נורה

נורה

הפתעת אותי היום.
כשקראת לי מתוך החדר חשבתי שצריך להחליף נורה או להיאבק בתיקן.
פתחתי את הדלת וכשנכנסתי היית עירומה, על המיטה, על ארבעותייך כשאחורייך הלבנים מופנים אליי, גבך מקושת כך שפלחי ישבנך מעט פעורים ומבטך אליי אומר הכל.
מיד חשתי שהדם זורם למקומות הנמוכים שם הגזע ניזון מן הזרימה ותופח וגדל ונאבק במעטפת הבד הכולאת.
התקרבתי אלייך וכשכרעתי ופניי התקרבו אל בין רגלייך הציף אותי הניחוח הנשי המלוח-מתוק-חם שלך וראשי התערפל משהו.
הפתעת אותי. כולך ללא שערה אחת, חלקה ורכה ושפתייך התחתונות משומנות (האם התחלת כבר בלעדיי?) ויפות ובשרניות כמו אלו שאני מנשק מדי יום רק שאינן משוחות באודם אלא בנוזלי תאוותך המבריקים.
לא עמדתי בפתוי ושלחתי לשון ארוכה אל נקב אחורייך המהודק והמחוספס. אני איש רע שאוהב ללקק חורי תחת כנראה כי המחשבה שהלשון שלי עכשיו בתוך הישבן שלך הטריפה אותי והייתי חייב לחלץ את הזין שלי מתוך המכנסיים ולהתחיל ללוש אותו כאילו ואין מחר. ואת מלוחה ולשוני עוברת לבין שפתייך וחם שם ורטוב ואת מגרגרת וחלקה ורטובה כמו גן עדן...

נראה לך ש...

אני באמת זקוקה לגבר בשביל זה? אני קודחת תולה מנגרת מסיידת עושה שפכטל מחליפה שקע מחליפה פנצ׳ר ועוד אין סוף כאלו לבד. והרבה יותר טוב מהגבר שלי, אצלי חור זה חור, לא בור בקיר שמגיע עד הצד השני.... להחליף נורות זה בעיניים עצמות, רק צריך לזכור לקנות נורות להחלפה. ובסוג ובגודל המתאים.... ולזכור ולמצא לזה זמן זה האתגר....
אבל,
תודה ;)

אז בעצם הנורות השרופות

מטופלות בעצמך ולעצמך???
אשמח לראותך במהלך הטיפול.....

yaron599

New member
ככה?

היא חיכתה.....עלמת החן המזקירה??
את התחת המתוק הזה צריך ללקק עד תום...בטרם ייחרץ דינו

אכן דוגמה ויזואלית מהממת למתואר

רק שאנכי אוהב אותה אמיתית יותר.
עם קמטוטים קטנים של מציאות בישבן המדושן והרך כענן המבקש נגיסה...
להעביר את הלשון מסביב לשמש ישבנה ואז להחדיר אותה קשה ומוארכת כמו זין לתוך החריץ המלוח ולחוש אותו מתכווץ עליי ומשאיר בי טעם של גן עדן אסור...

yaron599

New member
אין ספק

שלקמטוטים ולאחת האמיתית יש את הקסם הכי נכון.....

למעלה