נוף לבית עלמין

הילית111

New member
נוף לבית עלמין

שלום לכולם

במחירים המטורפים של היום

שאלה

אנו מחפשים דירה

צריכים באזור ספציפי בגלל הבית ספר

ראינו דירה חדשה מהנילון 5 חדרים רוצים עליה 4500 שח. אממה-יש נוף לבית עלמין מכל חדר ומכל מרפסת

במרפסת הגדולה רואים את הבית עלמין אם מסתכלים לצד אבל רואים בבירור לגמרי אלפי קברים!!!! (סגולה) בשאר החדרים גם רואים בבירור את בית העלמין וגם מהמרפסת השניה

בעל הדירה אמר שיעשה במבוק להסתרת הנוף.....

השאלה מבחינת המחיר כמה אפשר להוריד אותו בגלל החסרון הענק של הדירה. או שבמציאות של המחירים של היום לקחת את הדירה במחיר הזה למרות הנוף הלא נעים.

ובכלל כמה אפשר לכווץ מחיר של שכירות בגלל חיסרון כזה בהשוואה לדירות באזור שהן לא עם נוף לבית עלמין

אנו עם ילדים קטנים בגיל יסודי וגן , שני ילדים איך מסבירים להם הנוף?

ובכלל הייתם גרים עם נוף לבית עלמין ? בדירה חדשה לגמרי או בת כמה שנים .?

מכרים אמרו לי שהנוף לא משנה כי זה שכירות זה לא דירה שקניתי

ואני גרה בבית לא במרפסת.. וגם בערים אחרות בונים ליד בית עלמיןץ

אני חושבת להוריד אותו אפילו ל 4200. בעל הדירה כמובן אומר שהוא רוצה 4500 לא שקל פחות כי זו דירה חדשה וגדולה . אשמח לתשובה מדובר על פתח תקוה

ראיתי עוד דירות באזור עם נוף לבית עלמין ושוב-אלו המחירים . כאילו אין נוף לבית עלמין מחירים רגילים לגמרי זה הגיוני ?.

תודה למיעצים

נושי 14

New member
הכל תלוי עד כמה הנוף מפריע לך

היתרון באמת שזו שכירות ואז אין לך בעיה למכור את הדירה אחר כך (גם אם לך זה לא מפריע להרבה אחרים זה יכול).
לגבי המחיר זה תלוי איפה בפ"ת ועד כמה הבן אדם לחוץ.
תבדקי כמה נהוג לשלם באזור על דירת 5 חדרים ולפי זה תראי אם המחיר משכלל את הנוף או לא.

maysher

New member
לי המחיר נשמע די זול אבל

אין לי מושג מה המחירים באזור
גרנו בחולון עם נוף לבית העלמין אבל לא בשורה הראשונה. אלא אם אתם נוהגים לשבת בערב על המרפסת והלנות מהנוף, אחרת זה באמת לא מורגש
בגבעתיים יש בתים פרטים במחירים מטורפים צמודים לבית העלמין אבל מדובר בבית העלמין ישן וירוק וכמו שאומרים- אלא השכנים הכי שקטים

נושי 14

New member
לכן שאלתי איפה בפ"ת

בשכונה שלנו אפילו 3 חדרים מבקשים יותר מזה.

macaroni35

New member
כן גבעתיים והבית עלמין...

מי היה מאמין שבאמצע יהיה בית קברות ובו עוד קבור צדיק ויש הילולות....ואוטובוסים באישון הלילה....

עכשיו - הייתי קונה או משכירה בית שם בצמוד לשכנים השקטים....אבל אין לי מספיק

ואת הסיבה האחרת לא אציין.

לי אין לי בעיה לגור בצמידות לבית עלמין.

נשמע מבטיח שלא יקום שם שום בניין/מרכז/ וכל מה שקורה היום מסביב.

אתן מזכירות לי נשכחות

מימי העליזים ברחוב הל"ה...
אמנם היינו דירה עם מרפסת שפונה לרחוב, אבל החלק האחורי פנה לבית הקברות, וההילולות בכלל השאירו אותי ספיצ'לס...

adif11

New member
אני לא מתמצאת במחירים בפ"ת

את יכולה לבדוק ביד 2 למשל (או באתרים דומים) מה שכ"ד המוקבל באיזור לדירות דומות שנוף בית הקברות לא נשקף מהחלונות שלהן.
לענין עצמו - זה ממש תלוי רק בכם. אם נורא מפריע לך אל תשכרי. אם את יכולה לחיות עם זה בשלום ומתברר שהמחיר נמוך משמעותית מדירות דומות
ברחובות סמוכים - שיכרו את הדירה.
כמו שכתבו לך - מדובר בשכנים מאוד שקטים בד"כ בהנחה שאין שם איזה צדיק מפורסם מושך הילולות, לכם הכל ענין של הרגשתך האישית.
אני אישית הייתי מעדיפה לגור באוהל ברחוב, רק לא בדירה מול בית קברות אבל יש
לי חברה טובה שגרה כמה שנים טובות ליד בית קברות וזה היה מבחינתה סביר לחלוטין.

אני חושבת שזה ממש זול.

בצעירותי גרנו בבית כזה, שמחלונות כמה מהחדרים נשקף בית עלמין.
מתרגלים לזה מאד מהר...

למעלה