נוקס, אריק

נוקס

New member
נוקס, אריק

לאחר הצצות מרובות, ושיחות פנים מול פנים עם נוכחים בפורום, מצאתי לנכון להצתרף לבלגן.

דרגורן

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

שמח לראות שהצטרפת! ספר לנו קצת יותר על עצמך: אילו שיטות משחק אתה מכיר/משחק/אוהב? אילו דמויות מעניינות אתה שיחקת/משחק/רוצה לשחק? (חוץ ממארו המצוין כמובן) מה אומרת לך המילה DOTA....

Nihau

New member
שלום וברוך הבא!

מה שדרגורן מנסה להגיד זה *בסגנון שכנוע ג'די* (עם הנפנוף ידיים) "אתה אוהב DOTA, אתה רוצה DOTA, בעיקר היום בערב"

נוקס

New member
טוב... אז כך:

יש לי נטיה לשחק דמויות שהן מעט "לא שיגרתיות", רק לאחרונה יצא לי לשחק שתי דמויות שאין להן "יחודיות" בעיוות האישיות או המבנה הגנטי. יצא לי לשחק המון פעמים יצורים חביבים ובעלי תמיכה בעולם. הדמות הכי קוטבית שיצא לי לשחק הוא כהן אנטרופיה (מוות) בעל נטיה של תוהו טוב (מי אמר שהמוות הוא דבר שלילי???) "למזלי" למרות הכוונות הטובות של השה"ם שלי באותה התקופה הוא לא הספיק לדחוף ת'דמות לתוך רייבנלופט לראות מה קורה. בכלל לרוב יצא לי לשחק כשחקן יחיד ומעט מאוד בקבוצה (רמז,רמז,רמז...) כך שרוב הקונפליקטים לא היו מחולקים בין עוד אנשים אלא עלי. כשאני חושב על זה,אני אחד האנשים היחידים אני מכיר ששיחק כל כך הרבה הרפתקאות יחיד.... (מסכן השה"ם,עימו הסליחה) למען האמת מעט נמאס לי לשחק דמויות טובות,נראה לי כי יש מה לגלות בדמויות שהן לא בעלת טוהר מידות. לדוגמת קומיקסים שבהם הרעים יותר מעניינים מאשר הטובים. אני כרגע מברר לגבי "שחר האדמה" להציץ בעולם המערכה הזה. אה.... ואם זה לא היה מובן, אריק נוקס הוא אחת מבין הדמויות שהכי נקשרתי אליהן. מה לעזאזל זה dota?

shadowfax

New member
WC3 הוא לא רק WAR CRAFT

הוא גם WING COMMANDER3 והם ניכסו לעצמם את הקיצור WC3

ננסק

New member
אני יכול להתחיל לדבר על שחר האדמה

מכאן ועד מחרתיים. אבל צריך לקבל אישור לפני כן. פרנהייט, מותר?

נוקס

New member
חסר חוליות, בן מרמיטה, אחותו הצולעת

של קוביה הונגרית. כל הקללות האילו ועוד, הייתי אומר אם כל פעם שמישהו יכתוב חצי מידע ובשביל החצי השני יצתרך לשאול את פרנהייט. אני יודע ,(חלק), ממה פרנהייט מסתיר ממני, אני רואה את זה כאשר אני מתקרב למדף עם הספרים שלו ושריר בקצה העין שלו מתחיל לרצד,אך הוא מנסה להראות רגוע (לפרנהייט - אני שם לב לזה), מה שגם אני חושב שאני קשור לחלק מהאימונים שלו לקפיצה לרוחק (מהדלת למחשב), וליכולות הלולינית העל טבעיות שלו. אבל בסדר,הוא השה"ם ונשמתו מתכוונת לטוב, (להתעלל בי טוב), מה שגם אני לא יכול להרביץ לו יותר מידיי מאז שהוא כמעט כרת לי את הבוהן בשיניו. (אולי כדי לבסס עליו "פרזטיז' קלאס"?) אבל לספוג את זה מעוד כיוונים זה די מתסכל... בסדר, אני לא אלך למילון למצוא פירוש למילה "אגזולטד" ואני לא רוצה שיספרו לי על כך,אבל כן הייתי רוצה להכיר את העולם הזה בגילגול החיים הנוכחי שלי.

Ferenheit

New member
תוציא את זה החוצה, ידידי, קדימה

תן לזה לזרום. בזכות תגובתו של ננסק הטוב חשבתי שאולי כדי לפייס את סקרנותך הבלתי נלאית הארורה אני פשוט צריך לתת לך דברים אחרים להתעסק איתם: שחר האדמה, כל מוצרי חברת אייס, טונז, מלחמת הכוכבים, ק20 מודרני וספייקראפט כולם חשופים לפניך להשתעשע בהם. כך יהיה לך קל יותר להימנע מרחרוח מיותר באקזלטד...

נוקס

New member
תודה רבה באמת...

תזהר ממני או שבפעם הבאה אני אתן לך להוריד לי את הבוהן ואז נראה מה תעשה כשאתיז עליך דם לעיניים.
פחדן

ננסק

New member
הערה חשובה לבאי הפורום!

פרנהייט הוא בן דודו של נוקס, וגם השה"מ שלו. יש מספר דברים שפרנהייט דואג לשמור בסוד בפני נוקס, כדי להגביר את איכות השיהו"מ, על כן שימרו על פרופיל נמוך ואל תפגיזו אותו בידע אסור. כמובן שאסור לי להגיד מהו הידע האסור. נגיד את זה ככה: אם זה נורא נורא מגניב, לנוקס אסור לדעת את זה.

נוקס

New member
גרגרגרגררררררררר......

לעיתים יש לי תחושה שכזו שהעולם מסתיר ממני משהוא.... הייתי קורא לכך "תחושת בטן" בסיגנון עצירות של שישה ימים

נוקס

New member
לא רק שאני סופג צריחות חרקירי

כאשר אני מתקרב לספרי מסוימים. אני גם מפולח שיכבתית משאר העולם. לידע כללי: דבר שהוסתר במשך שנתיים (קללות ביפנית) נגלה רק לאחרונה וגם זה בצורת דפים שהקירבה אלהם אסורה. מה יהיה בנוגע לספר עם 40 עמודים? שלא נדבר על ספר חוקים...?

Gilgam69

New member
כשעץ הדובדבן בשלכת

הרוח משחקת. ברוך בואך, אריק נוקס / מארו, טוב לראותך.

למעלה