נוער הליכוד

chezaguy

New member
נוער הליכוד

לכל חברי בית"ר. שלום לכולם, שמי גיא צזנה ואני כיום רכז מחוז מרכז בנוער הליכוד. נוער הליכוד מנסה בימים אלו לשקם עצמו וללכת לדרך חדשה ופעילה. אני קורא לכם להצטרף ולהשפיע למען עתיד טוב יותר למדינתנו. רעיונותיכם כרעיונותינו. מנהיגכם כמנהיגנו. אנו מאמינים באותו חזון. אני קורא לכם לבוא להצטרף לתנועת נוער הליכוד ולהשפיע. לאחרונה הוקם אתר אינטרנט חדש לתנועה שכתובתו www.noar.likudnik.co.il באתר ישנו פורום פעיל לנושאים השונים ובמיוחד לאקטואליה והמצב בארץ אשמח אני וכל חברי נוער הליכוד אם תצטרפו ותתרמו. בנוסף צפוים כנסים וטיולים רבים ומעשירים בהמשך. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי בטלפון: 0526182807 ובאיימייל: [email protected] ולאגף הדור הצעיר בליכוד בטלפון: 03-6210609 אשמח לראותכם פעילים בתוכנו. גיא צזנה

CHEN106

New member
אולי הפוך?

נוער הליכוד מוזמן להצטרף לבית"ר (וד"א אני מכיר לפחות 2 אם לא 3 מנוער הליכוד שהצטרף לבית"ר)

chezaguy

New member
איני שולל את האפשרות

לחלוטין איני מתנגד לרעיון, לדעתי רצוי וצריך להראות נכונות משני הצדדים לפעול אחד אצל השני, אך זה לא מונע שגם אתם תצטרפו באופן פעיל לנוער הליכוד, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע, ואשקול זאת בחיוב. בנוסף ארצה לראותך פועל למען שני הצדדים ובא להתעניין אצלנו ואני מבטיח להתעניין ולראות נכונות בבית"ר. כרכז מחוז המרכז אשמח לפעול ביחד עם המעוזים במחוז בפעיליות משותפות, אם אתה קשור בקשר כל שהוא למעוזים במרכז או בכלל אשמח לשוחח איתך ואם לא לפעול איתי לפעול במחוזים השונים שאפנה אותך אליהם. ד"א- איני תושב המרכז, אני תושב הדרום בישוב מיתר הסמוך לב"ש ואני בן 17 בקרוב.

CHEN106

New member
מחוז מרכז

רשימת מעו"זים באזור המרכז: רחובות (יותר חברתי), ראשל"צ, פ"ת (יש עוד נוספים אבל בגלל שאתה בדרום לא אוסיף רחוקים יותר כמו רעננה למשל) במעו"ז דרום: ערד, ירושלים אם אני לא טועה, היה ניסיון גם להקים מעו"ז בב"ש אבל נראה לי שהוא לא צלח... בכל אופן בדומה לאתר האינטרנט שלך בניתי גם אתר מצומצם וצנוע למעו"ז שלי שמתאר מידי פעם מעט אידיאולוגיה, אירועים קרובים, פורום נחמד, קצת על ייחודיות בית"ר וכד'. כתובת האתר: betarishon.tipo.co.il

chezaguy

New member
תגובה

המעוזים באזור הדרום רחוקים ממני, כמו שאמרתי אני גר במיתר שזה ישוב קרוב לב"ש וגם ערד ובטח ירושלים רחוקים ממני. לגבי המרכז, אשמח לפעול יחד איתם לפעילויות משותפות, בזמן הלא רחוק אמורות להתקיים פעילויות רבות ומעניינות כגון סיור בירושלים כולל כניסה לכנסת ולסיעת הליכוד, בנוסף מתוכננת הפגנה גדולה בכיכר ציון בירושלים נגד ממשלת ישראל והעומד בראשה אהוד אולמרט.

MS6

New member
מצטער להרוס כאן את כל שמחת האחדות..

אבל בערך כל דבר רע שקרה לבית"ר ב10 השנים האחרונות קשור לנוער הליכוד... אתה צעיר אז אני כנראה שאתה לא זוכר/יודע אבל שום דבר טוב לא צמח מפעילות יחד עם התנועה הזאת, כבית"רי שגם פעיל ליכוד אני יודע שיש דרכים אחרות לבית"רים לפעול בתוך הליכוד בלי להיכנס לאותו ארגון בעייתי.

שאלה

"כל דבר רע שקרה ב-10 שנים האחרונות בבית"ר מקורו בנוער הליכוד" זה כולל אותי ? ולגופו של עניין - אח שלי מצטער לאכזב אותך. אני הייתי 4 שנים בנוער הליכוד ושנה וחצי בבית"ר. והחברים שלך ברשימת סניפים האלה מאוד מוכרים לי ויכולים לספר לך על פעילות שעשיתי בסניף שלי וברמה הארצית וכמה שאני הייתי חולה על נוער הליכוד - חד משמעית אין מקום לנוער הליכוד היום. תסתכל ימינה ושמאלה סביבך ותחשוב מה האנשים שלידך רוצים להשיג: נוער ציוני רביזיוניטסטי הנאמן לערכי תנועת הליכוד ותנועת בית"ר ומחונך או תפקיד פוליטי ביום מן הימים.

MS6

New member
גם אני הייתי בנוער הליכוד לפני 6 שנים...

התכוונתי ברמה הארצית... נוער הליכוד והעסקונה שהייתה בו הרסו הרבה דברים טובים בבית"ר.

CHEN106

New member
כמה דברים

דבר ראשון: מחר (יום שלישי) בשעה 8 בערב פעולת בוגרים של בית"ר במעו"ז ראשל"צ אתה מוזמן תמיד להתארח אצלנו. דבר שני: צר לי אך במצב הכנסת כיום יהיה לי קשה מאוד להיכנס אליה מבלי ליצור מהומות וסנסציות...לגבי סיעות הליכוד יהיה לי גם לא קל במיוחד עקב כמה שמועות שחיטות כאלה ואחרות בין השאר כלפי המעו"ז שלנו...

../images/Emo45.gif

ב"צעירותי" הייתי חבר נוער הליכוד. הפעילות בנוע"ל חשובה, אך לטעמי הפעילות בבית"ר חשובה אף יותר. הפעילות החינוכית והערכית בתנועה, מסייעת לחיזוק המעורבות האזרחית חברתית-פוליטית בימים בהם אידיאולוגיה וחינוך ערכי יצאו מסדר היום הציבורי. ישר כח על המוטיבציה והפעילות בנוער הליכוד.

למעלה