נועם העביר לנעמה

hero nakamoro

New member
נועם העביר לנעמה

שרשרת ששווה מיליון שקל וג'יפ אה? חחחח איזה מטומטם...אני בכלל פחדתי שהמושבעים ידיחו אותו ולא את מרינה ושהוא בדוק יזכה......אבל הוא לא..... הוא פשוט טמבל

זרבובה

New member
זה בדיוק מה שקרה

שברוב תמימותו הוא נתן לכלבה הבכינית והדוחה מליון שח

בכל מקרה נעם ונעמה היו בגמר !

גם אם לא היה נותן לה את השרשרת, כל המושבעים היו מצביעים להוציא את מרינה מהגמר והתוצאה היתה אותה תוצאה נעם, דן ונעמה בגמר. אז מה זה שינה בעצם ?

כי הם הצבעו למרינה דא......

וכי הם נתנו את הניצחון לנעמה ולא לנועם. אז את מי הם העדיפו מהשלושה? ותנסי לתת משקל לעובדות

o pie

New member
לא הוא נתן לה את הכסף הזה.

מושיק + עידן + גיא נתנו לה אותו. אף אחד לא יכל לחזות את זה...

מה הקשר?

נראה לך שאותם מושבעים שנתנו לה מליון היו מדיחים אותה ללא היתה לה שרשרת? המצב היה נשאר אותו דבר,המושבעים היו מדיחים את מרינה ודן נועם ונעמה היו עולים לגמר. זה הכל. מבין השלושה,נועם למרות היותו יפיוף,חמוד,מתוק,שובי ודובי....לא שיחק השרדות ולא הגיע לו לזכות וזה שנערות מפוצצות הורמנים התחרמנו על המראה שלו,לא הופך אותו למנצח

קודם כל, תלמדי לדבר.

דבר שני- איך הגעתם למסקנה הזאת? מה, העובדה שהוא נתן לה את השרשרת הורידה מערכו בעיני המושבעים? הוא הבטיח את מקומה בגמר והציל אותה מהדחה? לא. לשניהם. נעמה זכתה כי היא הייתה מעיין "ברירת מחדל". את דן שונאים, נועם לא שיחק את המשחק כהגדרתם [יפה שהם נזכרו בגמר
]....מי נשאר? יפה, נעמה. עם השרשרת או בלעדיה היא הייתה עולה.

l סיו l

New member
האחריות היא לא של נעם,עידן בעצמו ארגן את הכל.

הוא רצה את המהפך הזה כדי לתמוך בדן,שכביכול חושב שהוא סחב איתו את נעמה לאורך כל התוכנית,ופתאום בבום היא זאת שמנצחת ושוב,כביכול לוקחת לו את הפרס. בקיצור,קפון חולה נפש.

את ממשיכה במנהגך לקשקש

קאפון לא כזה חזק ולא מחליט. אם כבר,מושיק הוא זה שעשה את המהפך ועידן כהרגלו כל התוכנית ממשיך לטבוע ברגשות הגדולה של עצמו.

*קפון, מאיפה תקעתם את הא' הזאת?!

צ'מעו- מושיק, גיא וקפון הצביעו כמקשה אחת. אם זה היה תלוי בו- מושיק היה הולך על נועם, הוא לא עשה את זה כי הייתה התנגדות. ואני משערת שלא מהכיוון של גיא...

l סיו l

New member
יקירתי,אני מביאה פה עובדות. עכשיו מי מקשקשת?

אם תיכנסי לנענע 10 לאתר הרשמי של הישרדות,ב"מסכמים את הערב",עידן קפון מדבר על כל המהלך שהוא עשה. עכשיו תגידי לי מי הקשקשנית

ממש לא.

כך או כך נעמה הייתה עולה, מדד הפופולריות שלה בקרב המושבעים יותר גבוה מזה של מרינה.

Oxycodone

New member
נעמה היא הישראלי המכוער

ראיתם איזה גועל נפש נעמה התראיינה במסיבת עיתונאים ? שאלו אותה האם היא תתרום גם חלק מהכסף לצדקה ועזרה לאנשים במצוקה כמו שדן התחייב , והיא אמרה שהיא מעדיפה לא לומר , ולתרום בסתר...ואז שאלו אותה אם היא תתן חלק מהפרס לנועם , שהרי בזכותו היא הגיעה לגמר , והיא לא חשבה על זה אפילו..וישר אמרה שהיא מאמינה שנועם יסתדר בעצמו..איזה גועל נפש , היא פשוט ניצלה את הטוב לב של נועם בלי להודות אפילו. יכול להיות שהיא תתן כמה דולרים למרינה.. ?איזה מגעילה היא , נצחון של הישראלי המכוער - אישה שעוזבת תינוק במקום להניק אותו ? היא לא עשתה כלום בסדרה , לא ניצחה אפילו פעם אחת , לא עשתה כלום בשבט ..שנועם הגיעה היא אמרה איזה יופי הגיע עוד פועל שיעבוד ושהיא ומרינה ימשיכו להנות ,ואני די לא מאמין שהיא תתרום כסף בסתר לארגוני צדקה , איזה אישה מגעילה לפחות שהייתה נותנת לו את הג'יפ.

תגיד לי, ישלך בעיה? אם היתי במקום נעמה

היתה נותן לנועם חלק מהפרס? מזה הדבר האידיוטי הזה? הא? וחוץ זמה כתוב בעיתן שנעמה כן תתרום חלק מהכסף. אז שה. גם אני יודע לעשות העתק הדבק.

למעלה