נורא חוששת

Annale1992

New member
נורא חוששת

אני וחבר שי קיימנו יחסי מין מספר פעמים ללא קונדום, רצוי לציין שאני משתמשת במדבקה למניעת הריון כבר כמעט חודשיים והוא לעולם לא גמר בפנים, תמיד שנייה לפני הוא יצא החוצה וגמר בחוץ. אני עדיין חוששת שיש סיכוי קטן שנכנסתי להריון, והנושא מתריד את נשמתי. האם ישנו סיכוי שאני בהריון? אני מדביקה את המדבקה באזור הבטן, שכן זה אזור קצת מלא בגופי ולכן אני חוששת שאין ספיקה מספקת של הורמונים אלו לגופי.

מישE

New member
לדעתי...

תמיד יש סיכוי להכל - הכי טוב זה לעשות בדיקה ביתית. חבל להיות סתם מוטרדת - עדיף לדעת כמה שיותר מוקדם. לא?

אין סיבה לדאגה

אנאל שלום, אין סיבה לדאגה. מדבקות יעילות ומוכחות כאמצעי מניעה מגן בצורה מספקת מפני הריון לא רצוי. ההורמוניים שגופך מקבל באמצעות המדבקה אינו קשור במשקל גופך בדיוק כמו שכמות ההורמונים שגופך מייצר בכל האמור במערכת הרבייה אינם תלויים במשקל. אם יש לך ספק לגבי המיקום, תשימי את זה בגב או בירך. כל עוד לא לקחת אנטיביוטיקה, אין סיבה לדאגה (אנטביוטיקה משבשת פעילות גלולות/ מדבקות) כמו כן, אין סיבה להרגיל גם את בן זוגך לגמור בחוץ. מעבר לעובדה שזה לא מאפשר לו להנות ביחסי המין כי הוא כל הזמן לחוץ וחושש, זה גם יוצר מצב שבו הוא מתרגל לגמור מהר ולא מתוך שליטה מלאה מה שיכול להוביל לשפיכה מהירה. אז למה....?

Annale1992

New member
שאלה נוספת

זאת אומרת גם שאם הוא יגמור בפנים לאחר כחודשיים שאני משתמשת במדבקה, אין כלל סיכון שאני אהיה בהריון?

כמו גלולות

אחרי שבועיים את מוגנת והוא יכול לגמור בפנים שכחתי לומר שמשגל נסוג , כלומר לגמור בחוץ בכלל לא אפקטיבי כי גם לפני שהוא גומר יש זליגה של כמה טיפות נוזל זרע המספיקות בכדי להכנס להריון.

למעלה