נורא ואיום...

מעמקים39

New member
לא ברור למה הוספת את המשפט שאינך יכול לדבר בשמם

מה זה קשור לשאלה שלי? למה כשכתבת על הדור המחורבן לא טענת שאינך יכול לדבר בשמו? למה תמיד יש לכם איזה שפן שקופץ מהכובע. אין, אין, כישרון. גברים באמת מוכשרים. אתה מוכשר. אתה קוסם.

yurikotlvch

New member
אני חושבתי שהתשובה שלי היתה בסדר

אמרתי שזה לא שחור לבן שהרבה נשים הגיע לשם בכוח, אם זאת יש נשים שהקימו אתרי איטרנט וחברות שעוסקות בזנות והם התעשרו בעקבות ככה, אני (כה משהו שלא היה בענף הזנות) לא יכול להגיד במקומם אם רע להם או טוב.
&nbsp
מצטער אם לא פרטי מספיק.

yurikotlvch

New member
לדעתי

אנסים/אנסות לדעתי צריכים לשבת בכלא, אני לא תומך בעונש המוות לגבי שום פשע (הוא עונש מיותר לטעמי)

pov2

New member
הצורך שלך לציין "אנסות" לצד המילה "אנסים" למרות שמספרן אפסי

הוא כמו לציין שאתה מתנגד שגרמנים ויהודים, יכניסו בני עם אחר לתא גאזים.
&nbsp

yurikotlvch

New member
אני מצטער אני לא מבין למה את מתכוונת.

את רוצה שפעם הבאה הציין בדיוק כמה אחוזים?
אנסים95% אנסות 5%
&nbsp
בבקשה.

מעמקים39

New member
אני אסביר לך.

מכיוון שאתה מתעקש לכתוב גם על נשים וגם על גברים כשאתה מתאר פשע שגברים לרוב חוטאים בו, אתה נותן תחושה שקרית של איזון בין המינים. כשאתה כותב על גברים שאונסים ונשים שאונסות באותו משפט ומאחל להם אותו העונש, אתה נותן תחושה כאילו מדובר בפשע שמאפיין גם גברים וגם נשים כשהאמת היא שזה פשע שמאפיין גברים. אין צורך להוסיף את המילה ״אנסות״ כשמספרן זניח ובכך להטעות את הקוראים הסמויים. מי שאונס בעולם הזה הם גברים. אז אל תכתוב נשים וגברים כי זה מסוג הדברים שיעצבנו כאן מאוד. מקווה שהסברתי בצורה מובנת.

אתה מגיב לPOV וכותב "לא מבין למה את מתכוונת"?

לא מספיק שיש לך שגיאות כתיב ובעיות תחביר גם לא יודע להבדיל בין לשון זכר או נקבה. טמבל!

בהמה זיכרית, מאיפה לקחת את המספרים האלה?

הזכר אגב תמיד משחק במספרים, גם כשאין להם שום בסיס. למשל דיבור זיכרי אופייני הוא:" 90% מהאנשים ...." כשכל זריקת המספר היא קשקוש אחד גדול.

yurikotlvch

New member
אני חיי במציאות מצטער

אני לא רואה את העולם כפי שאני רוצה לראות אלא כפי שהוא.
אם אתן חושבות שאין דבר כזה אנסות, לבריאות.
&nbsp
יש לכם ניתוק מי המציאות.

אתה אדם מסכן ומחרחר מריבות דפוק

"יש לכם ניתוק מי המציאות."
ואיזה מים יש למציאות?
דביל.
&nbsp
אתה מביך את עצמך בלי סוף!

איזו מציאות??? עוד דיבור זיכרי מטומטם אופייני. "עובדות" עלק.

אלה הן ההזיות הדפוקות שלך. והרצון שלך "לאזן" את פשעי הזכרים. זה הכל.

למעלה