נורטון

xero1

New member
Live Update

אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לשאול פה את השאלה הזאת. ובכן, הורדתי לא מזמן את אנטי וירוס של נורטון 2002, הכל עובד כשורה, עם ההתקנה לא הייתה שום בעיה, אבל שאני מנסה לעשות Live update, יש errorץ הוא אפילו לא מתחיל להעביר מהאינטרנט, רק שאני לוחץ כבר ניפתח החלון של הlive update ואז מופיע לי המסך הבא (תמונה מצורפת). חשוב לציין, שאותה בעיה הייתה לי גם עם גירסה 2001 (שאותה קניתי, חוקית, דיסק והכל). אה, וגם הורדתי את התוכנה שמגניה מפריצות של נורטון, גם יש יש עידכון מהאינטרנט, נכון? בכל מיקרה, שם אותה בעיה. תודה מראש - רן

qwertyx

New member
NAV corporate ed. שאלות...

שלום רב, רציתי לשאול מספר שאלות לגבי נורטון אנטיוירוס קורפורייט אדישן 1. האם ניתן לבצע LIVE UPDATE אוטומטי עם החיבור לרשת בדומה לגרסה הביתית. 2. האם התחנות שברשת מתעדכנות מייד עם עדכון הסרבר? האם התחנות צריכות לעבור אתחול כדי להתעדכן מהסרבר? האם בסרבר צריך לעבור איתחול? 3. הבנתי שהתוכנה (בניגוד לגרסה הביתית) לא בודקת דואר נכנס בזמן הורדתו מהשרת אלא רק לאחר פתיחתו, בהנחה שהתוכנה מעודכנת, האם הסיכון להדבק בוירוס גבוהה יותר מאשר בגרסה הביתית? 4. התוכנה נועדה לאיטגרציה עם EXCHANGE. בהנחה שאני עובד עם OUTLOOK EXPRESS האם יש טעם לסמן את אופציית בדיקת המידע שעובר בEXCHANGE? או שאפשר להסתפק בפיקוח החי על הקבצים? המון תודה לעונים.

xero1

New member
==שירות הקפצת הודעות==

קפוץ קפוץ ====== לא רוצה להיות נודניק, אבל מישהו.. בבקשה ======

qwertyx

New member
מישו?

_הקפצה_ עדיין מחפש תשובה....

ttlsysop

New member
אכן כן...

1. אם אתה לא מחובר תמידית לאינטרנט, יש לבצע באופן ידני את העידכון בשרת. דרך נוספת היא להגדיר מתזמן לאותם שעות חיבור. 2. כאשר השרת מוריד עידכון לוקח לו עד 15 לדחוף את העידכון לכל התחנות אפילו אם הן לא התחברו לדומיין, אלא רק התקינו בתחנה את הגירסה של הקליינט , כל זאת כאשר בקליינט מוגדר שם השרת. השרת לא צריך לבצע איתחול, הservice יורד לבד מתעדכן וטוען את עצמו מיידית לאחר מכן. 3. גירסת הרשת לא בודקת את הדואר מיידית, אלא אם אתה משתמש באוטלוק רגיל או דומינו יש אפשר לסריקה מיידית של כל מייל שמגיע אליך, אם אתה עובד עם גירסאות אקספרס - רק לאחר פתיחת המייל האנטי וירוס יקפוץ. 4. לאינטגרציה עם שרת הדואר Exchange או דומינו,אתה צריך קליינט מסוג outlook בגירסה מלאה ולא אקספרס. חן.

qwertyx

New member
תודה על התשובות,../images/Emo45.gif

לגבי שאלה 4, בהנחה שאנו עובדים עם OUTLOOK EXPRESS, אם יש צורך או טעם לסמן את אופציית האינטגרציה עם EXCHANGE שלא קיים במערכת? כמו כן, האם יש ירידה באבטחת המערכת בכך שבדיקת הוירוסים בדוא"ל תבצעת רק עם פתיחת המכתב ולא לפני כן? שוב, תודה :)

ttlsysop

New member
למה לא ?

