נורא עצוב כאן בפורום

נורא עצוב כאן בפורום

אחרי שהם רבו כאן נהיה שקט, אין תנועה כמעט

aשרון

New member
אתה מוזמן להעלות נושא לשיחה

וכמובן, גם כל אחד אחר

אז אני אפתח נושא חדש כי מזעזע מה שהולך פה...

אז חזרתי הערב משבועיים וחצי בחו"ל (עשיתי טיול לרגל השנה החדשה), ומה אני רואה איזה שישו ושימחו בפורום. אנשים עפים כאן על עצמם ואחד על השני כאילו הם מחזיקים את העולם בביצים.

מה קרה לכם אתם לא מכבדים אחד את השני, ולא מכבדים את עצמכם? למה צורת הדיבור המזלזלת הזאת כלפי אחרים כאן?

כולם כולל כולם בשלושת השרשורים הגדולים האחרונים כאן (שומרים על הסטטוס קוו, אמיר אוחנה, השיר מושיקו) מדברים בצורה לא נעימה, מכוערת, תוקפנית, ומזלזלת כלפי האחר כאן.

אז יוצא שאנשים נכנסים לוויכוח, קורה לכל אחד, אבל למה בצורה כזאת תוקפנית?

מאז לפני כמה חודשים ששרון זרק מפה את שני הלוזרים הקודמים שעשו כאן בלגן, לא היה פה שיח כל כך מכוער. קצת דרך ארץ היא מאוד מבוקשת בשיח בין אנשים פה, תרסנו את עצמכם.

תרסנו את עצמכם אפילו כשלא מסכימים איתכם, ואפילו אם אתם מתעצבנים. או יותר נכון, תכבדו את עצמכם.

mountain0goat

New member
דברים נפלטים

לא מתגאה בזה או משהו אבל זה קורה.
זה קורה בעיקר כשבן הזוג לשיחה אינו מכבד אותי (זה יכול להתבטא בצורה עדינה וזה יכול להיות בבוטות).
&nbsp
יש חוסר הסכמה ויש ויכוחי סרק להתשת היריב שלצערי מאוד פופלריים פה.

כן, גם אני הרגשתי את זה השבוע

יצא שהגבתי פה למישהו לפני שבוע וקיבלתי תגובה כזאת ארסית שויתרתי מלהמשיך להגיב לאותו אדם.

אף אחד כאן לא חייב שום דבר לאף אחד, אבל לפחות דברו בצורה מכובדת ומכבדת.

הוא בטח חשב שאתה מישהו אחר

אבל הוא עושה כאן אווירה לא נעימה עם התוקפנות שלו והפניה המזלזלת בשרון.

Acoustic 3

New member
טוב שחזרת מחו"ל אחרי שבועיים וחצי.

באמת, חיכינו רק לך כדי שתעביר עלינו ביקורת וכדי שתתן לנו עצות לחיים.
&nbsp
תתקדם.

aשרון

New member
אקוסטיק, בדיוק על תגובות כאלה אנשים כאן מדברים...

בוביק ואחרים כאן מדברים על כך שאופן ההתנהגות הזו בפורום אינה נעימה להם ומוציאה להם את החשק להכנס לפורום ולהשתתף בו. אין צורך להיכנס במישהו בצורה כמו שהגבת כאן. אופן הדיבור הזה, זה מה שמציק לאנשים.

ויכוחים זה דבר טוב, זה מפרה, אני בעד שיחה בה מתקיימות כמה דעות שונות במקביל, ומטבע הדברים זה גם נעשה רגשי במקומות מסויימים, וכל מה שמתבקש לעשות הוא שכל אחד ידע לרסן את עצמו.

אם לדבר עליך באופן אישי:
יש לך נטייה לווכחנות מאוד לא נעימה עם כל אדם שמבטא משהו שמציק לך בעין, והאמת - זה נמאס. נמאס לי ולעוד כמה חברים כאן בפורום.

כמו שכתבתי מקודם, כל מה שאחרים מבקשים כאן וגם אני, זה שכל אחד ידע לרסן את עצמו ולא יגרור את חברי הפורום לויכוח לא נעים.

למעלה