נוער ישראלי מעשן...

• פותח הנושא lahat
  • פורסם בתאריך

lahat

New member
נוער ישראלי מעשן...

יותר נרגילה מנוער ערבי... 39% מהנוער הישראלי מעשן נרגילה לעומת 21% מהנוער הערבי... נתונים מעניינים... סוף סוף אני יודע שהתופעה ענקית (שהתחלתי איתה לפני שנתיים וחצי) היא לא רק בלעדית לראש העין... מה אתם אומרים על הנתונים? מפתיעים? האם אתם מעשנים נרגילה? סיגריות? גראס?... אני אישית מעשן קבוע נרגילה בבית, עישנתי סיגריות עד לפני חודש, וניסיתי פעמיים גראס (והפסקתי!...)... וההורים שלי יודעים רק על הנרגילה... הם מרשים לי לעשן בחדר כי הם דוגלים בחינוך ליברלי... מה קורה איתכם?...

EverMan

New member
תשובה

אני לא מעשן שום דבר. הבריאות שלי מספיק חשובה לי , ואני ידוע שלא משנה כמה סיגריות או גראס יכול להיות טוב , אני יודע מראש שזה מזיק , אז מדוע לי להתחיל ? אני מסטול מספיק מהחיים שלי , לא צריך חומרים שיגרמו לי לזה.

lahat

New member
ענבר...

אם איכפת לך לא להעביר את המידע הנ"ל לאחי זה יהיה אחלה!!!... הם כבר תפסו אותי מעשן סיגריות, חסר לי שידעו שניסיתי פעם גראס... תודה!...

EverMan

New member
שטויות ../images/Emo13.gif

חופשי ... יש לך אי סי קיו דר"א ?

lahat

New member
נ.ב

אני כנראה לא יתחבר היום... יש לי מחר בגרות בתקשורת ואני צריך להתחיל ללמוד עוד מעט, רק נכנסתי לפורום לראות קצת מה הולך... אני יכנס שוב מתישהו בקרוב... שלח בקשה לאיי סי קיו, אני כבר יאשר כשאני יכנס...

yariv~2

New member
נרגילה פחות ממכרת מסיגריות

מאחר והמים שדרכם העשן עובר ממוססים את הניקוטין. לעומת זאת.. הסכנה לריאות היא גדולה פי חמש מסיגריות ויכולה להביא לתוצאות בלתי הפיכות. לכן.. עדיף לא לעשן כלום. כן, אני יודע שיש לחצים חברתיים. אבל עדיף להתגבר, לטובתך. הנתונים כלל לא מפתיעים, החברה הישראלית מידרדרת מיום ליום. מסיבות רבות.

למעלה