נורמלי/לא?

ספיישיל

New member
נורמלי/לא?

הבת שלי בת 13 וחצי.האם זה נורמלי וטיבעי שבתקופה כזו של השנה בבוקר וב17:00 אחהצ היא תילבש סווטשר. יש לציין שכבר תקופה ארוכה אינה אוכלת בשר כלל.

ocean zd

New member
לא יכולה לענות..אבל

אני יכולה להגיד לך שאני בבקרים גם בתקופה הזו של השנה עד סביבות 10 לובשת סווטשרט.. ומ18 בערך שוב.. חוזרת לסווטשרט.. בבוקר זה בגלל שקשה לי מההתעוררות והכל.. ובערב זה כי קר... אני בת 17... וגם אני לא אוכלת הרבה בשר..

נורמלי/לא?

זה בהחלט יוצא דופן שהיא תלבש סווטשר בחום הזה, אבל לכל אחד יש סף שונה לסבל מקור או חום. בכל אופן, מכיוון שאת מציינת שהיא אינה אוכלת בשר בכלל יש אפשרות שהיא מאד אנמית ולכן קר להואפשרות נוספת היא שהיא בתת משקל, כי אולי היא לא אוכלת עוד הרבה דברים ואולי אוכלת רק סלטים כל היום. נערות בתת משקל עלולות לסבול ממטבוליזם מאד איטי ואז סובלים מקור. כדאי מאד לגשת לבדיקות כלליות אצל רופא הילדים .

ספיישיל

New member
60 קילו 165 גובה,

זה לא תת מישקל,נכון? היא לא נגד סלטים,אבל בזמן האחרון,כמעט ולא אוכלת סלט.(סתם,מחוסר חשק) האוכל שלה בעיקר מתרכז בפחממות:פסטה,שניצל תירס,טוסטים.לפעמים גם חביתה.(הבנתי שהוא מרכיב חשוב כחלבון במקום בשר). הלוואי שהיתה מסכימה לבדיקות.יש לה (פוביה מפעולות פולשניות) =פחד מדקירות,כבר 6 שנים שלא עשינו בדיקות דם,מהחיסון הטראומטי האחרון. אני הולכת לעקור לה 2 שיניים בהרדמה מלאה בבי"ח.כחלק מטיפול אורטודנטי.

אני לא ממש מבינה

מה השאלה שלך. זה לא תת משקל אלא משקל תקין. לגבי השאר, אם את מוטרד ממה שהיא אוכלת , נראה לי שכדאי להתייעץ על דיאטנית.

למעלה