נוקיה 6500S

נוקיה 6500S

כשהוא יצא לשיווק הוא היה נראה אחלה מכשיר, ואז הגיעו הבאגים... הוא דוקא משיווק והוחזר אחרי כחודש עם גירסא חדשה. הרושם שנוצר זה שהוא מכשיר טוב, אתמול שמעתי מחבר שלי שהכל שטויות המכשיר הזה עדיין עושה בעיות. ניתוקים, מחיקות של ספר הטלפונים ועוד ועוד...

21דניאל21

New member
לא צריך להסתכל

אני אכתוב עכשיו חחח הוא מכשיר באמת סבבה! היתה לי את הבעיה של האיתחולים וסים נכשל, הלכתי אליהם, קצת מרחו אותי ואחרי 2 פגישות וחצי סידרו לי את זה, בנתיים זה לא קרה כבר שבוע! בגדול? אחלה מכשיר! כבד(לא עף ברוח) מסך גדול ותצוגה חלקה, לא נשרט בקלות, עמיד, מה שיש לחבר שלך זה מאוד מוזר! הוא מוחק לא את הספר טלפונים? מה? ו...בנינו? תראה לי מכשיר דור 3 בלי באגים... מה שכן זה שהנט שלו לא משהו, לאידע, אולי יש לי ציפיות גדולות מידי

מה זה למה?

יש משהו יותר טוב מנוקיה? לא! ותאמין לי הנוקיות הישנות לדוגמת ה 3100 ו 6230I וכל זה הכי טוב מהכללללללללללללל !!!!

אליהו88

New member
*אופס...

רק עכשיו שמתי לב שכתבת מקודם משו אחר. סורי. התבלבלתי./tapuzforum/images/emo201.gif

דניאל

חבר שלי עובד באורנג והוא אומר שהוא רואה טוב מאוד איזה מכשירים נכנסים לו למעבדה... סוני אריקסון כמעט ולא נכנס... נוקיות הרבה יותר והדגם הנ``ל די בעייתי... הוא שמע שאני חושב עליו ואמר לי שכדאי לי לשכוח מזה...

21דניאל21

New member
השאלה בגלל מה?

כל המכשירים בארץ נכנסו למעבדה כדי להחליף גירסה, זה כמות רצינית! אבל זאת טעות חד פעמית...

הוא טוען שלא

הוא טוען שגם בסלקום יש לו מידע שיש עם המכשיר הזה כיום בעיות... גם אני התפלאתי כי התרשמתי הפוך...

21דניאל21

New member
שוב

איזה סוג בעיות? אם זה גירסה וצריבה זה ידוע. אולי מקשים? לי בהתחלה אחרי חודש המקשים 1,4,7,*, עבדו פעם כן פעם לא. הלכתי לסדר את זה... אבל בנינו? אין היום פלאפון דור 3 בלי באגים, זה נראה כאילו מיהרו לייצר פלאפונים של דור 3! תאכלס? אין על דור 2...

למעלה