נופר,תומר,גקי...

אילנה153

Well-known member
נופר,תומר,גקי...

כרגע במטבח:נופר אומרת לתומר "נו לא הולכים לנסט"...ואז תומר ענה לה שהנסט תפוס שימו לב שתומר ממשיך גם היום ועכשיו לדבר על גקי בלי סוףףףףףף...משתמש כל הזמן במילים שלו ומשפטים שלו ועכשיו אומר לנופר שבטח גקי ישמח לדייט רומנטי איתה במין ציניות וצחוק מגעיל.... הלוואי הלוואי ונופר תזרום עם תומר רק כדי שהציבור יראה את זה ויעיף אותה הביתה ,את המגעילה הזאתתת כפרה על גקי נשמה שלנו נעשה הכללל כדי שתתגברי על ה###הזאת ונשאיר אותך עד הסוף!

אילנה153

Well-known member
תגובה...

נופר אמרה עכשיו שהיא עושה עם גקי דייט רומנטי ביום שישי בנסט...איזה בחורה דוחה!!!!!הולכת לשחק מול המצלמה ולעשות דרמה לתוכנית של שבת..לא יאומן הבחורה הזאת!היא פשוט משתמשת בו ומנצלת אותו רק כדי להישאר וביום יום הוא לא מעניין אותה בכלל דוחה דוחה דוחה אמן והיא תעוף לי מהמסךךךךךךךךךך

אלירזית

New member
איך החדשים לא בחרו בו הייתי בטוחה שכולם יצביע

רק תומר באמת בסדר ודואג לו גם אחרי השיחה שעשה איתו רואים שבאמת הוא דואג לו ולא רוצה להזיק לו איך מירב וכל השאר לא בחרו בו אני לא מבינה צבועיםםםםםםםםםם מילא בדנה ופרידה לא בחרו אבל בליעוזזזז בושהההההההה ממש לפרח היחיד שיש בבית לא נתנו חסינות

אילנה153

Well-known member
תומר..

תומר לא כזה תמים או טוב כפי שהוא נראה..הוא עוקץ את גקי כל הזמן למרות החיבה שהוא מפגין עליו..אני רואה הרבה את ערוץ 20 תאמיני לי הוא לא תמים..מבקש כל הזמן לדבר ביחידות בנסט עם נופר וכל הזמן מדבר על גקי איתה...הוא לא תמים בכלל גם אני היתי בטוחה שגקי ייקח את החסינות אבל עכשיו אני פשוט חושבת שהחדשים נתנו את האנשים שהם חושבים שהם בסכנה בהדחות ובטוחים שגקי יישאר...לליעוז לצערי לא מגיע למרות שהוא חבר של גקי כי הוא לקקן וסכסכן תאמינו לי! אני אתאבד אם גקי במקרה ילך בשבת ...זה לא נראה לי הגיוני..התחלתי כבר לסמס לו 2 ל2020!!!!

אלירזית

New member
תומר לא סכסכן לדעתי עובדה שהוא בחר בג'קי

הוא היחיד שבחר בו וגם כשהוא מדבר עם נופר הוא מוודא עם ג'קי שזה בסדר ושואל שוב את נופר אם הבהירה לו את זה בהצבעה הוא הוכיח את זה כשהצביע לג'קי רק שהתאכזבתי שהוא היחיד שהצביע לו הייתי בטוחה שגם מירב רם והילה יבחרו בו כי הם אוהבים אותו מאוד אבל בניגוד לאחרים הם יודעים שהוא חזק בחוץ ולכן לא בחרו אותו אכזבה ממש שליעוז נבחר כנראה שהם בחרו אותו כי הם יודעים שהוא יכול לעוף ובחרו דווקא בחלשים כמו יואב וליעוז....

אילנה153

Well-known member
אלירזית

היתי רוצה להתבדות אבל אני רואה יותר מדי ערוץ 20 ולצערי אני חושבת שהוא לא תמים כפי שהוא מראה ...והסיבה שהצביע לגקי כי כשהוא בא הוא ידע שגקי פופולרי בחוץ ואני גם לא אומרת שהוא שונא אותו ממש לא,אבל מקנא וזומם על נופר ללא ספק...תשימי לב לשיחות שלו עם נופר!

אלירזית

New member
אני רואה גם ערוץ 20 תראי עכשו את ג'קי הוא ענק

הורס אותי מצחוק עם השטויות שלו אין עליוו בלעדיוו אני לא אראה האח הגדול הוא עושה את התכנית הצחוקים רק הוא אין עליו הוא מלך

מהרשמלו

New member
ג'קי הוא סוג של משהו שאין דברים כאלה

באמת זן מיוחד. אני מעדיף את ג'קי הפשוט, הלא מתוחכם וה"טיפש", על פני הערמומיים ה"חכמים". ג'קי כבש אותי בפשטותו. אני עם ג'קי.

מהרשמלו

New member
ג'קי לא ילך אל תדאגי

אני יותר מודאג מההפקה שסימנה את נופר כמנצחת. זה יהיה הביזיון הגדול של מאקו אם נופר זוכה. לג'קי לא ישנה אם נופר תלך או לא. ג'קי יסתדר בכל מקום ועם כל מי שלא יהיה. עובדה שבספרד גם אהבו אותו. ג'קי הכי אהוב בבית, בכל מקום אני שומע ג'קי ג'קי ג'קי. מתים עליו.

למעלה