4:20 בבוקר, שב"ק ס' בערוץ 1!!
סמוך לשעה 3 נתקלתי בערוץ 1 שמשדר בשידור חוזר את חגיגות יום העצמות ה-52 למדינה, מתוך בה"ד 20, משדר מיוחד לחיילים שצולם אי-שם בשנת 2000. לא תאמינו, אבל זה היה אפילו לפני כוכב נולד. צביקה הדר הנחה ביחד עם אפרת רייטן המהממת, שם היא מדהימה ביופיה אפילו עם שיער קצר, ויעל אבוקסיס גם הנחתה. בפתח המשדר הבטיחו ששב"ק ס' יתארחו ולכן נשארתי ער. קצת מוזר לשמוע אבל בלהקה הצבאית שליוותה את המשדר היו קובי פרג' (עם אותו זקן צרפתי מוכר), אפרת בונוולד ויהודה לוי. מצחיק, אבל לאף אחד מהם לא היה סולו, והם די נבלעו בהמון. לא כוכבים ולא כלום. הרמטכ"ל היה שאול מופז, ונתנו לו שם כבוד מלכים. צביקה הדר הודה בפה מלא שהוא מתרגש מאוד מאוד מאוד שהוא אשכרה הולך לדבר עם הרמטכ"ל... הקטע המפתיע היה ממש בפתיחה - דיוויד ברוזה שר את "יהיה טוב", שהוא כידוע שיר עם מילים כמו "שנצא מהשטחים", וכד'. ממש מוזר שזה מה שפותח משדר מיוחד לחיילי צה"ל. שב"ק עלו ב 4:20, ושרו "שיר מתוך האלבום החדש" שלימים יקרא כנען 2000. השיר הוא "נופל וקם". הסאונד היה מזעזע ברמות, שאני לא מבין איך מירו לא קיפל את כולם הביתה. מירו אגב, עם שיער מלא. מוקי עם שיער ארוך ונעליים של פרדי מרקיורי! (כמו שלי יש), את ג'ימס ראו רק מרחוק. דווידי עם רסטות. למעשה, למעט הזקן של חמי, רק הגיטרה של פלומפי נשארה מאותם הימים. בעיקר צלמו את חמי ומוקי. אפילו מירו לא זכה לקלוז-אפים רבים וחלק את הפריים עם דווידי ופלומפי. עד כמה שידוע לי, זאת היתה הפעם הראשונה ששב"ק הופיעו עם "נופל וקם", אז "נסלח" להם. סתם להשוואה, שנה לאחר מכן הם הופיעו עם מוני מושונוב (כמנחה) בטקס אנשי השנה 2001 (פלומפי הופיע ללא מכנסיים), ונתנו שם ביצוע משובח. ולמה אני רואה ערוץ 1? כי בערוץ 2 היה שידור חוזר של התוכנית "75-85" על המוזיקה המזרחית בהנחיית ירון לונדון, בערוץ 4 היה סרט שכבר ראיתי, בערוץ 5 משחקים שכבר ראיתי... למה אני ער בשעות כאלו? חברים, גיליתי סם מרץ הכי חזק בעולם, ואני לגמרי רציני. 4 שיני שום שלמות, בתוך גבינה לבנה. לוקח לזה שעה עד שזה מתחיל לעבוד, אבל אחרי זה 6 שעות הדם שלך מבעבע. פשוט לא יכול להרדם אחרי זה. אגב, פטרוזיליה עוזרת מאוד להפיג את הריח הרע של השום. תסמכו עלי - אתם חייבים לנסות, רצוי ביום חופשי בו אתם לא נתקלים ביותר מדי אנשים.