נוער ליכוד היקר

נוער ליכוד היקר

אני מבקש מכולכם להסיר את כל הפורומים הנלווים ולחזור לפורום של הליכוד. החוכמה היא לא להמשיך להקים פורום בכל אתר. תתבגרו כבר לכל הרוחות. אני חשבתי שיצא מהבחירות לראשות הנוער רק טוב אך עם הם גורמים לפילוג כל כך גדול שאפילו בפורום אחד איניכם מסוגלים לכתוב יחד. אני יפעל לביטול הבחירות הללו לחלוטין. בטלו את הפורומים וחזרו לפורום של הליכוד ששם צריכים להיראות הסימני חיים הללו הוספתי קישור. בברכת תל-חי אסף חגואל.

Zack DA

New member
גם הבגיניסט דבר כמוך

...בהתחלה, עד שהבין שטעה. הפורום הזה טוב הרבה יותר ואם אתה כל כך רוצה אחדות - בטל את הפורום הישן ועבור הנה... וברצינות: זה לא מחליש את הליכוד שיש מספר פורומים - זה רק מחזק אותו ! חשוב על כך. צחי

שלום לכם, קוראים לי חגואל

אני הרבה יותר חכם מכם. אני הרבה יותר מבין מכם. והכי חשוב: אני מכיר את אריק שרון. אז כדאי שתשמעו לי, ואם לא- לא אקדם אותכם. ראו הוזהרתם!

לחגואל

הצביעות שלך עברה את הגבול. אתה כאחד שפעלת הכי הרבה בשביל שיהיו בחירות בעבר וראית את עצמך באופן לגיטימי כמועמד. עכשיו כשאין באפשרותך להתמודד אתה פתאום הפסקת לראות כל חשיבות בקיום בחירות בתוך הנוער. זה מוכיח לי שהסיבה היחידה שרצית בחירות אז, זה כדי להיות יו"ר.

אני אסביר לך

אני מחפש רק את טובת הנוער. רציתי בעבר שיהיו בחירות כדי שאני אהיה יו"ר- כי זה טוב לנוער. מאותה סיבה- עכשיו אני לא רוצה, כדי שלא יגידו: איזה חבל שלא עשינו בחירות כשיכולנו לבחור את חגואל ויצטערו יותר מדי. זה הכל.

למעלה