נורא משעמם השנה!

נורא משעמם השנה!

גם לכם? אין סרטים, אין הרצאות, אין הופעות - ממש יבש! גם אם אני לא מגיעה לכל פעילויות התרבות, נעים לי לדעת שהן מתקיימות. וכשלוח האירועים היישובי דליל כל כך, זה מבאס, לא?

גם הרחובות ריקים ממש כמו הלוח.

ונכון, השקט והריק לפעמים משעממים ובעיקר מעציבים ומרדימים. ומיכל, גם לשאלתך כאן לא נמצאו מגיבים למרות שאנשים קראו וגם יש להם דעה משהו בישוב בהחלט נרדם, "יצא להפסקה"

רדומים...

דיברתי עם הניה לפני כחודשיים, והפצרתי בה לחדש את מועדון הסרט הטוב. היא אמרה שההיענות מועטה (אז מה?! קצת יותר יחסי ציבור פותרים את זה), וסרטים חדשים אי אפשר להביא בגלל ענייני זכויות. אבל בכל זאת, נראה לי שיש כל כך הרבה סרטים שאפשר להביא, הרצאות, מופעים (גם המלצתי לה בעצמי על מופע יחיד שראיתי ונהניתי ממנו, ושיכול להתאים גם לנו). בינתיים שום דבר לא קרה. ומה עם הילדים? כבר פעמיים לפחות בוטלו סרטים ברגע האחרון, פה ושם יש הצגה לגיל הרך - וזהו! אני מאוד מקווה שלקראת האביב תהיה איזו התעוררות, כי זה ממש חבל. האווירה הרדומה הזאת לא מתאימה לנו. ועם כל הכבוד לפורום הזה (בלי ציניות, באמת), אני חושבת שהיה אפקטיבי יותר להעלות דברים כאלה בפורום אינטגרלי של אתר המועצה.

../images/Emo41.gif להזכיר שהיה פורום באתר המועצה

אך המועצה סגרה את הפורום. האתר עוד קיים רק בלי קולות התושבים. בשל חוסר המוכנות שלנו להשלים עם העובדה שאין מקום להבעת דעות (הרדמה?) נולד הנוכחי ב"תפוז" שהוא אגב, אכסניה נהדרת וללא תשלום כמובן. אילו הפורום לא היה נסגר, ממש לא היה צורך בפתיחת חדש. ובכל מקרה, אם המטרה שלנו בהעלאת צרכים היא בקשה לשינוי, הרי שהקול נשמע במועצה גם מכאן.

batsobel

New member
מצטרפת באיחור- כרגיל- לדיון../images/Emo192.gif

נכון, באמת שקט לי יותר השנה. אבל אני מבינה גם את הדברים שאמרה הניה- בודאי מתסכל מאד לארגן אירועי תרבות כשההיענות מועטה. גם קשה, אני מניחה, לקלוע לטעמים השונים של קבוצות האוכלוסיה השונות ביישוב ולמצוא נושאים בעלי עניין לכולם. ודווקא סרטים באמת, למרות שאני ממעטת לראות, חוצי 'מפלגות' גיל ויכולים להביא אנשים יחד. אני מאד נהניתי מן ההרצאות שהיו בעבר, ושבחלקן ניתנו על ידי תושבי היישוב מתחומיהם השונים ולא נראה לי שזה מסובך להחיות את הנוהג (בתנאי שיסכימו, כמובן). מעבר למחסור מסויים בפעילויות מאורגנות, לי דווקא חסר מקום מפגש פיזי, מקום שאליו אפשר ללכת ותמיד למצוא מישהו. מדרגות המתנ"ס שוממות ונכון לעכשיו- רק המכולת פתוחה (כמעט) תמיד . יש פה ושם התאגנויות להפגת השקט הטורדני. יש מניין שורשים, יש 50+, יש מפגשי אמהות טריות. אבל הספסלים בגני המשחקים פתוחים לכווווולם (לא חייבים להתגלץ'), הגינון ביער ובגינות השונות ביישוב מסקימים בעיני וממש מזמינים קפה, חברה ופטפוט.

למעלה