נוער שינוי

נוער שינוי../images/Emo117.gif

נוער שינוי בפ"ת ממשיך במאבקו נגד הכפיה (ממסדית לשם שינוי) כאנשים לברליים אנו מתנגדים מכל וכל להחלטת "ועד מנהלי בי"ס" בפ"ת למנוע מתלמדיו את החופש לבחור את איכות וכמות ביגדהם. פרטים נוספים על המאבק אפשר לקרוא בתגובות הקוראים במקומון פ"ת מהיום להצטרפות לת"א פ"ת הערות שאלות או סתם אם אין לכם חברים [email protected]

ולדי

New member
פרטים נוספים

את הפרטים אוסיף אני (בתור מי שכתב את התגובה הנזעמת במקומון). מנהלי החטיבות והתיכונים בפתח תקווה החליטו שנמאס להם מחולצות הבטן ושאר התועבות שתלמידים (ובעיקר תלמידות) לובשים לבית-הספר. ולכן, אני בתור שינויניק גאה שלחתי בשם נוער שינוי פתח-תקווה, תגובה נזעמת ל"מקומון" (שהוא עיתון קטן בעל תפוצה מאוד רחבה) על כל נושא הלבוש (וזאת בתור אחד שלמד במערכת החינוך המפוארת של פתח-תקווה בתקופה שבה הלבוש לא הוגבל, ויש לומר שנורא נהניתי מכך). בקיצור, היום המקומון פרסם את התגובה, ושינוי השמיעה קולה במאבק. זאת, כמובן, כקונטרה למועצת התלמידים העירונית שמזמן לא פועלת, ולנוער הליכוד שפתח סניף די פעיל בעיר. ולסיכום נאמר ש"נוער שינוי פתח-תקווה" הוא סניף הנוער הכי פעיל בארץ, ובכך אנו גאים!!! ולדי

אנדרי ז

New member
כל הכבוד לכם../images/Emo45.gif

אני רק מציע שתיזמו קשרים גם עם סניפים אחרים, כדי לדחוף גם אותם ליותר פעילות.

אשרת

New member
מסכימה עם אנדרי, באמת תנסו לדחוף

סניפים אחרים שקיימים בארץ של נוער שינוי לפעילות נמרצת יותר.

ולדי

New member
תראו, זה לא תלוי רק בנו...

זה די תלוי גם בנוער הארצי וביו"ר שלו. בסה"כ אנחנו יכולים לדחוף עד מחר, אבל כל עוד אין לנו את הגיבוי הדרוש מהמרכז (ואני מדבר בעיקר על תמיכה מורלית, רעיונית ורצון לעזור - תקציבים יש לנו), קצת בעיה למשוך לפעילות את כווולם.

אנדרי ז

New member
בדיוק בשביל זה קיים הפורום הזה

אני מציע שתפנה דרך הפורום לח"כים שאולי עוד מזדמנים פה ותשאל אותם מה הם עושים בשביל לקדם את הנושא.

ולדי

New member
אני לא צריך לשאול...

אני יודע שמזכירות שינוי עושה ככל שביכולתה לצמצם את הנוער, ופריצקי הוא היחיד שכן דואג ומנסה להמתיק את רוע הגזירה.

אנדרי ז

New member
למה הם רוצים לצמצם את הנוער???

במפגש האחרון שהיה בשפיים דווקא שמעתי תלונה על כך שאין מספיק נוער. כנראה שהמידע שלך טוב משלי, אז אתה יכול להסביר את העניין הזה?

ולדי

New member
האמת, שאלה טובה...

אין לי מושג מה המטרה שלשמה זה נעשה. יכול להיות שאנחנו מהווים נטל תקציבי כבד מדי (מה לעשות, אנחנו יוצאים לפעילויות וזה דורש כסף), ויכול להיות שאין סיבה מיוחדת לכך. אבל זו בהחלט המגמה שמסתמנת. נכון שחברים רבים ב"שינוי" חושבים שאין מספיק נוער, אבל רבים הם גם כאלה שאומרים "יותר טוב בלי נוער בכלל". אותי מעניין מי יכריע...

נוער "שינוי" באש במים ! ../images/Emo104.gif

לכל ידידי המודאגים בפורום ונוער "שינוי" אומנם מועצת "שינוי" מצעירה ותוססת עם הזמן ,זה היחוד והיופי בשינוי ! אני אישית ועוד חברים מהמועצה ומהמזכירות עובדים קשים לבנות תאי נוער בכל עמק , הר ונחל כי אין שינוי בלי נוער שינוי וכאחד שבאופו אישי מוקיר ומעריך את הנוער שמתחזק וישתנה רק לטובה. והדוגמא הטובה ביותר היא נוער שינוי פ"ת (שהכבוד לי להיות חלק מימנו) תמיד מוכן להרתם לעזרה ! הרבה תלוי בכל אחד ואחת מכם שיש לו /לה חברים ,מכרים, משפחה לעודד ולבנות אנו נעזור לו להתמודד !

למעלה