נועם עשינו עסק!

rag doll16

New member
נועם עשינו עסק!

מה קורה עם הסרט של סטיבן? הוא מבוטל בסופו של דבר?

AeroTom

New member
Be Cool ? למה מבוטל?

הוא יוצא בארה"ב במרץ... עלה הטריילר שלו לא מזמן אבל סטיבן לא מופיע שם... אני מצטרף גם לנועם אגב.כל הודעה מבורכת,לא רק שלך אלא גם כאלה שגם לא היו איתנו הרבה זמן או יותר קוראים בפורום...

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

תרשמי לי תמונה אחת... למה מבוטל? אין שום סיבה שהוא לא יגיע. אני רק לא זוכר מתי בדיוק. אה כן, ואני מניח שאת מדברת על Be Cool
מעניין באמת איך הסרט יהיה. אני מת כבר לראות אותו...

Bad Medicine

New member
שמעתי ירד...

לא יודעת, לישראל הוא יגיע? אה! אתם חייבים לי 2 תמונות!

AeroTom

New member
יגיע בטוח

לסטיבן אבל לא אמור להיות תפקיד גדול שם. חוץ מההופעה שהקליטו לסרט עם הלהקה שהזמרת כריסטינה מילאן שרה איתם את Cryin,לא ידוע בדיוק כמה הוא עוד יופיע. יהיו לו בטח עוד קטעים קצרים אבל התפקיד שלו אמור להיות די קטן.

SaintJohn

New member
לפי דעתי, הסרט בטוח יגיע לארץ

אממ...והתכוונתי לפתיחת הודעות חדשות, לא תגובות, אז אנחנו עדיין עומדים על תמונה אחת...

AeroTom

New member
אין ספק שהוא יגיע,אל דאגה...

אפשר אולי לארגן צפיה משותפת של אנשי הפורום בסרט ומתי שיראו את סטיבן נצהל ונשמח ונשיר גם ביחד את Cryin. אחרי שיעיפו אותנו מהקולנוע נוכל לשבת איפה שהוא ולעשות מפגש משעשע...

Bad Girl 15

New member
אפילו אם לא יגיע טפו טפו טפו

תמיד אפשר להשיג אותו בדרכים לא חוקיות...:)

AeroTom

New member
ואם בעניין-תמונה מעודכנת של סטיבן.

השבוע ביחד עם מרטי פרדריקסן באירוע האלקטרוניקה לצרכן בלאס-וגאס של חברת אולימפוס.

AeroSlash

New member
על זה נאמר

FUCKIN' SHIT
מה הבריטני וואנבי הזו עושה עם סטיבן וג'ו על אותה במה

SaintJohn

New member
ומסכן הקהל

שקיבל ע"ח הכרטיס שהם שילמו עליו לא מעט כסף את Cryin שלוש פעמים. אין לי משהו נגד Cryin, להיפך, אני מאוד אוהב את השיר הזה, אבל חבל שהסט-ליסט התבזבז על 2 שירים מתוכו. אם אני הייתי בקהל בהופעה הזו, הייתי מאוד מתאכזב.

למעלה