נוע"ל מה איתכם?!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
נוע"ל מה איתכם?!

הסקר היה אמור להיות בוחן לחניכים בתוך בית שמש כאילו?!?! נראה לי הודעתם לסקר לחצי תנועה... אמיר בעצמו אמר לי שכל הנוער העובד בבית שמש הם 12-13 איך יכול להיות ש-33 הצביעו בשבילכם?

shabluELLA

New member
אמממ

אלא אם לא נוספו אליהם עוד איזה 20+ חניכים אז אין מצב! מישהו פה מרמה?? אפילו בכל הפורום אין 33 אנשים!

faith2

New member
באמת מחשיד....

כנראה שמישהו פתח 20 ניקים והצביע
או שבאמת התנועה גדלה!

תגובת הנוער העובד והלומד קן בית שמש

א-י-ן ל-נ-ו ש-מ-ץ ש-ל מ-ו-ש-ג דיברנו על זה כל החברה שבקן ואין לנו שמץ של מושג מי נכנס, למרות שהשערה שלי היא שאחד החניכים בצעירה ראה את זה ואמר לכל החניכים בצעירה להצביע ? או אולי באמת הצביעו חברה מהנוע"ל שלא בבית שמש למרות שזה לא סביר !

MS6

New member
אני יגיד לכם מה...

אחד ממכם כתב הודעה לפורום "הנוער העובד והלומד" של תפוז, אם כל הכבוד לכם, ויש לי כבוד אליכם אחרי הכל יש שתי חניכים שלכם אצלנו (ובקרוב אתה אביחי, בקרוב מאוד, תאמין לאחיך) אין מצב שיש לכם 34 חניכים ושלכולם יש אינטרנט, וכולם חברים בקהילות של תפוז

נראה לי שאנשים סתם הצביעו לזה

אבל אתם חייבים להודות שזה קורע לא? חשבתי שבית"ר בבית שמש הם כמעט הכי גדולים בארץ...
מצחיק לא?

MS6

New member
מ-ז-ה?!?!?

את מזה מצחיקה את את חושבת שהתנועה שלך יותר גדולה מבית"ר בבית שמש!!!!!!!!! שנה שעברה היה לנו 180 חניכים... ותאמיני לי שהשנה יהיה לנו יותר ויש לנו את אמיר ויעל מהנוער העובד

AXER

New member
תגובת אמיר: אני בכלל לא איתכם !../images/Emo46.gif

אז אל תדבר שטיות!, באתי לבקר זהו..! אין לי שום כוונה לעבור אליכם.

MS6

New member
אמיר, תל-חי!

אתה תעבור חכה ותראה... גם אני לא רציתי אבל מה לעשות?! זו מחלה שאי אפשר להתכחש אליה... לדעתי אתה תהיה אחלה חניך... תגיד בא לך להקים יישוב בית"ר בצפון השומרון שבוע הבא?

y l 18

New member
לאמיר.

אין צורך להתעצבן גם ביקור נחשב ל....ביקור ותנועת בית"ר ל אמתחרה בנע"ל על חניכים כי לא חסר לה כאלו.

AXER

New member
אחי, אין מצב שאני עובר, טוב לי איפה

שאני נמצא כרגע, אני ממצא את עצמי וחבל שאתה רק גורם לי לא לרצות לבקר...

yossi018

New member
תגובת מעו"ז בית-שמש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא'נה תבררי נשמה לפני שאת כותבת שטויות.... בקרוב 342!!!!! (ובאמת בקרוב...)

שלא תחשבו לרגע שאמיר ויעל הם שלכם !

אמיר ויעל הם חניכים בנוער העובד והלומד, אחד מהם מדריך, השנייה בדרך ! אני מבקש את הפנטזיות שלכם תשמרו לעצמכם !!! תודה רבה ולהתראות !

MS6

New member
נו ו?

זה שהם חניכים של הנוער העובד זה אומר שהם לא יכולים להיות חניכים במעו"ז?!?!?!?!?!?!?! מה קיים איזה חוק שאוסר על אדם להיות בשתי תנועות נוער?! אני מקווה שלא עיצבנתי את אמיר וגם אותך אביחי, פעיל יקר המוסת משנאה (אחלה בנאדם, הכרתי אותו בקריוקי) ואם אמיר ויעל יירצו לבוא לפעילות, ללמוד את האידאולוגיה שהם מאמינים בה (דבר שאני לא יכול להגיד על האידאולוגיה האדומה שלכם) וסתם להעביר את הזמן... אתה לא תוכל לעצור אותם! וכמובן כל מה שאמרתי היה בצחוק הם באו לפעולה אחת (יעל כבר הייתה בכמה פעולות לפני הרבה זמן {יוסי תקן אותי אם אני טועה}) אני מקווה שיבואו ליותר, כי השנה בית"ר תפרוץ בצורה רצינית, כי השנה לא יעזור שום דבר השנה אנחנו נהיה המעו"ז הגדול ביותר בארץ ה

AXER

New member
אחי אתה מדבר כאילו אביחי קובע...

אביחי אפילו לא צד בעניין אין קשר בכלל אליו, אני לא רוצה להיות בבית"ר נקודה. טוב לי איפה שאני.

MS6

New member
כי לא שמתי לב שאתה הוא זה ששולח...

לא שמתי לב שזה AXER חשבתי שאביחי כותב בשמך תעשה מה שבראש שלך, שוב ממש לא ניסיתי לעצבן אותך, רואים שאתה לא מכיר אותי יש לי חוש הומור מפותח....

y l 18

New member
כל אחד יעשה מה בא לו.

תראה אמיר לא חסר לנו מדריכים בבית"ר אתה יכול להישאר בקן שלך. אבל לא יפריע לי אם תבוא לבקר. ושוב אני חוזר מה שקורה פה בעיר עם הנע"ל זה פשוט שערורייה כאילו זרקו את האידיאולוגייה לפח.! חניכים ימניים בנע"ל זה חדש לי!! אך שיבושם לכם חבל שתצטרכו לעשות ולשמוע דברים שאתם לא מאמינים בהם.

למעלה