נוף לבית עלמין
שלום לכולם
במחירים המטורפים של היום
שאלה
אנו מחפשים דירה
צריכים באזור ספציפי בגלל הבית ספר
ראינו דירה חדשה מהנילון 5 חדרים רוצים עליה 4500 שח. אממה-יש נוף לבית עלמין מכל חדר ומכל מרפסת
במרפסת הגדולה רואים את הבית עלמין אם מסתכלים לצד אבל רואים בבירור לגמרי אלפי קברים!!!! (סגולה) בשאר החדרים גם רואים בבירור את בית העלמין וגם מהמרפסת השניה
בעל הדירה אמר שיעשה במבוק להסתרת הנוף.....
השאלה מבחינת המחיר כמה אפשר להוריד אותו בגלל החסרון הענק של הדירה. או שבמציאות של המחירים של היום לקחת את הדירה במחיר הזה למרות הנוף הלא נעים.
ובכלל כמה אפשר לכווץ מחיר של שכירות בגלל חיסרון כזה בהשוואה לדירות באזור שהן לא עם נוף לבית עלמין
אנו עם ילדים קטנים בגיל יסודי וגן , שני ילדים איך מסבירים להם הנוף?
ובכלל הייתם גרים עם נוף לבית עלמין ? בדירה חדשה לגמרי או בת כמה שנים .?
מכרים אמרו לי שהנוף לא משנה כי זה שכירות זה לא דירה שקניתי
ואני גרה בבית לא במרפסת.. וגם בערים אחרות בונים ליד בית עלמיןץ
אני חושבת להוריד אותו אפילו ל 4200. בעל הדירה כמובן אומר שהוא רוצה 4500 לא שקל פחות כי זו דירה חדשה וגדולה . אשמח לתשובה מדובר על פתח תקוה
ראיתי עוד דירות באזור עם נוף לבית עלמין ושוב-אלו המחירים . כאילו אין נוף לבית עלמין מחירים רגילים לגמרי זה הגיוני ?.
תודה למיעצים
שלום לכולם
במחירים המטורפים של היום
שאלה
אנו מחפשים דירה
צריכים באזור ספציפי בגלל הבית ספר
ראינו דירה חדשה מהנילון 5 חדרים רוצים עליה 4500 שח. אממה-יש נוף לבית עלמין מכל חדר ומכל מרפסת
במרפסת הגדולה רואים את הבית עלמין אם מסתכלים לצד אבל רואים בבירור לגמרי אלפי קברים!!!! (סגולה) בשאר החדרים גם רואים בבירור את בית העלמין וגם מהמרפסת השניה
בעל הדירה אמר שיעשה במבוק להסתרת הנוף.....
השאלה מבחינת המחיר כמה אפשר להוריד אותו בגלל החסרון הענק של הדירה. או שבמציאות של המחירים של היום לקחת את הדירה במחיר הזה למרות הנוף הלא נעים.
ובכלל כמה אפשר לכווץ מחיר של שכירות בגלל חיסרון כזה בהשוואה לדירות באזור שהן לא עם נוף לבית עלמין
אנו עם ילדים קטנים בגיל יסודי וגן , שני ילדים איך מסבירים להם הנוף?
ובכלל הייתם גרים עם נוף לבית עלמין ? בדירה חדשה לגמרי או בת כמה שנים .?
מכרים אמרו לי שהנוף לא משנה כי זה שכירות זה לא דירה שקניתי
ואני גרה בבית לא במרפסת.. וגם בערים אחרות בונים ליד בית עלמיןץ
אני חושבת להוריד אותו אפילו ל 4200. בעל הדירה כמובן אומר שהוא רוצה 4500 לא שקל פחות כי זו דירה חדשה וגדולה . אשמח לתשובה מדובר על פתח תקוה
ראיתי עוד דירות באזור עם נוף לבית עלמין ושוב-אלו המחירים . כאילו אין נוף לבית עלמין מחירים רגילים לגמרי זה הגיוני ?.
תודה למיעצים