נוער במצוקה

koreal

New member
נוער במצוקה

אוקיי אז אני חלק ביוזמה מיוחדת שמטרתה לפתוח מקום שיאפשר לבני נוער להתאסף בו (הרעיון מכוון לכל בני הנוער אך לבני נ וער במצוקה במיוחד), ולהנות מאוירה בייתית ומאטרקציות מסוימות שכנראה נחסכו מהם בשל פערים חברתיים במהלך חייהם. הייתי רוצה לשאול לדעתכם ב5 שאלות פשוטות שיעשו הבדל גדול ואולי אף שינוי דרסטי בשביל אותם נערים שחיים יום יום את חייהם בקושי רב: 1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת) 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? תודה מראש, KoREaL.

koreal

New member
אנשים

חשוב מאוד שתגיבו, כי מעבר לדברים היומיומיים שאתם נשאלים עליהם במרבית הסקרים כאן, לסקר הזה יש משמעות מוסרית ולפי דעתי אסור לבזבז אף הזדמנות להשפיע- וזה למעשה מה שאני מנסה לעשות כאן...

koreal

New member
תודה רבה

אני אישית נוטה להסכים עם הדיעה שלך, ואני מודה לך על שהשמעת אותה - זה רק מחזק את כיוון ההוצה לפועל של הדברים [= אני מבקש מעוד אנשים להביע דעתם- זה הכל בר משמעות אמיתית.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? בהחלט. 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? בהחלט. 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת) זה הכל תלוי באנשים. הלכתי להרבה מקומות, לאו דווקא מאורגנים, כאלה ברחבי הארץ, עם אנשים שהכרתי, והעיקר במקומות כאלה הם האנשים וכמה הם מגובשים ומאוחדים. רצוי ליצור רמה אחידה של תחומי עניין וכו'. והגיל, דווקא, אינו הגורם המרכזי לגיבוש. 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? אפשרי. אבל העניין הוא לא לעבוד או להדריך. בני נוער בוגרים מספיק כדי למצוא עניין לבד, והם לא ממש אוהבים מישהו מעליהם שמפעיל אותם כמו היו ילדים קטנים. בני הנוער הם המפעילים את עצמם, ואם הקבוצה מספיק מגובשת היא תמצא רעיונות לתעסוקה ולהנאה. 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? תחומי עניין תואמים. אנשים שרוצים להתחבר עם כולם, לא משנה מה האדם, איך הוא נראה ומה דעותיו.

CAM1LA

New member
עונה

1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? כן 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? אני כן 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת) שתהיה שם אווירה טובה וביתית 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? אני בפנימייה אז אין לי זמן. 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? שיהיו נחמדים וחברותיים

ady18

Well-known member
תלשובות

.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? כן 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה?כן 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת) משחקים שאפשר להקשיב מקום נעים חיות 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? כן 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? תודה מראש, KoREaL. אני מתחברת רק עם מי שהוא לא עבריני

koreal

New member
יהיה משמעותי

אם תמשיכו להגיב ולתת את הדיעה שלכם...

Swid666

New member
מעי

1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? כן 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? מידי פעם הייתי קופצת. 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת) האנשים שיבואו. 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? המממ לא ממש. 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? אנשים בעלי תחומי עניין דומים לשלי.

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח?אני מקווה 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה?אני, אישית, יש מצב. 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת)?האווירה ופשוט נחמד להכיר אנשים חדשים
4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה?אממ כן 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו?חחח
זה הכי כיף להכיר אנשים מתרבויות שונות, רקעים שונים וכל זה
העיקר שיהיו נחמדים וזהו

הנה

1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? אממ אני חושבת שכן למה לא ? 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? אולי.. 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת) אממ... כל מיני.. מוזיקה ומשחקי וידאו כמו שרשמת.. כל מיני משחקים כאלה נגיד באולינג... אפשר מן מסעדונת קטנה כזאת או משו חח 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? לעבוד ? אמממ כן למה לא ? להתנדב יותר מעניין אותי אצל נזקקים וזה... נגיד בית תמחוי.. אבל אם יהיה נגיד כאן יכול להיות
5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? ממ... וואלה לא יודעת..

עונה../images/Emo26.gif

קודם כל, אני חייבת לציין שאני אשמח אם ייפתחו מרכזים כאלה, בכל מקום שהוא! זו מטרה חשובה ביותר! ועכשיו תשובות: 1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? אני חושבת שכן. אני לא יודעת אם יש הרבה בני נוער שייצטרכו עזרה, אבל תמיד יש כאלה. חוצמזה, במקום מגוריי האנשים מאוד אוהבים בתי קפה ומקומות בילוי (מה שדי חסר כאן) אז יש סיכוי שיצליח כאן.(גם בני הנוער מחפשים איפה להעביר את הזמן, אז זה יהיה אחלה) 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? כנראה שכן. כך גם אפשר לעזור לאנשים ולהכיר חברים חדשים. 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת)אממממ.....קודם כל שהיו פינות ישיבה כמו "זולה" כזאת. שיהיו אולי פופים ושתהיה אווירה נחמדה ורגועה.. שיהיו ערבי כישרונות צעירים כאלה או קריוקי ומסיבות נחמדות, אולי בחגים? 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה?יכול מאוד להיות שכן. אני רוצה לעזור ולתרום לחברה. 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו?אמממ...הרצון שלי לעזור ולתרום לאנשים. חוצמזה אפשר לכיר חברים חדשים ולהרחיב את האופקים שלנו. אני שמחה לראות שיש אנשים טובים, שדואגים גם לזולת ולא רק לעצמם!

Thade

New member
עונה...

1.במידה ויפתח מקום כזה בסביבת מגורייך, האם יש לו סיכוי להצליח? אולי (פשוט רוב בני הנוער שאני מכירה בראשל''צ לא הולכים למקומות כאלה). 2.האם אתה והחברה הייתם מעבירים את זמנכם במקום במידה והיה? אין לי ממש חברים,אז כנראה שלא. 3.מה ימשוך אותך למקום כזה? (החל ממשחקי וידאו ועד לשולחן סנוקר ומוזיקה מועדפת): האמת שמה שימשוך אותי למקום הזה,זה יותר הסיבה שבגללה הוא נפתח. 4.האם היית רוצה לעבוד במקום כזה? כן,הייתי מתנדבת בשמחה. 5.חלק מהרעיון הוא לאפשר מפגש של בני נוער מתרבויות שונות, רקעים חברתיים שונים וכ'ו.. מה יגרום לך להתחבר לאנשים אלו? העובדה שהם מרקע חברתי שונה והאפשרות ללמוד מהם על תרבות אחרת.

למעלה