נוער מרצ

second place

New member
נוער מרצ

אוקיי זאת הולכת להיות שאלה מפגרת בטרוף. אבל משהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעזאזל אני יכולה להצטרף לנוער מרצ??? אני השארתי את הפרטים שלי לפני חודשיים באתר אינטרנט של מרצ לגבי הצטרפות והם סתם התעלמו. אני בת 14 מירושלים, משו יכול להגיד לי מה אני אמורה לעשות? כן, כן, אני יודעת שאני טיפשה, אבל בכל זאת.

[אורן]

New member
טוב, אני לא ממש בנוער מרצ

כבר כמה שנים (אני פשוט לא ממש נוער), אז מישהו אחר יענה לך בצורה עניינית. בכל מקרה: א. זו לא שאלה מפגרת, את השאלה הזו אני שאלתי לפני 4 שנים בפורום הזה, ומאז אני במרצ
. ב. אם את רוצה להצטרף לנוער מרצ, את בטח לא טיפשה.

סתם מור

New member
ממש לא שאלה מפגרת.

מצטערת שעוד לא ענו לך. אם את מסכימה לשלוח לי את מס' הטלפון שלך במסר אני אשמח לדבר איתך. (גם אני מסניף י-ם)

the mnm factor

New member
הו שלום לך ../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך לכתוב מסר עם השם שלך ומספר הטלפון שלך לשם המשתמש "קומונת א"- הם, אנשי הקומונה, אנשים טובים והם יפנו אותך לקומונר של ירושלים. ברוכה הבאה לפורום!! את מוזמנת להגיב איפה שבא לך, בהתאם לחוקי הפורום, ולהצביע בסקר

second place

New member
תודה!

הו, אתם אנשים יקרים. תודה רבה על העזרה! ואני שמחה לדעת שאתם לא חושבים שאני טיפשה...

second place

New member
לא תודה

אני ממש לא מתכוונת לבוא לנוער שינוי, זאת מפלגה דוחה לטעמי... אבל תודה בכל מיקרה!

orvegan

New member
יאיי עוד ירושלמית!!סניף ירושלים|מאו

... כולם יודעים קודם כל שאין אלינו אז את מצטרפת לסניף הכי שווה בנוער...
... קיצר מזל טוב על ההצטרפות וכל הכבוד... בהצלחה ו...
בורכה הבאה! יש לך אחלה קבוצה(הקבוצה הצעירה) ואחלה מדריכים (מיכל
ודניאל
)

orvegan

New member
נירא לך??... ../images/Emo8.gif

חחחחחחחח אוהבת המון...!!! אני לא אגיד יותר כי (בלה בלה חרבושי מוח)... ואני מעוד אוהבת אותך ואת יודעת את זה...!!!
אור

למעלה