נורא מעצבן

LeSSi

New member
נורא מעצבן

נורא מעצבן אותי שלא מראים את מלאני ולינזי כמעט בסידרה זה משגע אותי היו אולי רק כמה פרטים שהראו אותם ממש הרבה אבל ככה בכלליות בתוך כל הפרק מראים אותן איזה 5 דקות אולי וזהו זה נורא מעצבן לפי דעתי למה זהההה? ולא אין לי משהו נגד הבנים החמודים שם :) אבל הייתי רוצה לראות הרבה גם את שתי הבנות המתוקות

ayaliar

Well-known member
ת´אמת

אני דווקא מרוצה מזה. הדמויות שלהן לא ממש מעניינות והן לא ממש מתקשרות עם הבנים אז לא אכפת לי ששוכחים מהן רוב הזמן. אין שום דבר מסעיר בחיים שלהן. עוד פעם נעלבות מאמא...עוד פעם מדברות על החתונה...עוד פעם רבות אחת עם השניה.... דיי לכו מפה תעזבו אותנו בשקט תנו לנו לראות בנים פרועים! ויפים! [URL='http://']ומעניינים!!![/URL]

נכון-

הסדרה טובה איך שהיא. היחסים בין שניהם פחות מעניינים, גם מהסיבה הפשוטה שהן זוג, ואין להן "הרפתקאות" מעניינות של הבנים, וגם בגלל שהן נשים, שיותר רגישות, וצריכות "יותר אהבה".. וכל זה לא מתאים לסדרה, בעיני.

לולו15

New member
נכון

ולמי שאמרה שהבנות לא קשורות לבנים אהמ במקרה בריאן הוא אבא של גאס, לינדזי היא הכי מבינה את בריאן

ayaliar

Well-known member
לא מתקשרות

לא לא קשורות ברור שיש קשר ביניהם אבל כשהם ביחד אני לא מרגישה שהם חברים אלא אם כן שמים את לינדזי ובריאן באיזו שיחת נפש

לולו15

New member
אבל עדיין

לינזדי ובריאן הם כאילו ממש קרובים וגם אם הם לא תמיד ביחד ולא מטיילים ביחד בקאסטרו או אלוהים יודע אופו תמיד לינדזי מצליחה להרגיע אותו...בלהבלהבלה

LeSSi

New member
מפתיע אותי שכולם בדעה אחת

אבל לפי דעתי חסר מהן קצת בסדירה אולי זה בגלל שאני נמשכת גם לבנות בין היתר ואני מאוד נהנת לראות אותן ביחד?... כן אולי זה בגלל זה... בכל אופן.. אני מאוד אוהבת את הסידרה בכלליות ושלא תיגמר לעווולם

מור 007

New member
לדעתי זה בסדר גם ככה......

בלי לינדזי ומלאני הם לא ממש מעניינות אותי

למעלה