נועם!

יערית

New member
נועם!

לא יודעת איכן אתה? מה אתה עושה? לא שומעים ממך? לא רואים לך ;-) אופס... החליק לי... לא רואים אותך?... השמע קול.. יערית(ארשת פנים מודאגת)

noam011

New member
hi everybody B-)

הייתי בהקפאה (לא ניתן לפרט כאן) ואני שמח לחזור לסיבוב הופעות נוסף אז תכינו כרטיסים כי עוד מעט ההופעה מתחילה B-)

noam011

New member
ohhhhh thank you thank you

very kind of you כתבתי לכם שיר אבל חבל שאי אפשר להשמיע לכם אותו פה עם המוזיקה . למה אין פה אייקון של גיטרה. הייתי מנגן לכם אותו. אז ככה זה שיר של the tremolos (כן אני עדיין תקוע עם הדיסק של הטרמולוס.) אז זה שיר קצת נוגה, ולא כל כך מתאים לפתוח בו הופעה. אבל בכל זאת תקשיבו למילים. כל אחד ימצא את עצמו שם. (תדליקו את הנירות) זה נקרא by the way you mean to say after all the years of loving after all the tears had fall away you could throw away all the dreams we build together can`t belive you mean the things you say i remember you with a loving grace in your eyes in your face by the way what can i do to m ake you stay by the way what can i do to m ake you stay עצוב. הא ?? מישהו צריך טישיו ????

noam011

New member
לא תאמינו שכחתי בית אחד

you mean to say after all the years of loving after all the tears had fall away you could throw away all the dreams we build together can`t belive you mean the things you say i remember you with a loving grace in your eyes in your face by the way what can i do to m ake you stay by the way what can i do to m ake you stay now i find my self begging for the very first time on my knees i crawl to you today by the way what can i do to m ake you stay אני לא יכול לעמוד בזה................ הפסקה..........

יערית

New member
נועם יש לי שאלה????

מכיוון שכרגע התקילו אותי בשאלה.. אז אני רוצה לשאול אדם אינטילגנט כמוך... מה זאת אהבה? יערית(בקריז חבל``זזזזזזזזזז)

noam011

New member
יאוווווווווווווו זו שאלה שמתקילה גם

אבל יש לה כל כך הרבה פנים וכל כך הרבה צורות אני אתן לך דוגמא כל בקר הייתי לוקח את אשתי לעבודה. אז כשהיא היתה יוצאת מהאוטו (אחרי הנשיקה) הייתי חייב לומר כל פעם `` תזהרי כשאת חוצה כבישים`` בעיני זו היתה אהבה. הדאגה לשלומה, ושחלילה לא יקרה לה משהו. בעיניי זה הרבה יותר מאשר לומר לה `` אני אוהב אותך``. אבל כל אחד רואה את זה בצורה אחרת. כל אדם מפרש את המושג אהבה על פי הבנתו. זה נושא כל כך גדוווווווולל ותודה על המחמאה B-) אני עכשיו מתגלגל בדרך לכביש הסרגל. הולך לאכול אצל הזקנים. אני אהיה פה בערב מאוחר. ביי בינתיים

יערית

New member
תשובה כלבבי..

כי הרי לא ניתן לומר לבן אדם ``מה אתה מבין באהבה?`` הרי כל אחד מפרש את האהבתו לפי ראות עיניי, מה שחשוב זה האדם האחר תמיד מרגיש שהוא בדרגה אחת יותר מכולם ברמת האיכפיות של בן זוגו,או לידו הוא מרגיש הכי נוח שבעולם,איתו הוא מדבר על כל הדברים הכמוסים,הוא החבר הקרוב ביותר! אז למה שאלו אותי את השאלה? כי יש שם מישהו שהוא חושב שהוא מבין גדול באהבה.... ואני טוענת שאולי זו לא אהבה..אולי זו כבר רכושנות! יערית.(לא נכנסת לנישה הזו יותר)

יערית

New member
ברוך המפשיר קפואים:)

לא שואלת.... לא מבררת.... נו אז מה עשית? לאן נעלמת.? אופס ברח לי..מה אני יעשה יצר הסקרנות שלי... יערית.

noam011

New member
היי בנות !!!!!!!!

תודה על קבלת הפנים החמה. יערית אביטלפי והמתולתלת B-) אם הייתי יודע שתקבלו אותי ככה, כבר מזמן הייתי נעדר, כל שבוע , כמה ימים. אני רואה שיש פה תרנגול צעיר וחדש - קונפיוז ???? למה מבולבלי ? אבל חזרתי ועכשיו אני סקרן עוד יותר... מה הבריח את כל הגברים שהיו פה ? מה הם יודעים שאני לא ? ספרו לי.. אולי אני מחמיץ משהו ?

KONFUZ

New member
הרשה לי

ברשותך קונפוז אומנם צעיר אומנם חדש אבל בשם קונפוז ואגב..אני לא בטוח שאלה שברחו כלכך גברים. אבל נעזוב זה.. קונפוז~

avitalp

New member
קונפוז!!!

אל תלכלך..... זה לא במקום, אחרי מה שעברת כאן בימים האחרונים.... אל תשתלח... אביטל

avitalp

New member
כן...

בדיוק על זה דיברתי.. מי שלא כאן, נעדר מסיבותיו שלו....ולא נמצא כאן כדי להגיב.... ולדעתי זה לא במקום..... אם אתה רוצה שיכבדו אותך - כבד אחרים.... אביטל (שבזה סיימה את ``סדרת החינוך``)

נועמיקולד

שלושה מיילים שלחתי לך. משפחתך ענתה לי באנגלית. הבנתי שההודעות לא הגיעו אליך בכלל. משפחתך הציבה רשימה של תנאים, ובראשם הדרישה לכתוב באנגלית. עד כאן. שונאת לכתוב באנגלית. אבל מה שכן, קיבלתי את ההרגשה שאתה הוא נ` מהשב``כ. צדקתי? אוריאנה

noam011

New member
אוריאנה. התקשר אליי .... את יודעת

john yukon מנשוויל טנסי. אמר לי שהגיעו אליו כמה מיילים מאוריאנה, שהיו מיועדים אלי. helllllllllllllooooooo בודאי ששלחת את המיילים. אני בטוח. אבל לאיזו כתובת????????? B-(

למעלה