החינוך של ההורים
אם הילדים נכנסים לאתרים איך נאמר... לא ראויים (ואני לא מדברת על אתרי סקס, אני מדברת על אתרי הסתה, אלימות, כל האתרים עם סרטי העינויים, אתרים של מחתרות טרור שכל מה שהם רוצים זה להרוג, אתרים גזעניים וכ`ו) אז זו לא הבעיה של הילדים, אלא של ההורים. אם הילדים לא חושבים שזה לא בסדר וטעות (מה שמטיפים באותם אתרים) אז הכשל הענקי הוא של ההורים, וההורים בלבד. אני לא מדברת על `ילדים` בני 18שכבר מספיק גדולים כדי להבין בעצמם, אלא על ילדים בני 10 לדוגמא, שאם לא חינכו אותם נכון אז הם חושבים שהתכנים שנמצאים באתר הם מגניבים, ולא אסורים. ובקשר לבדיקת המייל, כמו שאמרו פה, זו כבר התיימרות לדאגה ואהבה, כי זו חדירה לפרטיות ואת זה כל אדם יודע. אם הילדים מספרים במייל לחברים שלהם על מקרים מסוימים ולא להורים שלהם, אז מן הסתם זה אומר שהילדים לא רוצים שההורים ידעו, ואין להם שום סיבה שבעולם (מלבד ילדים שבאמת צריכים עזרה - אנשים עם דיכאון או נטיה להתאבדות או לרצח דברים `חריגים` [שימו לב ל`` של ה`חריגים`]) להכנס ולבדוק מכתבים אישיים. ודרך אגב, יש את הדבר שנקרא ``יועץ התוכן`` בוינדווס מי, ששם ההורים יכולים לסדר את זה שאף אחד בבית לא יוכל להכנס לאתרים לא ראויים (הגישה פשוט נחסמת).