נורמלי ש...?

טושית18

New member
נורמלי ש...?

בחורה בת 18,שמנמנה,שאוהבת סקס,נהנת מסקס,גומרת מסקס,ומקיימת סקס-תפחד שבחור ירד לה(זה המשך לשאלה הקודמת...אני מרגישה לא נורמלית...) ועוד משהו:יש פה בנות שמתביישות להיות בעירום מלא ליד הבחור שהן שוכבות איתו באור יום? אני עושה הכל,פראית,נהנית,צועקת,גונחת-רק אור ולקבל מין אורלי (הוא לי)זה הדברים שמטרידים אותי...הצעות? עצות? פתרונות?

ToryMaster

New member
הפיתרון הכי טוב שיש לי

זה פשוט לנסות, לאט, שייתן לך הכי הרבה ביטחון בעולם, ולנסות.

היי טושית ../images/Emo24.gif

האם זה באמת משנה אם זה נורמלי?
את מתארת קושי שיש לך ומתוך ההכרה הזאת מגיעה האפשרות להשתנות, אם תבחרי בכך. נסי לראות מה בדיוק בקבלת המין האוראלי מטריד אותך? האם זה עצם הקירבה האינטימית, אולי את מוטרדת מאיבר המין שלך, אולי מפחדת מכך שאת לא בדיוק יודעת מה "עושים" לך ככה, אולי מוטרדת ממה הפרטנר מרגיש במקום בעצמך, אולי זה מרגיש לך מלוכלך, אולי את מרגישה לא ראויה. מה זה. ולגבי עירום, נסי לשפר את הקשר שלך עם גופך, אולי עדיף להתחיל דווקא כשאת לבדך. להסתכל על עצמך במראה עירומה באור, לגעת בעצמך באהבה ולהתרגל לכך שאת אהובה, מקסימה, יפה.

טושית18

New member
תודה על התגובה..

האמת שאני חושבת שזה נובע משילוב של כל מה שאמרת... אני מרגישה לא ראויה,אני מרגישה פחד לא להיות בשליטה,מטריד אותי האיבר עצמו,הכי מטריד אותי מה הבנזוג ירגיש כשהוא יעשה את זה,... ולגבי עירום...את עצמי אני מקבלת. פעם הייתי נגעלת לראות את עצמי ערומה באור. עכשיו אני דווקא לא. כבר כמה שנים. אפילו אוהבת. אבל זה שונה כשזה מישהו אחר...

טושית18

New member
אני חייבת לומר לך ש...

אני ממש שמחה שגיליתי את הפורום הזה....כל פעם אני לומדת ומבינה עוד משהו.

דנטל

New member
נורמלי - כן, חבל - כן

אבל את עוד צעירה. פתיחות מינית דורשת זמן. מאחלת לך שהעכבות האלה יעברו לך עם הזמן.

טושית18

New member
פתיחות מינית יש לי בשפע...

זה הדבר היחיד שאני לא מסוגלת לעשות. ולהיות ערומה באור. אבל זה לא בגלל מיניות אלא בגלל דימוי גוף.

דנטל

New member
דימוי גוף בתור מעכב זה בכלל חבל

אבל גם זה יכול להשתנות עם הזמן. דימוי הגוף שלי כיום שונה בהרבה מהדימוי בגיל 18. בגיל ההוא חשבתי שלהיות שמנה ומכוערת ישאיר אותי נטולת מגע לכל החיים ושהמגע שחויתי עד אז היה בגלל גברים שנמשכו לדיבורים שלי על סקס. האמת היא שחלקם באמת נמשכו בגלל זה, אבל הענין הוא שהגוף שלי לא הרתיע אותם. היום אני מבינה שאם מישהו התחיל איתי כשאני לבושה, הוא מן הסתם די מנחש מה יש לי מתחת לבגדים ואין לי במה להתבייש, וגם מבינה שאם הפרצוף שלי לא לטעמי זה לא משנה את העובדה שהוא כן לטעמם של אחרים, אז אני לא כזו גרועה ובהחלט יכולה להחשב שווה בעיני אחרים. אלה דברים שלא הבנתי אז וגם אני בהתחלה לא הייתי שוכבת באור, אבל לאט לאט הסכמתי ליותר אור בחדר והיום הבעיה היחידה שלי עם אור שזה פחות סקסי בעיני ולכן מעדיפה אור עמום, אבל כזה שעדיין רואים איתו הכל.

