נועם היקר שאלה....

• פותח הנושא led
  • פורסם בתאריך

led

New member
נועם היקר שאלה....

אני מעוניין לצלם בתוך ווינדוס 98. חלונות.. כמו לוח הבקרה המחשב שלי או כל חלון אחר של ווינדוס .. לדוגמא את מנהל ההתקנים . האם יש איזו תוכנה אשר מאפשרת זאת. ועוד משהו האם יש איזו דרך לצלם את תפריטי החלונות בביוס אני זקוק לזה מאוד . בתודה מראש <לד>

siftach

New member
צילום בחלונות

Alt+Print Screen מעתיק את תמונת החלון הפעיל לתוך הקליפבורד, ואז אפשר לשתול אותו בכל תוכנית שהיא על-ידי "הדבק" בתפריט "עריכה", או CTRL+V לעצלנים ביננו.

siftach

New member
Clipboard

במערכת חלונות יש דבר שנקרא הקליפבורד, משהו עם "גזירים" אם תתרגם את זה לעברית. זהו מנגנון שמאפשר לתוכנות להחליף מידע ביניהן. כל דבר שתעשה עליו פעולת "העתק" או "גזור", יועבר לשם, ומכל תוכנית אחרת תוכל לבצע פעולת "הדבק". כמובן שיש מגבלות - לא תוכל לגזור קובץ ולהדביק אותו בוורד, כמו שלא תוכל לגזור טקסט מוורד ולהדביק אותו בסייר.

הגנטלמן

New member
אז איך בכל זאת

ניתן לצלם כאילו את החלון? ואיפה אפשר להדביק חלון כזה שמצלמים??

siftach

New member
ככה

Alt+Print Screen מצלם את החלון (Copy to clipboard) CTRL-V מדביק (Paste) את הצילום בכל תוכנה שיודעת לעבוד עם תמונות.

noam01234

New member
משהו קטן

התוכנה שציינת היא לא חינמית אל שיתופית ומוגבלת ל 30 יום בימים אלה אני מכין מדריך קטן שיסביר כיצד מבצעים תצלום מסך ודרוש לי תוכנה חינמית - מצאתי רק שיתופיות (ואחת חינמית אבל מסובכת) אז אם מישהו מכיר אחת חינמית וקלה לשימוש אני אשמח לקבל

עמרי 24

New member
אה...התונות החינמיות האמיתיות שאני

מכיר זה אלה עם ה"תוספות" מאסה-לה-ויסטה.... באמת לא מכיר מעבר לזה שום דבר,אבל נחפש...

AfiComp

New member
הא לך כמה תוכנות חינם...

כאן תמצא רשימה שלמה של חינמיות. בהצלחה, AfiComp

גלי®

New member
שאלת תם : בשביל מה צריך את כל

התוכנות האלו, אם אפשר לעשות את זה בעזרת המקלדת ?

noam01234

New member
תשובה לתם

נכון, אפשר לעשות כמעט הכל בעזרת המקלדת, אבל שמחפשים אפשרויות נוספות ונוחות מתשמשים בתוכנה, לדוגמא הפעלת טיימר לכידה, לכידת שטח קטן מהמסך וכו´.

למעלה