נורא משעמם לי.....

hadasrulez

New member
נורא משעמם לי.....

אז קבלו שאלון!!! ותעשו אותו בקשה
צבע אהוב: אוכל אהוב: שיר אהוב: שתיה אהובה: סרט אהוב: סדרה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: מקצוע אהוב: טעם אהוב בגלידה (כן כן ממש משעמם לי): חג אהוב: תחביב אהוב: לבוש אהוב: דיסק אהוב: טוב דיי נמאס

hadasrulez

New member
שליייייי

צבע אהוב: כחול אוכל אהוב:
שיר אהוב: יש מלאאא אבל ברגע זה אז i must not chase the boys מחר זה כבר ישתנה שתיה אהובה: ספרייט סרט אהוב: freaky friday התאהבתי בסרטטט סדרה אהובה: חברים זמר אהוב: אהרון קרטר זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה להקה אהובה: הייתי אומרת בקסטריט אבל זה צפוי אז פליי מקצוע אהוב: אנגלית טעם אהוב בגלידה: שוקולד עם עוגיות יממייי חג אהוב: החגים בישראל ג'יפותתת תחביב אהוב: לשיררררר לבוש אהוב: ג'ינס חולצה צמודה ונעליי ספורט או כפכפים דיסק אהוב: יש לי מלאא אבל אני ארשום את סטריפד של כריסטינה דיסק מהמם ומומלץ!! עלו לי עכשיו עוד שני דברים אז אם בא לכם תרשמו גם שחקן אהוב ושחקנית אהובה...שלי זה שחקן אהוב: צ'אד מאריי שחקנית אהובה: לינדזי לוחן (לוהאן איך שתרצו) ג'ניפר אניסטון והתאומות אולסן ו.... אם בא לכם תצרפו תמונה שלכם
אני אנסה להעלות את שלי פה...

N i c k i T

New member
אני..............

צבע אהוב: כחול אוכל אהוב: ספגטי שיר אהוב: יש הרבה שירים שאני אוהבת אבל השיר שהכי חרשתי עליו במיוחד הוא של בריטני מהאלבום החדש קוראים לו showdown שתיה אהובה: מיצים(טבעיים) סרט אהוב: כל הסרטים של מת לצעוק סדרה אהובה: המורדים זמר אהוב: גארת גייטס וניקי זמרת אהובה: יש הרבה: כריסטינה, בריטני,ביונסה, ג'ניפר לופז ושירי מימון
להקה אהובה: איזו שאלה!!
ברור לא? מקצוע אהוב: אנגלית טעם אהוב בגלידה (כן כן ממש משעמם לי): שוקולד וריבת חלב. חג אהוב: פורים תחביב אהוב: לשמוע מוזיקה ולשיר (קצת בזיופים) לבוש אהוב: ג'ינס וסתם חולצה שנוחה לי. דיסק אהוב:millennium

N i c k i T

New member
המשך....

שחקן: בראד פיט שחקנית: אישתו ג'ניפר ותמונה? פעם אחרת
אהה וצ'אד מארי הוא גם שחקן טוב אבל הוא במיוחד חתיך
פעם שרשרתי פה תמונות שלו...

free soul

New member
יש!! שאלון.. אפילו שהוא קצרצר../images/Emo3.gif

צבע אהוב:
אדום! אוכל אהוב:
אוכל של אימא! {הודי במקרה..} שיר אהוב:
של הבקסטריט? EVRYBODY!! שתיה אהובה:קוקה קולה כמובן! סרט אהוב:
המסיכה סדרה אהובה:
חברים ו.. ER זמר אהוב:
ג'סטין זמרת אהובה:
ב ר י ט נ י! להקה אהובה:
נו.. באמת! שאלה מיותרת.. [BSB כמובן..] מקצוע אהוב: רפואה.. או פסיכולוגיה טעם אהוב בגלידה (כן כן ממש משעמם לי):
ש ו ק ו ל ד! חג אהוב:
פסח!! תחביב אהוב:
לנהוג ב- SUBARU B4 שלי! לבוש אהוב:
סקסי.. דיסק אהוב:
אופסי.. צורבת אחלה שאלון קצר וקולע!

American Girl

New member
שייילייייייייי../images/Emo70.gif

צבע אהוב: כחול אוכל אהוב: פיצה, ואוכל בריא כל דבר! שיר אהוב: "דונט וונה טו מיס א טינג" של אירוסמית... שתיה אהובה: מיצים (טיבעיים) כמו סיוונייי!
סרט אהוב:"ארמגדון" סדרה אהובה:"חברים" ו"רפואה שלמה" זמר אהוב:אהרון, ניק. זמרת אהובה: כריסטינה, בריטני, הולי ואלאנס להקה אהובה:אממממממממממ.... זה מאוד ברור שבקקקקסססטטטריייטטטטטטט מקצוע אהוב:אנגלית טעם אהוב בגלידה (כן כן ממש משעמם לי):שוקולד. חג אהוב: אממ..... פסח בגלל החופש.... תחביב אהוב: מוסיקה! לבוש אהוב:קז'ואל דיסק אהוב:כריסטינה... ובלאק אנד בלו!