למה לא ? תסמן את האופציה, ואם בעתיד תמיר את מסד הדואר שלך לגירסה אוטלוק מלאה, האנטי וירוס כבר יתמוך אוטומטית. כמובן שיש ירידה באי בדיקת המיילים, לדוגמא וירוסי תולעת למיניהם לא צריכים ש"תעמוד" על הודעה מסויימת , מספיק שהאוטלוק אקספרס שלך פתוח, והיא כבר שולחת את המידע הלאה. חן.

qwertyx

New member
שוב תודה. אם יש ירידה באבטחה,

אז למה הם עשו את זה בצורה כזו..? לא חבל ליצור תוכנה CORPORATE שהיא פחות בטוחה מה HOME EDITION? בכול אופן, אני מאמין ומקווה שאין סכנת יתר מתולעים כאשר משתמשים ב CORPORATE לעומת ה HOME בהנחה ששתיהן מעודכנות לאותו תאריך, ובבקשה תקן אותי אם אני טועה.... תודה

ttlsysop

New member
כאשר

כאשר יש בידך את גירסת הרשת ואתה עובד עם שרת דואר מסודר (exchange או domino או sendmail או mdeamon או לחלופין כל שרת אחר) אתה מתקין הגנה על מערך ה-smtp וה-pop3 על מנת לא לקבל וירוסים/תולעים וכמו כן מערכות האנטי וירוס החדשות כגון נורטון 2002 למחשב בודד אם נמצא וירוס בתוך המערכת הוא לא יצא החוצה. אם יש לך וירוס ומותקנת אצלך גירסת 2002 למחשב בודד, יש אפשרות לבצע איתחול גם לתוכנת הדואר, וכך כאשר אתה שולח דואר נורטון בודק את הדואר החוצה ופנימה. חן.

רן

לפי מה שאתה כותב יש הצעה בשבלך שאולי תעזור לך להוריד את העדכונים: לפני שמורידים את העדכון מהאינטרנט ישנה אפשרות בחירה תוודא שאת בוחר את האפשרות שאומרת שהעדכון נעשה לתוכנה עם רשיון ונדמה לי שיש צורך לרשום את מספרו בהצלחה

xero1

New member
אה... לא ממש עזר

גם לא מצאתי שם שום אפשרות להכניס את המספר והכל, כי שאני מסתכל ב about רשום לי השם שלי, המספר הסידורי והכל, ניראה לי שזה זה. : למישהו יש עוד הצעה?

רן

לפי מה שאתה כותב יש הצעה בשבלך שאולי תעזור לך להוריד את העדכונים: לפני שמורידים את העדכון מהאינטרנט ישנה אפשרות בחירה תוודא שאת בוחר את האפשרות שאומרת שהעדכון נעשה לתוכנה עם רשיון ונדמה לי שיש צורך לרשום את מספרו בהצלחה

U F O

New member
תשובה:

גם לי הייתה את אותה הבעיה.. הבעיה - הפירוול חסם לי את זה. פתרון - תסגרי כל פיירוול וכל תוכנה דומה לפני שאתה עושה אפ דייט!!! מקווה שעזרתי UFO

sdboy

New member
נורטון

יש לי נורטון 2002 והגדרתי לו שיתעדכן אוטומטית אבל מאז ה5\15 שזה התאריך שהתקנתי אותו הוא לא התעדכן שזה די מוזר,בכל פעם שאני מנסה לעדכן אותו ידנית הוא מוצא עידכון לvirus definitions בגודל קבוע של 3248.2 גם אם אני מנסה לעדכן פעמיים רצוף הוא עדיין מוצא את העדכון הזה מה שמביא אותי למסקנה שיש לי בעיה בעידכונים,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לתת לי פיתרון?

ttlsysop

New member
תוריד

תנסה להוריד עידכון לבד ולאחר מכן תבדוק את המתזמן שלו, אולי משהו נשכח.

sdboy

New member
אוקיי..

נכנסתי לאתר והורדתי עידכון לבד עכשיו התאריך השתנה באמת להיום,אבל עדיין שאני מנסה לעשות עידכון דרך הנורטון הוא עדיין מוצא את אותו קובץ של 3248.2 שהוא כל פעם מוריד כאילו הוא מתעלם מעידכונים חדשים אבל תקוע באובססיביות על העידכון הזה..

ttlsysop

New member
יכול...

יכול להיות שהוא צריך להוריד עידכון תוכנה ולא עידכון טבלאות וירוסים. אם הוא לא מצליח לעדכן את עצמו, אני הייתי מסיר אתו לגמרי, מנסה את הרג´יסטרי עם regclean ומתקין מחדש.

למעלה