נוקי?! תתביישי!

נוקי?! תתביישי!

אני צריכה ללכת לרופא?? אממ...לא! זה שאתם מכירים אותו וחברים שלו זה מקובל עליי..אבל.. אותי אתם לא מכירים! ואין לכם זכות להגיד לי דברים כאלה! אז כשתכירו תבינו שאני אולי קצת שרוטה אבל שפויה בהחלט! שלכם..ענבר.. ונוקי אל תשפטי אדם שאת לא מכירה! ושוב...תתביישי!

Mashina Girl

New member
Hey! b careful with ur words..../images/Emo12.gif

נוקי היא ילדה ´טנה ותמימה שלא אמרה כלום... ויש צחוק בעולם <*
*> ,יש מבין
ואם מה שאת אומרת נכון - אדרבה אל תנסי להכריח אנשים אחרים להאמין לך,בינתיים תחיי באמת שלך שאולי היא השקר שלנו <בלללללאטטטטטטט....מה אמרתי עכשיו?!
*אני מסתבכת מרגע לרגע*> קיצר,זאת דעתך ועמדתך,יכול להיות שהיא נכונה אך אין לנו ראיות.... בינתיים...היה נעים להכיר אותך.. לא שאני מגרשת אותך,כאילו,ברוכה הבאה
אבל יואו כמה שזה דורש - את החוליה החלשה. שלום! >>לא לקחת אישי,זה היה בצחוק
<< אבל כן כדאי להפנים מה שכתוב למעלה..

צ´ולי אחותי תודה רבה!../images/Emo25.gif

אני יודעת שהייתי קצת עצבנית אבל פשוט אני לא אוהבת לחיות בשקר.. והקטע שאם אני צודקת או לא אתם יכולים לבדוק בעיתון מי נהרג וכמה ויש אפילו תמונות! חוץ מזה אני ממש מצטערת אם הרגזתי אותכם ואני מבינה שאתם רוצים להגן על חבר שלכם..אבל גם לפעמים אני צודקת! אז תודה צ´ולי על קבלת הפנים ובוקר טוב כווווווווולם!!! מוווווווואה לכם ! בעעעעעעעעעעע בייייייי

‡NoK

New member
לא חושבת...

את באה ותוקפת את האיש כאילו יש לו איזה אינטרס לשקר במקרה הזה.. בואו נריב מי היה בזירת הפיגוע ומי לא..!! מה זה השטויות האלה? זה בקטע של להשוויץ..מי היה יותר שווה? ואז את מפנה אותו לרופא ..נו באמת!! בואו נרד יותר נמוך!!
עצוב..

נוקי! תרגיעי!!!

את אומרת לי לא לתקוף אנשים ואת עושה בדיוק אותו דבר! אני מבקשת ממך להרגע..וסה"כ אני גם ביקשתי סליחה! אז גט דאון ממני !!!! לטווווווווווווס
מממממ...שיהיה... ביי ביי

‡NoK

New member
לא תקפתי אותך, dear.....

אני רגועה לחלוטין!! לא בא לי לריב..אז די! ביקשת סליחה..? טוב!! אגב...את לוקחת כדורי מרץ או משהו?
סתם...
u´rs

למעלה