נוצרה לי בעיה...

דורית51

New member
נוצרה לי בעיה...

הניתוח מתוכנן ל-5/8.. אתמול היתה הועדה והיה חסר להם מסמך מרופא פסיכיאטר. היום הרופאה תשלח לי את המסמך. לדברי הפקידות בועדה גם אם אני אשלח להן מחר את הפקס מהפסיכיאטרית, רופא בלבד צריך לחתום על האישור הסופי ורופא נמצא שם רק בימי ראשון. אממה, ביום ראשון עד השעה 12:00 בצהריים אני צריכה להעביר לרובין כבר את ההתחייבות, אחרת יבטלו לי את הניתוח שכאמור מתוכנן ליום שישי באותו השבוע. אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. את ההתחייבות ממכבי יכולה להוציא הפקידה או שגם צריך שרופא יאשר אותה? יש בכלל סיכוי שאני אספיק גם לקבל את האישור של הועדה וגם להוציא התחייבות תוך 4 שעות עד השעה 12:00 ?? אני בדיכאון ובלחץץץץץץץץ

WiKi

New member
כי מה קורה ב 12:00? רובין הופכת לדלעת?

קודם כל, תירגעי. לחץ לא בריא, בטח לא לאנשים שמנים
שנית, כן. אם יש אישור של הועדה, הפקידה יכולה להוציא התחייבות, מקסימום היא תדפוק לרופא בדלת ותחתים אותו שניה. שלישית, כן. 4 שעות זה מספיק זמן כדי להוציא את האישורים שאת צריכה, פשוט לנדנד להם בטלפון ובמקביל להסביר לרובין מה המצב. לפני שנתיים, רובין הקפיצה אותי לניתוח מהיום למחר. התור שלי היה מתוכנן לדצמבר והיא התקשרה באוגוסט ביום ראשון אחד ושאלה אם אני רוצה לבוא מחר לניתוח כי מישהו התעכב עם האישור, היא חיכתה לו עד יום לפני הניתוח. אז זה אפשרי ומיום ראשון עד יום שישי אני לא מאמינה שהיא תבטל לך את הניתוח, גם אם האישור יגיע רק ביום שני. תסבירי לה את המצב ותחשבי חיובי ויהיה 'פסדר

דורית51

New member
אז זהו שזה אחרי שיחה עם רובין

היא אמרה לי שחדר הניתוח ימתין עד יום ראשון בשעה 12 00, והדגישה את ה-00 אמרה שאם ההתחייבות תגיע ב-12 ודקה זה לא יעזור לי ויבטלו לי את הניתוח... אוףףףף אני כבר מוכנה נפשית לניתוח ב-5/8... אפילו הצעתי להשאיר ערבון אישי על התשלום לניתוח, היא לא הסכימה... מקווה לטוב

WiKi

New member
להציק בטלפון לכולם ולהיות חיובית ../images/Emo249.gif

דורית51

New member
טוב תקשיבו, קיבלתי את האישור הסופי מהועדה ../images/Emo8.gif

נשאר לי רק להתייצב על הבוקר במכבי ולהוציא התחייבות... מקווה שזה ילך מהר ובלי בעיות ויאללה להתחיל להכין את עצמי נפשית לניתוח (הלחץ כבר התחיל להגיע)

WiKi

New member
יופי, כי כבר נתפסו לי האצבעות ../images/Emo13.gif

אופירA

New member
מנהל
שחררי. תעשי הרפיה

אם לא עוזר, יש לי תרופה טובה שמשחררת שרירים תפוסים...

למעלה