/T temp oil

שלום, היום לאחר נהיגת שטח בחולות ניצנים בלאנד קרוזר נדלקה לי הנורה.. נסעתי בערך שעה לא יותר מדי מאמץ.. כיביתי את הג'יפ רבע שעה והיא נכבתה.. זה תקלה? למה זה קרה?

נראה לי

לא סגור על עצמי : חום של השמן גיר. אבל שוב אני לא בטוח עוד מעט יענו לך אנשים שמבינים יותר.

אור36

New member
אכן שמן גיר/טרנספר

יש בגיפ מיגונים,????? איין פתח איוורור המימיר הקאטלטי פולט חום והמיגון לא משחרר אותו זה קורה בעיקר בחול,שהוא גם חם... (עדיף להחליפ את השמן,כי הוא איבד את יכולת הצמיגות שלו,לדעתי)

miki69

New member
כדאי לך להחליף שמן מחר בבוקר

עדיף לבזבז 300 שקל מאשר לשפץ אחר כך גיר

NiRo18

New member
אין מיגונים ברכב!

איזה עוד סיבות יכולות להיות? זה שכיח בטויוטה התחממות של הגיר? אבא שלי נסע איתו לאילת אתמול בלי בדיקה אחרי מה שקרה יום שישי... והוא אמר שהכל היה בסדר גמור..

noki4

New member
תשמע ניר, נסיעה בחולות,

בלי להוריד אוויר מהגלגלים, היא די קשה לרכב אוטומטי, הגיר די מתאמץ ולפיכך מתבשל.. תחליף שמן ותמשיך לנסוע רגיל אבל בחולות, תזכור להוריד אוויר ל15 עד 17 ולא לקרוע את האוטו במהירויות גבוהות.

NiRo18

New member
הבנתי אותך..

אבל אוויר אני תמיד מוריד דקה כל צמיג.. ובאמת הרבצתי איתה קצת בחולות של ניצנים :) הוא פשוט נותן תחושה טובה בחול.. תודה.

ואלללללללה? אצל גיסי קובי זה קרה

כשנסענו לנהריה, לפני נהריה נדלקה לו הנורה הנ``ל! אז התרופה היא להחליף שמן גיר? תודה לכל העונים. רועי

noki4

New member
מה מתעלמים, אור כבר ענה קודם

שכן, צריך להחליף

kfirba

New member
תסלח לו אחי, זה הוא לא אשם זה הטבע. ככה זה

התימנים.

noki4

New member
ועוד משהו רועי

החלפת שמן גיר זה לא תרופה, זה רק טיפול מונע וצימצום נזקים , תקרא עוד פעם את מה שאור כתב לגבי הביבות להתחממות הגיר, חול, מיגונונים וכו'. צריך ללכת למוסך ולבדוק או לבדוק לבד.

ממש אבל ממש השניה ירדת לסוף הרשימה.

חחחח תודה נוקי ואור, קובי גיסי כבר במוסך אתקשר אליו עוד מעט לבדוק תוצאות, באמת תודה לכולם, וחייב לשאול גם אותכם ע``מ לקבל את חוות דעתכם, באפלו 97? או היילקס 2*4 94?

חו``ח כפיר! אתה יודע שאני מאוד מעריך

את דעתך, אבל גיסי ליאור אומר שאני משוחד למיצובישי, והוא חושב שגם אתה, אז הוא רוצה לשמוע חוות דעת נוספת של אנשים שמבינים, ז``א כפיר, דנבר, מיקי, נוקי, אור, וכ``ו. לכן הוא העלה את השאלה בשמי! אני סומך על דעתך, ואתה יודע שאם זה היה בשבילי הייתי קונה באפלו. ערב מצוין לכולם. ועוד דקה אני מתקשר אליך.

denver101

New member
אני לא בטוח אבל תבדוק אם בטיוטה

יש רדיאטור קרור לשמן גיר אם כן אז תבדוק שהוא לא סתום כי היה לי מקרה בדיסקו שהמנורת שמן בגיר דלקה ברכב אחרי נסיעה ארוכה באופן קבוע ופתרתי את הבעיה בזה שהחלפתי את הרדיאטור של השמן גיר באחד יותר גדול

kfirba

New member
באמת צריך להיות שובב בשביל לקנות אחד כזה

מה קרה נפתח לך חסכון חדש, לא חבל להשקיע אותו בתיקונים?

למעלה