נוער בחו"ל?

Pidimenopolis

New member
נוער בחו"ל?

אז רגע, מה התגובה הראשונית של אנשים כשהם שומעים שאתם מישראל? אני בשיקגו, אז הם שואלים "Really?" ואומרים "Kewwwl" וסוגרים עניין. די, אין כאן בכלל אנטישמיות! זה כ"כ מבאס שבא לי למות!! (צ-י-נ-י-ו-ת - אם אתם רוצים שזה יהיה פורום "נוער רוצה למות בחו"ל" פשוט Say so )

Cuteguy

New member
מה ציפית שהם יגידו?

REALLY??ולאחר מכן LETZ KICK HUS ASS????תלוי מה הם חושבים על זה מבפנים....יש כאילו שבאמת ובתמי לא אכפת להם אבל יש כאילו שלא ממש כאילו.....

kit k@t

New member
Israel?

is that in Iraq? so help me god that a few ppl said it, and they were not kidding... kat

Doctor Evil

New member
same here...

גם אותי שאלו שאלות כאלה בתחילת השנה.. "isn't that where osama lives?"... "do you still ride camels?"... ואני ממש מנסה לא להיות גזעני והכל... אבל יש הבדלי תרבויות עצומים בין צפון אמריקה (לדוגמא - שיקגו) ובין דרום אמריקה (קליפורניה היא דוגמא מצויינת). זה מין יחס הפוך: ככל שיורדים דרומה (במיוחד בקליפורניה), כך עולה אוכלוסיית המהגרים הלטיניים. ומה לעשות..סטראוטיפים לא מומצאים משום מקום, וידוע שהיספנים לא "מאותגרים מוחית". ולכן, קצת נרגעתי כששמעתי מישהי שואלת מי זה סדאם חוסיין? אז הבנתי, שזה לא רק שעל ישראל שהם לא יודעים, אלא על כל העולם. אם נשמעתי ממש גזען, אז אני חייב לציין, שזה ממש ממש לא כולם. יש הרבה מקסיקנים בבית ספר שלי שכן יודעים מה קורה מסביבם. אז בפירוש זה לא כולם.

אם היית מנסה באמת...

היית פשוט נמנע מלהוסיף את הקטע ההוא. ואגב, לא יצאת מהעניין חכם במיוחד בעצמך: "צפון אמריקה" זה אלסקה, קנדה וארה"ב. "דרום אמריקה" זה ברזיל, קולומביה, ונצואלה, פרו וכו'.

Doctor Evil

New member
טוב..

צודק- התכוונתי צפון ארה"ב ודרום ארה"ב. קורה שטועים.

kit k@t

New member
i was talking about the US...

and is our forum not good enoug for u? only in the 'grown ups' forum u wrote about the lunar eclipse... its really cool. kat

Doctor Evil

New member
:)

תשמעי.. בפורום הנוכחי ישנם בערך 3 אנשים הדרים בחוף המערבי (סיון לא נחשבת)..... בפורום השכן יש הרבה יותר אנשים , ואי לכך ובהתאם לזאת, חשבתי שעדיף לשתף את האנשים ששם. אבל בסדר... יכלתי גם לכתוב פה.. בשבילך!

גם כאן

התגובה הראשונית היא really??? מלווה בפתיחת אישונים מסורתית, אז אני אומרת yes, relly וכאן יש כל מיני משפטים שונים: wow, cool i wanna go visit ther ones im hear about israel in the news all the time oh, so you move to usa because of the terror? its near iraq, right? israely woman are really beautiful (תתפאלו לשמוע איזו מודעות יש כאן לגבי היופי הישראלי) אלו הם בערך כל התגובות שיצא לי לשמוע. אה וכמובן שהיה פה כמה של where is this? והקטע עם הגמלים.

EROTOMANIA

New member
.............

oh, really? is it cool there? can you speak the language? isn't it dangerous there? ומישהו פעם שאל אותי אם הישראלים שונאים את האמריקאים, כי כולם שונאים אותם... :) (את האמריקאים)

למעלה