נוער!!!!!!!!!11

טל קארי

New member
נוער!!!!!!!!!11

זו הודעה אחת הדחופות מה מעסיק אתכם בימים אלה? חוץ ממפורסמים ובולשיט.. יש לכם איזו בעיה בעיר בה אתם חיים, שמפריעה לכם ביום יום? מה מעניין אתכם-הנוער? אני יודעת שגמאני נערה, אבל אני צריכה את תשובותיכם..

ווא אני חושב שאני יודע למה זה?

קבוצת תקשורת אהמ אהמ? [תגידי לי אם אני צודק..] ועכשיו בקשר לשאלה... מה מעצבן אותי? שאין מספיק מקומות בילוי בעיר שלי [כפר סבא]. שכל הנוער של היום צריך לשבת "כבילוי" בגני שעשועים כמענה אחרון למקום בילוי. אבל בקטנה,אני יכול להאשים את כולם אבל השינוי יבוא ממני [הרצאה על התו החברתי ): ריצחו אותי]

נמ.

המ ת'אמת שלי מפריע שכל הקבוצה שלי(בפנימייה) זורקת עלי זין שאני פשוט לא יכולה ללכת למועדון נעורים של הקיבוץ שלי, בגלל שכולם מעשנים שם ואני הפסקתי וגם כל המצב בארץ חברתי פוליטי העובדה שפשוט אין הנהגה אמיתית בארץ ועוד הרבה אין לי כוח לחפור.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כמו שהרבה אנשים אמרו,

נמאס לי שאנשים אחרים "מותשים" מדברים בלי שהם התחילו בכלל. אני אתן דוגמא. אנחנו הולכים לגייס כל שנה בשכבות ז' וח', ועם השנים הם נהיים כל כך מגעילים, כל כך ציניים ואין, לא אכפת להם מכלום, לא אכפת להם מזה שאנשים צריכים אותם, לא אכפת להם שמשקיעים בשבילם.. אני ראיתי השנה מדריכים מתאכזבים כל כך הרבה, הייתי בגיוסים וזה פשוט שבר לי את הלב לראות, שלנוער אשכרה לא אכפת. (לא לכולו כן? אני מדברת על החלק שראיתי והספיק לי.)

אני יודעת שגמאני נערה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

*מה מעסיק אתכם בימים אלה? חוץ ממפורסמים ובולשיט..
אממ... יישמע מפגר אבל מוזיקה בעיקר P: כל יום אני מגלה שירים חדשים.. אין.. אני פשוט חולת מוזיקה.. אממ חוץ מזה מעסיק אותי המכון כושר.. לימודים לצערי... וגם חברות.. בסופי שבוע וזה =] *יש לכם איזו בעיה בעיר בה אתם חיים, שמפריעה לכם ביום יום?
כן! כל הערסים האלה שאני מגלה כל יום... איפה הילדים הטובים של פעם?. =\ אממ וגם נורא מפריע שאני לא מוצאת מישהו נורמלי =[ *מה מעניין אתכם-הנוער?
מה מעניין..?. אממ מוזיקה, וחברות וחברים.

מכושפת15

New member
אממ

ככה: בצפר, נט"ע, חברות, מד"א, ואמור להיות מועדון כושר (כשאני סוףסוף אחזור ללכת באופן קבוע), מפגשי מועדון מלי אממ כמובן שכל יום יש גם מוזיקה וכתיבה והרבה מחשב בעיה בעיר? אין מספיק מקומות בילוי: הקולנוע הלך לעולמו, המועדון היחיד בעיר לא משהו (והוא גם נקרא "הקונדום", ככה שהבנתם), חרשנו כבר את כל הגלידריות ובתי הקפה בעיר, הסנוקר עוד איכשהו נחמד.. מעניין? הרבה דברים.. מוזיקה, כתיבה, תקשורת, דת, טלוויזיה (HEROES
) וזהו נראלי אה וסתם לדעת, למה את צריכה את זה?

טל קארי

New member
תודה רבה לכולם על שיתוף הפעולה!=)

אני ועוד 2 ילדים עורכים תכנית רדיו העוסקת בבני נוער, ונקראת "בראש צעיר" . אנחינו נשדר פעם בחודש ולבנתיים עליי להכין.....תוכנית זתומרת למצוא נושא ואז לערוך..

אני אומנם י"ב אבל...

מפריע לי שיש לנו נוער חרא. אלים. חצוף. מטומטם. שעושה מה בראש שלו, ושכל יום כמעט יש דקירות ורצח וגניבות וקטטות, וכל זה עם בני נוער. נימאס מזה, כי זה עושה שם רע גם לבני נוער טובים. אני רואה איך היום מסתכלים על כל בני הנוער בכללם. וחושבים שיאללה הנה כולם כאלה ויש לנו דור חרא בגלל כמה עשרות בודדים במדינה שמכתימים לרעה את כל בני הנוער בישראל. בקיצור, הנוער הידרדר, וזה מה שהכי מפריע לי. שאר הדברים הם שוליים, כמו הקטע של מועדונים ומקומות ביליוי וכ'ו... כי זה נורא הזוי שאם תגיד לאיזה ערס מילה לא במקום והוא כבר יחליט שאין לך עוד מה לעשות בעולם הזה ואמא שלך לא תגדל אותך יותר, או במילה פשוטה, ירצח אותך...תכלס אנשים קוראים לזה "ידקור אותך" אבל הכל מסתיים איכשהו ברצח. בקיצור צריך נוער נורמלי בארץ, ולהחמיר ענישה אצל בני נוער כמו אנשים מבוגרים, ונער בן 14 או 15 או 16 או 17 לתת עונש מאסר עולם כמו מבוגרים אם הוא רצח. כי ילד בן 14 ומעלה יודע מצוין מה זה רצח ומה המשמעות של זה. זה הכל.. ענישה מחפירה עם נוער עבריין.

טל קארי

New member
תודה רבה

ואני איתך בדעה שלך.. ד"א, אם אתה י"ב, למה אתה בפורום שישיסטים...?

כי ההודעהה הזאת בעמוד הראשי...

וראיתי אז ניכנסתי. וחוץ מזה מה רע שאני כאן? חחח.. קצת להיזכר בכיתה י'.

NoFaRi1

New member
המ, לימודים.

אנגלית, הקטע שאין פה בכלל לאן לצאת. בנים ותסבוכותיהם, שאני צריכה להסתפר, לקנות תיק חדש לבצפר, ללכת לחדר כושר, כאלה... לסיים ספר באינגליש, ורבאק מזה המילים הגבוהות האלה, כל עמוד בערך יש לי איזה 5 מילים לתרגם ]: ואממ דיי.

למעלה