נוער..........

נוער..........

שלום ! אני אמורה לעבור למזכרת בתיה רציתי לשאול שאלה נוספת אני נערה בת 15 ואמורה לעלות לכיתה י שנה הבאה .. מה הנוער עושה ? אין מקומות בילוי ? ואם רוצים לעשות שופינג לאן הולכיםם ? יום שישי מה הפעילויות ,אני פשוט מראושן לציון אזז!!! שמעתי שהננוער העובד והלומד חזק אצלכם אז אני ינסהה.. אבל האם יש פה מישהיא פחות או יותר בגילי או לא משנה .. העיק שתענו ליי ממששש תודהה !!

baglemaster

New member
שלום!

נוסעים לרחובות! יש שם קניון... בתכלס יום שישי יושבים בגנים או אצל מישהו... וכמובן שיש את הנוער העובד!

בייגל 'ה

אני מבין שאתה כותב לה רק דברים נכונים אבל מהצד..... " יושבים בגנים"
זה נראה גרוע

Carmilla

New member
מה הנוער היה רוצה לעשות???

כשהילדות שלי היו נוער (עד לא מזמן), הן היו בנוער העובד והלומד, היו להן תחביבים ו/או חוגים מגוונים, לכל אחת מהן הייתה חבורה מגובשת של חברים, איתם הן היו מבלות בביקורים בבתים (חלק גדול מהתושבים גרים בבתים די גדולים עם גינות, אז היו גם פיקניקים ומנגלים), היו מבלות במקומות במזכרת, ברחובות, בתל אביב או במושבים בסביבה(בתי קפה, מועדונים, קניונים, בתי קולנוע, חנויות וכדומה) וגם אכן ישבו בגנים ציבוריים במושבה, שאינו דבר שלילי כלל וכלל, היות ועדיין המושבה קטנה ובטוחה, בוודאי יחסית לעיר גדולה כמו ראשון. מה שצריך לקחת בחשבון בגילך זה שבימי שישי אין תחבורה ציבורית, ולכן צריכים להתארגן או במוניות שפיישל, או עם הסעות של הורים או אחים מבוגרים יותר. לפעמים כשיש אירוע ציבורי גדול (הופעות מוזיקה, הפגנות וכדומה), היו הסעות מאורגנות. בנוסף, במזכרת בתיה יש לעיתים אירועים חברתיים מאורגנים ונגישים (כלומר בלי המולות המוניות שיכולות להרתיע) שוב, בגלל שהישוב קטן יחסית.

V I X

New member
אני בגילך

כאילו, עכשיו בכיתה ט'.. אני אגיד לך את האמת: לנוער העובד לא באמת באים כולם, פשוט יש בכל שכבה 2-3 ואפילו 4 קבוצות חברים שבאות לתנועה, והשאר די נגד ולא באים.. תלוי איזה ילדה את, אבל אם לא תנסי לא תדעי אז תנסי! (ולתנועתיים שעכשיו יקפצו עלי ויגידו שאני מבלבל את השכל וביתנו פתוח לכל נערה ונער, יודעים שאני צודק בעיקרון)

גיאספס

New member
תראי את מה שכתבתי להורים שלך לשאלה שלהם

אגב בנוגע למקומות שאפשר לנסוע אליהם בקלות באמצ"שים - לרחובות אפשר להגיע באוטובוס/מונית שירות בחמישה וקצת שקלים לכיוון. לא רציני

danielgn3

New member
חחחח אז את הולכת להיות בשכבה שלי

כמו שאמרו כולם, אם רוצים לעשות שופינג או משהו נוסעים לרחובות. זה 5 ש"ח ואפילו פחות, לא רציני. בדר"כ בסופשבוע נפגשים בבית של מישהו.. או בגנים [שיש די הרבה], אבל גם את זה כבר אמרו. הנוער העובד די חזק [פשוט כי זאת התנועת נוער היחידה חוץ מבני עקיבא. אז אין הרבה תחרות...], וכדאי לך לנסות, לדעתי לפחות. אז כן יש הבדל גדול בין ראשון לבין מזכרת בתיה, בלי שום ספק. אבל כיף פה, סמכי עלי:) בכלמקרה, מתי את עוברת?

ל danielgn3

טוב את ענית לי את התשובה הכי עיניינית אני ממש מודה לך!! כן אז יש סיכוי טוב מאוד שניהיה ביחד חח.. תגידי יש סיכוי שאת שולחת לי את התקנון של התיכון או משהוא כזה ? בכל מקרה אני אמורה לעבור ביולי אבל ברור שתראו אותי לפני כי צריך לעושת את הרישום לתיכון וכל זה אז יהיה לנו אולי היכרות טובה .. תודהרבה ויום טוב !!!

למעלה