נוקיה 105 כשר בהשגחת ועדת הרבנים לא תומך בסים רגיל לא כשרמישהו יודע ?
ובשביל הקלטת שיחות צריך אישור של ועדת רבנים מיוחדתנוקיה 105 כשר בהשגחת ועדת הרבנים לא תומך בסים רגיל לא כשר
נוקיה 105 ללא השגחה שתומך בסים כשר יתמוך כמובן בסים לא כשר
מדובר בטלפון לא כשר בהשגחת ועדת הרבנים שתומך בסים כשר וכמובן בסים לא כשראז באיזה סים יתמוך המכשיר הזה אני פשוט לא יודע![]()
טלפון נוקיה תומך סים כשר Nokia 105 4G בצבע אפור כהה
היכנסו לקניית טלפון נוקיה תומך סים כשר Nokia 105 4G בצבע אפור כהה ברשת אייבורי בפריסה ארציתwww.ivory.co.il
בדרך כלל מכניסים את הסים בSIM 1אבל אני רוצה להכניס רק סים 1 לא רוצה להשים שניים אז איך אני יודע איזה מקום הוא לכשר ואיזה לרגיל
כרטיס מיקרו SD עד 32GB ? זה מרמז שזה טלפון ישן מהתקופה שאלה היו הנפחים העליונים בכרטיסים האלה
אז מה זה אומר?
המעבד של הטלפון לא מסוגל לטפל ביותר מ32GB.אז מה זה אומר?
אני הייתי קונה כרטיסי זכרון בנפח 32 גיגה כמה שנים לפני שבכלל היה לי מכשיר סלולרי. לא הגיוני שהיום תהיה הגבלת נפח כזאת.
אז מה זה אומר?
אם אין אינטרנט אז אין גם עדכונים לטלפון. העדכונים זה דרך האינטרנט. זה טוב שאין עדכונים. אבל זה שאין אינטרנט זה לא טוב.מה שטוב בטלפון הזה זה שיש רדיו אף אם בחיבור אוזניות נגן שגם לא חשוב לי וכרטיס זיכרון ואין ווטסאפ שלא יכולים לבלבל לך את המוח אין אינטרנט שגם זה לא משנה לי וזהו טלפון פשוט נטו !
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.