נועם

1חפוצית1

New member
נועם

בוא נקים אגודת נפגעי אורנג`. ./tapuzforum/images/emo122.gif קניתי מכשיר חדש לפני כמה חודשים, הוא כבר זכה להיות פעם אחת בנק``ש, סבלתי 3 ימים עם פון דור 0 שחור לבן בלי נט, ועכשיו פחות מחודש אחרי שהפון חזר מהתיקון הוא משתבש שוב. . ./tapuzforum/images/emo46.gif

אני בעד

המכשיר שלי נכנס כבר 5 פעמים וגם עכשיו מנהלת קשרי הלקוחות לא באה אלי עם שום הצעה מיוחדת. כך שבאמת הגיע הזמן לפתוח ארגון גג לכל הנפגעים

1חפוצית1

New member
תכל`ס נועם

אתה פראייר. . ./tapuzforum/images/emo201.gif חברה שלי הרסה לעצמה את המכשיר, הטבילה אותו במיים. .הוא היה 3 פעמים בתיקון, בפעם השלישית היא דרשה, וגם קיבלה מכשיר חדש, יותר מתקדם ממה שהיה לה, היא קיבלה פוווווול הטבות. . ./tapuzforum/images/emo45.gif צריך לדעת איך להתעסק איתם.

אליהו88

New member
טוב, תאמת. . .

תסכימי איתי שנציגי שירות לרוב נכנעים יותר לבחורה מאשר לגבר.../tapuzforum/images/emo8.gif/tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

1חפוצית1

New member
יאפ!! הכוח הנשי. . ;)

לא מזמן הסתובב בסלולאר וואפ קישור לצפיה בברכת כוהנים בכותל המערבי. .בסוף התברר שזה עולה /tapuzforum/images/emo130.gif. .היום הוצאתי מאורנג` זיכוי על זה. . ./tapuzforum/images/emo13.gif

פיצויים כבר קיבלתי פול

אבל להחליף את המכשיר היא עדיין לא מוכנה, היא אמרה שאני יבוא לנקש ויחליפו למכשיר תמוח... ואז זה כמו החלפת מכשיר, דיברתי שעה ולא יצא כלום.... אבל אל תדאגי.... צוחק מי שצוחק אחרון

למעלה