נורמלי זה רע?

hasaroot

New member
נורמלי זה רע?

אהלן, אני שגיא דקל מרעננה, פעם הייתי כבר בפורום הזה עד שהוציאו אותי מרשימת חברי הפורום והפסקתי, עכשיו אני חוזר בזחילה כדי לשתף אתכם במשהו שמעסיק אותי בזמן האחרון. אנשים שמכירים אותי אומרים שאני בן-אדם נורא מוזר וכשאומרים משהו ``שגיא נורמלי`` או ``שגיא שקט`` מתפקעים מצחוק. ההורים שלי לא גרושים ולא רבים יותר מדי, אני חי בשכונה טובה,יש לי ציונים טובים, אף פעם לא היה לי חוסר מדהים של חברים ולמרות שאני עדין בתול, אף פעם לא היו לי בעיות רציניות עם בנות. אז למה בכל זאת אנשים אומרים עלי ואני חושב על עצמי שאני מוזר? (אני רק רוצה לומר שהכל בידידות....). אי במגמת תיאטרון של כיתה י` ובערב מגמה שלנו אחד מהחלקים שלנו היה של תנועה, תנועה זה בעצם לנתק את עצמך משאר העולם ופשוט ללכת עם הרגש. אז בערב מגמה, מול כל הבי``ס, ההורים ועוד סתם ברנשים שבאו להסתכל, אני הולך כמו מפגר, אבל האמנתי במה שעשיתי. בכל ה20 דקות של התרגיל הרגשתי את הקהל צוחק עלי (לא איתי) ומצביעים עלי, אבל לא נתתי לזה להוציא אותי מהריכוז (מה שלא הורג אותך, מחשל אותך). הסיבה שבגללה סיפרתי את כל זה היא בגלל שגם אחרי המופע אנשים אמרו לי שהייתי טוב (כשאנשים שאתה לא מכיר אומרים לך את זה, זו ההרגשה הכי טובה בעולם). אבל עוד הרבה אנשים אמרו לי שאני מוזר, אתם לא מכירים אותי במיל!!!!! איך אתם אומרים לי שאני מוזר?????!!!!. אבל מה לעשות, אני באמת מוזר, אני יודע את זה וכל מי שמכיר אותי יודע את זה. אז למה? אני הרי אמור להיות האדם הנורמלי בעולם... זה יכול להיות שאני פשוט עושה דברים מוזרים כדי לא להיות כזה? מי רוצה להיות נורמלי? מי רוצה להיות שונה? יש באמת קו באמצע? תחשבו על זה hasaroot

J!

New member
רגע

אז מה בעצם מפריע לך? שאתה נורמלי? שאתה מוזר? אישית, ונראה לי שאתה מסכים איתי, שזה הכל עניין של הגדרה. ובגלל שלכל אד יש כאמור את המוזרויות שלו, וכולנו בגדול מוגדרים ``נורמלים`` (רובנו פחות), אז הגבולות הם די מה שכל אחד קובע לעצמו.

כן זה נוראי

אם הייתי נורמלי הייתי לוקח רובה קפצונים ויורה לעצמי באוזן. נו באמת. מה אתה שואל? למה אנשים אומרים שאתה מוזר? כי ככה, אתה תיאטרוניסט בנשמה אתה עושה משהו שנראה מוזר ולכן אתה מוזר. אתה מה שאתה עושה, לפחות לפי מה שהם אומרים. אני בטוח שהם נמצאים במגמות הביולוגיה שלהם וחיים את החיים הנורמלים והמסריחים שלהם. חיים טובים. וברוח שובך ציפורה נחמדת.

LI$A

New member
זה הכי נורא בעולם

להיות נורמלי. לחיות לפי מה שהחברה מכתיבה...חולני. אין דבר יותר גרוע מאשר לחיות חיים רגילים. תמשיך לשים זין על כולם ותעשה מה שמתאים לך.

rastotman

New member
תלוי איפה,

אצל החברות שלי למשל אני רוצה להיות נורמלית [אבל לא..., הן לא יתנו לי], ובטח בין החברים שלך אתה כן נורמלי בעיקרון. ומחוץ לחברים שלך, זה לא ממש חיובי להיות נורמלי כי הנורמלי הזה די מטומטם בנישמתו, ככה שמי שלא נורמלי מיוחד. וזה בטח מה שחברים שלך חושבים, שאתה מיוחד, אתה בטח גם יודע את זה, זה רק מעיק ששמים אותך במישבצת שלא מתאימה לך. וזה גם מה שהחברות שלי אמרו עלי [אחרי שתודה לאל הן הפסיקו עם הקטע של דיכאונית], ועלי זה העיק וחברה שלי כל פעם אמרה שמיוחד זה טוב, ואני צעקתי שאני הכי נורמלית בעולם ומה הן רוצות ממני- אבל זה בעצם לא כל כך מעיק. -רק שעכשיו הן פשוט שמו אותי במישבצת לגמרי אחרת של הילה ונעמה וסתם אנשים אחרים שלא מספרים להם דברים, ו ממש לא טוב לי עם זה, תפסיקו!!- ואנשים אחרים שבהו בך במשך עשרים דקות יכולו לחשוב עליך דברים מאוד מעוותים בזמן הזה, אתה לא צריך לשפוט אותם לפני שתיבהה בהם, לך תדע מה ירוץ לך בראש. רק תיזכור שאתה לא אחיזה תיאטרוניסט בנישמתך, אלא איש נורמלי בעל אינטלגנציה שגם אוהב תיאטרון ועשה קטע תנועה טוב שכמה [שמא ערסונים קטנים?] חצאי זרים מהשיכבה לא ממש הצליחו לחיות איתו בלי להגיב.

למעלה