טושית18

New member
אז אני...

לא בעיתיתי כל כך כי אור נרות סבבה לי. ואני גם לא חושבת שאני מכוערת! בכלל לא! להיפך. אני חושבת שאני ממש יפה. פשוט משקל עודף...זה הכל. וגם הוא לא בצורה קיצונית

דנטל

New member
אצלי זה כן בצורה קיצונית

אבל כשאני עם בגדים, אפשר לדעת כמעט בדיוק מה יש מתחת. זה לא שעם בגדים אני איזו רזונת וכשאני מורידה אותם פתאם הכל מושפרץ החוצה. מי שראה איתי עם בגדים ובחר בי, יודע למה לצפות ומראש אוהב שמנות או אוהב נשים בכל גודל, ונראה לי שהמקסימום שאולי אני יכולה להגיד שנראה יותר קטן עם בגדים מאשר בלעדיהם זה הציצי, ועל זה לא ממש קיבלתי תלונות
. מי שבחר בך - סביר להניח שמשאת נפשו זה לראות אותך הכי טוב שאפשר, כי את בכל מקרה יפה בעיניו.

ToryMaster

New member
טושע.

סוד? על פי הנורמות החברתיות של היופי החיצוני המוכרות לנו היום, אפילו לי יש משקל עודף, או שזה נראה ככה. יש פה מספר בנות שמכירות אותי אישית, אף אחת מהן לא תגיד לך שאני לא נראית טוב.

טושית18

New member
כן..

אולי יש בחור מסוים שיפתור את הפחד...(אולי בכלל בחורה...חחח.. אצלי הכל אפשרי)

לדעתי...

זה נובע מחוסר בטחון עצמי ברמות אני הייתי בקטע הזה פעם...וגם אני בדיוק כמוך פראית ומטורפת אבל הייתה לי בעיה להיות ערומה ליד חבר שלי באור יום וגם בקבלת מין אוראלי. דבר ראשון אני יודעת שחבר שלי אוהב אותי ואני אותו ואנחנו פתוחים אחד עם השניה אז אמרתי לו שזה מה שאני מרגישה אז הלכנו עם הקטע לאט לאט בהתחלה הייתי לידו עם חזייה ומכנסיים באור...לא עשינו כלום...סתם הייתי לידו ככה..אחרי זה זה היה רק עם חזיה ותחתונים..ואז כן התחלנו לעשות דברים אבל בקטנה כזה ואז הוא הוריד לי את החזיה והמשכנו להתמזמז וכל זה באור ואז כבר הוריד את התחתונים ופשוט הסתכל על כל הגוף שלי ואני הייתי מאוד מכווצת וממש לא הרגשתי נוח ועצמתי את העיניים והוא אמר לי כל הזמן שיש לי את הגוף הכי יפה בעולם וחיבק אותי ונישק אותי אבל בגלל שראה שלא נוח לי אז הוא כיסה אותי,ואני חשבתי שהוא כיסה אותי כי הוא לא רוצה לראות את זה..אז הוא אמר לי שהגוף שלי זה הדבר שהכי מושך אותו בעולם ואני הכי יפה אבל הוא לא רוצה שאני ארגיש באי נוחות והוא חושב שאם הוא ימשיך לראות אותי ככה אז הוא לא ישלוט בעצמו והוא לא רוצה לעשות משהו שלא נוח לי ואני הרגשתי הכי פתוחה איתו והכי נוח עד שאני הורדתי את השמיכה והתחלנו להתפרע כרגע לפעמים יש מצבים שגם אני באי נוחות אבל שתדעי שאם את מדברת על זה עפ חבר שלך ועושה זאת בהדרגה כמוני הפחד משתפר ואם את חושבת שהתנסות עם בת תפתור לך את הבעיה אז יש מצב..תנסי..מה יכול להיות רע?!מה שטוב לך טוב לכולנו... ואת צריכה לחשוב שאת הכי יפה בעולם והכי כוסית ולאוהב אותך כשם עצמך ולא לדפוק חשבון...אם הוא לא היה אהב אותך ואת גופך הוא לא היה נשאר איתך...

טושית18

New member
כן...

זה חוסר ביטחון. אבל לא חוסר ביטחון עצמי,כי בעצמי אני בטוחה מאוד,ואוהבת מאוד אותי. זה חוסר ביטחון בגוף שלי. בצורה שלו.

למעלה