נוער הגבעות

איילת כ

New member
נוער הגבעות

אתמול ראיתי כתבה עליהם בערוץ הראשון,ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם???? ועל מה שהם עושים???

אני אישית

לא נמצאת כמעט בבית, ואני אשמח לשמוע מה ראית אתמול, כללית יש לי דעה עליהם, אבל למען כל יושבי הפורום, תתני קצת רקע עובדתי ולא דיעתי

איילת כ

New member
הסבר -תקראו

לקח לי הרבה זמן לחפש קטע שיסביר מי הם, בסוף נזכרתי ששמרתי בשנה שעברה כתבה עליהן בהקשר של פינוי חוות גלעד, מזל שלא זרקתי את זה.... נוער הגבעות-נערים/ות שאינם מחוייבים למשמעת כלשהי, גם לא של רבנים, שמשלבים קיצוניות אידיאולוגית עם גינונים חיצוניים חסידיים (כיפות ענקיות, פיאות, בגדים זרוקים וכו') הם רועי צאן ועובדי אדמה, סרבני מרות מושבעים. בזים למימסד המתנחלי על דרכו הפשרנית ולועגים לממלכתיות שלו. הקיצוניים שבהם מתייחסים למדינה באדישות או בבוז, מיעוטם ממש מתנגדים לה, וחלקם לא מתגייסים לצבא ולא מצביעים בבחירות. נערי הגבעות כשמם כן הם, הם עולים על גבעה לא מיושבת ומעבדים אותה וזה ביתם לכמה זמן עד שהם עולים על גבעה אחרת, זה בניגוד לחוק שקיים במדינת ישראל. זה בתמצית,לא רציתי להגיע לקטע של דיעות אישיות, ואני אנסה ב"נ לכתוב מחר יותר מה הם בדיוק עושים....

אהבתי את הרעיון אך לא את הביצוע.

כוונתי לומר שאהבתי את האידיאולוגיה שלהם, ליישב את א"י, אבל לא אהבתי שהם שמים פס ארוך על רבנים, על הממסד, עלינו. הם הולכים עם הראש בקיר ומתישהו הקיר הזה יתחיל לדחוף אותם, ואז המכה תהיה כואבת.

shadow dancer

New member
../images/Emo95.gifאין לי הרבה זמן!(+נצל"שון)

בס"ד אז רציתי להגיד לכולם שיהיה לכם סוף שבוע נעים! אני לא אהיה פה הרבה בגלל הלימודים ובגלל הסניף! ובקשר לשאלה: אני לא מסכים איתם! אני אישית בנאדם שמשתדל לשמור על החוקים! נכון שהם עושים דברים טובים כמו לעבד אדמות... אבל זה אמור להתבצע במסגרת החוק! ו.... יש לי עוד מה להרחיב... אבל מפאת קוצר זמן אני נאלץ לסיים! אגב- משעמם לי בישיבה! אז כל מי שבא לו לשלוח לי אס אמ אס..... מוזמן! (אפשר לשלוח מהאיי סי...) לילה טוף!!!

למעלה