Miss Kitty

New member
תשובות שלי../images/Emo13.gif

צבע אהוב: כחול אוכל אהוב: שניצל של אמא.. שיר אהוב: כרגע- Eva Cassidy- Time after time שתיה אהובה:מים..
סרט אהוב: מלך האריות... סדרה אהובה: מכושפות/הכי גאים שיש זמר אהוב: יש הרבה..
גארת' גייטס, וויל יאנג, ג'סטין, דניאל בדינגפילד.. זמרת אהובה:בריטני, כריסטינה, נטלי אימברוליה, פינק להקה אהובה: בקסטריט, אטומיק קיטן ואוונסנס מקצוע אהוב: היסטוריה טעם אהוב בגלידה (כן כן ממש משעמם לי): ווניל חג אהוב: פסח תחביב אהוב: טלויזיה, מוזיקה, מחשב, פיינטשופ, סרטים לבוש אהוב: ג'ינס וטי שירט דיסק אהוב: אממ... יש הרבה.
כרגע הדיסק החדש של אטומיק קיטן..

backstreet girl

New member
שלי:

צבע אהוב: אדום אוכל אהוב: הכול חוץ מסניפי בורגראנץ, מקדולנד למינהם שיר אהוב: הראה\י לי את המשמעות של להיות בודד שתיה אהובה: קוקה קולה סרט אהוב: דלתות מסתובבות סדרה אהובה: תשוקות והמורדים זמר אהוב: אין כל כך..... זמרות: כריסטינה אגילרה,אבריל לאבין,פינק, מדונה, ג'ניפר לופז, אנסטסיה, קיילי מינוג. להקה אהובה: rhcp,bsb,שוגרביביס,דסטיניז צ'ילד. מקצוע אהוב: היסטוריה,לשון,ספרות,אנגלית. טעם אהוב בגלידה: ריבת חלב, קרמל חג אהוב: פורים,חנוכה,פסח. תחביב אהוב: לשיר, לרקוד,אינטרנט,סרטים,mtv,בקסטריט בויז... לבוש אהוב: ג'ינסים,דגמחים,חולצות שמוצאות חן בעייני. דיסק אהוב:bacstreet's back

vashla

New member
מי קוראית אית שילי?יהיי מעיניין...

צבע: גוונים של כחול..בעיקר.... אוכל: אממממ שוקולד,שוקולד,שוקולד.....ו........אמממממ.....שוקולד! כן! שיר: כל פעם זה משתנה, אז עכשיו זה not like the other girls של ראסמוס! שתיה: מים! שוקו!מים!שוקו! סרט: וואי, יש ככ הרבה......טוב, אחד האהובים שלי זה הטיטאניק... סדרה: אצל סטיבנס,קינן וקל,סיפורי ג'ינג'ר, רפואה שלמה,ראגרייטס.. זמר: איזו מן שאלה דפוקה? ניק ולאוני כאילו?! זמרות: י הרבה...איימי למשל....פששש איזה קול! להקה:בקסטריט,ראסמוס,אוונאסנס,סאם 41.... מקצוע אהוב: חופשי.... טעם בגלידה: מסטיק!!!! כמובן!!!+שוקולד!!!!!!!!!! חג: פורים וחנוכה: כזה טעים ויפה1!!!!!!! תחביב: לקשקש, לזיין תשכל....לא סתם.....רק לקשקש... לבוש: סטייל "זה מה שנוח לי ומי שלא אוהב את זה יכול פשוט ל-%&#$*%" לבוש נורמלי, אני לא נראת כמו כל קורבנות האופנה האלה, שעושות הכל כמו במגזינים...פיכס.. דיסק: נעימות קלאסיות לתינוק-מוצרט!

ששש עכשיו אני!!../images/Emo3.gif

צבע אהוב:אדום
אוכל אהוב:פיצה
שיר אהוב:i don't want to miss a thing
שתיה אהובה:קולה
סרט אהוב: "אבודות והוזות"
סדרה אהובה:חברים
זמר אהוב:איי ג'יי מקליין
זמרת אהובה:אין...
להקה אהובה:בקסטריט,לינקין פארק, אוונסנס,פרל ג'אם
מקצוע אהוב:חחחחחחחח אין!
טעם אהוב בגלידה:תות