נורא משתעלת

עדגלים

New member
נורא משתעלת ../images/Emo10.gif

היום ימלאו שלושה שבועות לגמילה. בסך הכל אני מסתדרת מעולה. חושבת פחות על סיגריות וגם כשבא החשק לעשן, אני מסיחה את דעתי ממנו. עכשיו אני בטוחה שיהיה בסדר ושלעולם לא אכניס סיגריה לפי!!!! מה שמטריד אותי זה השיעול. כל רגע אני חייבת להשתעל, כאילו אני עדיין מעשנת כבדה. יש לי כזה גירוי בגרון ומרוב שאני משתעלת כואב לי הגרון ונהייתי צרודה. יש משהו שיכול לעזור לי? עדי.

../images/Emo141.gif../images/Emo45.gif

זה יעבור במהרה מחזיקה לך אצבעות צריך הרבה מאוד כח להגיע לאן שהגעת תמשיכי

spark lite

New member
../images/Emo20.gif

את גדולה אני אקבע תאריך ואני מאוד מתייחסת להמלצות שלך תודה מכל הלב בקשר למה שכתבת אני שמתי לב וסיפרו כאלה שהפסיקו לעשן שאם אוכלים בצל לבן מחולק ל4 לאורך, ואוכלים פלח פלח על האוכל זה מנקה מאוד את הגוף ועושה טוב איכשהו, אם את מסוגלת זה ממש מצוין לתקופה שלך חוץ מזה אם את מסוגלת אחרי צחצוח שניים של הבקר לקחת כף דבש, כף שמן זית ולשתות כוס מיים שתפזר את הכל, אחד אחרי השני ואז לשתות את הקפה או כל מה שאת רגילה, זה גם מנקה את הגוף וגם מחלים את השפשוף מהשיעולים בהצלחה לא צריך להגיד לך כי כבר הצלחת אני גאה בך, מי כמוני יודעת עד כמה זה קשה

שלשה שבועות נקיים

שמח איתך על הנחישות ההתמדה החיוביות שמוקרנת ממך ועל התוצאה עד כאן.לדעתי את יכולה לתרום(וכבר תורמת) להרבה מתלבטים לחצות אל האזור הנקי בחייהם.לגבי השיעול זה מטרד זמני ועד עז תכיני לך תה מלימון דבש וג'ינג'ר או תה טימין. המנעי ממוצרי חלב וכמובן להמנע מפיצוחים שמע נשמין ,הרבי בירקות ופירות ואפשר כבר לחשוב על מרקים...להת' דרור.

spark lite

New member
דרור

אני יכולה להגיד לך שאתה צודק על מה שאמרת בענין המתלבטים

גלים111

New member
תודה דרור

על המחמאות... כיף לשמוע. צודק שרצוי להימנע מפיצוחים. בשבועיים הראשונים אכלתי גרעינים בהיסטריה כדי לעשות משהו עם הידיים והפה, ועכשיו אני צריכה להוריד כמה ק"ג שהתלבשו עלי. אבל אני לא מצטערת. הגישה שלי היא שצריך לטפל בכל בעיה בזמנה. כשהיה הכי חשוב לי לעבור בשלום את השלב הקריטי של הגמילה- אכלתי בטירוף. עכשיו, כשהרוחות נרגעו, אפשר לחזור לתזונה נכונה. בקיצור- פרה פרה... דרך אגב- גם אתה מעשן לשעבר? מה הקשר שלך לגמילה מעישון (אם מותר לשאול)? עדי (עדגלים)

ובכן,

קודם כל התנצלות על שגיאות הכתב בפעם הקודמת, כתבתי לך כאשר ילדתי ישבה לי על הראש וזה לא רחוק מהדמוי.אני עישנתי עד לפני 7 שנים כאשר התחילו אצלי כאבים בריאות ובעודי יושב בהמתנה לשיקוף ריאות קיוותי שלא ימצאו אצלי כלום .מכאן הדרך להפסקת עישון היתה ברורה, גייסתי לעזרתי את אנרגיית הפחד שהופיעה בהמתנה לשיקוף ..וזו הייתה חזקה מהרגלי העישון שלי .בהכשרה שלי אני עוסק בדיקור סיני ,דיקור יפני והומוטוקסיקולוגיה ומעביר סדנאות לגמילה מעישון בעזרת דיקור ושנוי הרגלים - לפני כמה שנים יצא לי לעבוד תחת הגג של איכילוב בגמילה מעישון והתאהבתי ...רפואה מונעת במיטבה. להת' דרור.

lior2583

New member
אבל זה טוב השיעול

זה מנקה את הגוף,פולט מימנו את כל הרעלים של הסיגריות. תיתאזרי בסבלנות ובהבנה שזאת הדרך של הגוף להיפטר מהפסולת בדרכי הנשימה,ושאחר כך תרגישי הרבה יותר טוב.

למעלה