נועם בן 4 השמש הגדולה שלי חוגגת
ש שמחה2008 New member 19/7/12 #2 מזל טוב! כמה נלחמת על הילד הזה! אלו תעצומות. והיום, גם אני מבינה את האושר העצום. נשיקות וברכות לנועם ולכם.
מזל טוב! כמה נלחמת על הילד הזה! אלו תעצומות. והיום, גם אני מבינה את האושר העצום. נשיקות וברכות לנועם ולכם.
ש שמחה2008 New member 19/7/12 #3 מזל טוב! כמה נלחמת על הילד הזה! אלו תעצומות. והיום, גם אני מבינה את האושר העצום. נשיקות וברכות לנועם ולכם.
מזל טוב! כמה נלחמת על הילד הזה! אלו תעצומות. והיום, גם אני מבינה את האושר העצום. נשיקות וברכות לנועם ולכם.
פ פיצפיצונה New member 19/7/12 #5 מזל טוב לילד המדהים ביופיו, אבל לא רק.... המון המון חיבוקים ונשיקות!
מ מירבי* New member 19/7/12 #6 מזל טוב לנסיך לא להאמין שעברו כבר 4 שנים מאז הרגע המרגש ההוא. זוכרת כל רגע ורגע,את ההתרגשות הגדולה,את הפלא,את ר המדהימה ואותך יקירתי,בוכה ולא מאמינה שזה אכן קורה. אני מאחלת לנועם המהמם חיים מלאי שמחה ואהבה,אושר,בריאות ואהבה. נשיקות רבות
מזל טוב לנסיך לא להאמין שעברו כבר 4 שנים מאז הרגע המרגש ההוא. זוכרת כל רגע ורגע,את ההתרגשות הגדולה,את הפלא,את ר המדהימה ואותך יקירתי,בוכה ולא מאמינה שזה אכן קורה. אני מאחלת לנועם המהמם חיים מלאי שמחה ואהבה,אושר,בריאות ואהבה. נשיקות רבות
M milamark1 New member 21/7/12 #10 מזל טוב לנועם!!! הרבה אושר, בריאות , שלווה ונחת! איפה תמונה של הנסיך?
א אוריתוש 5 New member 22/7/12 #11 מזל טוב ליומולדת הרביעי וואו, לא יאומן איך הזמן רץ והבחורים שלנו כבר בני ארבע!!! ברכות לנועם ולכל הגדוד שסביבו...
מזל טוב ליומולדת הרביעי וואו, לא יאומן איך הזמן רץ והבחורים שלנו כבר בני ארבע!!! ברכות לנועם ולכל הגדוד שסביבו...